✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta om Stockfinancemarket är ett företag vi kan lita på eller om det är opålitligt. Läs vår detaljerade analys för att lära dig mer!

Efter en noggrann genomgång av hemsidan har vi noggrant undersökt varje aspekt och analyserat de viktigaste egenskaperna som bör beaktas vid val av kvalitetsmäklare, såsom dess läge, moderbolag, reglering och rykte.

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Stockfinancemarket och vi kommer att berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsstockfinancemarket.com
???? företaget*Nämner att vara en del av Stockfinancemarket LTD
⚖️ reglering Nämner inte att vara reglerad
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 PlattformEgen plattform
📌 AdressOmnämnande finns på 32 Castle St, Thetford IP24 2ET, Storbritannien
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 2023-03-26
FöretagstypKryptovaluta mäklare

Företag: ⚠️ Stockfinancemarket ägs av Stockfinancemarket LTD.

Plats: ⚠️ Även om företaget anger att det är baserat i Storbritannien, finns det betydande tvivel om äktheten av denna information.

Vår utvärdering leder till att vi uttrycker vår oro över flera egenskaper hos detta företag.

Vad är Stockfinancemarket?

Efter att ha gjort en analys av företagets hemsida kan vi säga det Stockfinancemarket är en: kryptovalutamäklare.

Kontotyper

Bolaget lämnar inte information om att ha olika typer av konton.

Information på webben

aktiefinansmarknadens webbplats

Här visar vi dig en skärmdump av Stockfinancemarkets webbplats, som är stockfinancemarket.com. Fångsten gjordes i juni 2024.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Efter att ha gjort en analys av webbplatsen:

– Vi har hittat följande telefonnummer: Det nämner inte ditt telefonnummer

– Vi har hittat följande mejl: [e-postskyddad]

Reglering av Stockfinancemarket

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats:

Situationen som mäklaren presenterar ger anledning till stor oro; Den nämner absolut ingenting om dess reglering. Vad får det oss att tänka? Vi står inför en oreglerad mäklare. Vad innebär detta? Det innebär att mäklarens kunder och deras fonder är helt oskyddade. Det vill säga, om mäklaren har dåliga avsikter kommer du förmodligen inte att kunna göra något för att få tillbaka dina pengar. Var mycket försiktig med dessa typer av företag. Tänk noga innan du skickar pengar, du litar på ett företag utan någon reglering eller skydd!

???? Aktiefinansmarknadens slutvärdering ????

Som du kan se har vi genomfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste egenskaperna hos Stockfinancemarket och vi har kommit fram till följande slutsatser om detta företag:

Plats: De uppger att de finns i Storbritannien, en plats känd för sin säkerhet, men våra misstankar är att detta uttalande kan vara falskt och avsett att vilseleda kunder.

reglering: De nämner ingenting om dess reglering, det vill säga: vi talar om ett oreglerat företag med påtaglig otydlighet och seriositet.

Kom ihåg att företaget har rapporterats av olika finansiella tillsynsmyndigheter (i detta fall FCA, den brittiska tillsynsmyndigheten). Var EXTREMT FÖRSIKTIGT.

Stockfinancemarket presenterar sig som en kryptovalutamäklare och säger sig vara belägen i Storbritannien, en plats känd för sin säkerhet. Vi misstänker dock att detta uttalande kan vara falskt och avsett att vilseleda kunder. Bristen på information om dess reglering tyder på att Stockfinancemarket inte är reglerad, vilket återspeglar en påtaglig otydlighet och seriositet i verksamheten.

Dessutom har företaget rapporterats av olika finansiella tillsynsmyndigheter, inklusive UK FCA. Detta understryker behovet av extrem försiktighet när man överväger interaktion med Stockfinancemarket. Brist på adekvat reglering och klagomål från stora tillsynsmyndigheter är tydliga tecken på potentiellt betydande risker.

🚨🚨 Sammanfattningsvis: Av nämnda skäl anser vi att detta företag saknar seriositet och trygghet. Det är viktigt att vara mycket försiktig inför de många oroande tecken det uppvisar. 🚨🚨

uppdateringar

Nyheter från aktiefinansmarknaden:

datum Uppdatering – nyheter
Juni 2024Klagomål mot Stockfinancemarket finanstillsynsmyndigheten FCA

Vi noterar att företaget redan har klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter. Var mycket försiktig!

Användarrecensioner

[demokrati id=”8921″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din erfarenhet av Stockfinancemarket.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Metoder för att få tillbaka pengar lurade av Aktiefinansmarknad

Om du har blivit lurad och vill veta hur du gör anspråk på ditt kapital, kan du hitta våra råd i FAQ-sektionen nedan.

Hur man rapporterar Stockfinancemarket

Om du inte är nöjd med tjänsten som erbjuds av företaget och vill lämna in ett klagomål, hittar du det bästa sättet att göra det i FAQ-sektionen nedan.

Preguntas Frecuentes

Vilka alternativ rekommenderar du istället för Stockfinancemarket?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag rapportera Stockfinancemarket?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Stockfinancemarket pålitlig?

Nej. Stockfinancemarket är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: det uppger att det är beläget i Storbritannien, en plats känd för sin säkerhet, men vi misstänker att detta uttalande kan vara falskt och avsett att vilseleda kunder. De nämner ingenting om sin reglering, vilket tyder på att vi har att göra med ett oreglerat företag med påtaglig otydlighet och seriositet. Kom ihåg att företaget har rapporterats av olika finansiella tillsynsmyndigheter, inklusive UK FCA. Var EXTREMT FÖRSIKTIGT.

Hur får man tillbaka pengar från Stockfinancemarket?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Stockfinancemarket: åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. joseph R svar

  Jag har en bekant som investerar, men jag vill inte att de ska stjäla mina pengar eller lura mig. Kan du hjälpa mig? Välsignelser.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej José R, tack för att du skriver om Stockfinancemarket. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, investera inte mer pengar, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt och behåller pengarna från det ögonblick de når deras konton, de kommer aldrig in på marknaden, allt är förberett så att de gör du förlorar dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de ber dig om en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det!, det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera det till dig.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *