StockFX-kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mäklaren StockFX (även kallad med namnet: stockfx.co), är en Forex- och CFD-mäklare. Rekommenderas StockFX verkligen för att investera? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om StockFX ✅, påståenden, klagomål 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är StockFX ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Baumont Group OÜ.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Estland.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare eller dess reglering. ⛔ StockFX är en oreglerad mäklare. ⛔

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av StockFX, märkte vi att det erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Nybörjarkonto, Trader-Medium-konto, Progressing Trader-konto och VIP-konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Nybörjarkonto: minsta initiala insättning på $250, bonus på upp till 25 %, gratissignaler i 1 vecka, 1 handelssignal per dag.

Trader-Medium-konto: minsta initiala insättning på $1.000, bonus upp till 50 %, gratissignaler i 1 vecka, 3 handelssignaler per dag, alla tillgängliga verktyg, kontoförsäkring upp till 15 %.

Pågående handelskonto: minsta initiala insättning på $5.000, bonus upp till 75 %, gratissignaler i 1 vecka, 5 handelssignaler per dag, alla tillgängliga verktyg, kontoförsäkring upp till 30 %.

VIP-konto: minsta initiala insättning på $10.000, bonus upp till 75 %, fria signaler i 1 vecka, 5 handelssignaler per dag, alla tillgängliga verktyg, kontoförsäkring upp till 75 %, avancerad riskkontrollteknik, VIP personlig investeringsanalytiker, VIP-signaler.

 

StockFX-kontotyper
StockFX-kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera Vad StockFX erbjuder är: MT4-plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som StockFX tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en bra poäng till mäklarens fördel.

StockFX webbplats
StockFX webbplats

StockFX ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: information om de tjänster du erbjuder, förklaring av några viktiga begrepp, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🟢 Annan information om StockFX 🟢

 

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: stockfx.co

📞 Telefonnummer: +74-95-032-52-67 | +44-203-519-07-56

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på StockFX. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi vill tro att vår recensionssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör känna till innan de lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på StockFX <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget StockFX är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2021

 

❌ Efter att ha analyserat det rekommenderar vi försiktighet, eftersom det är en mäklare som inte är reglerad och som är belägen i ett mycket osäkert land för denna typ av handlingar (Saint Vincent och Grenadinerna), dessutom när vi letar efter recensioner om StockFX hittar vi många som är negativa och varnar för denna mäklare. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i april 2021 lade CNMV till StockFX till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CNMV-varningen från april 2021

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i september 2021 tillsattes FI (estnisk tillsynsmyndighet) till Baumont Solutions OÜ (ägare av StockFX) till sin lista över bedrägliga finansiella företag, för att ha agerat utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till FI: s varning från september 2021 ⚠️

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om StockFX? Vad har du varit med om?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «StockFX: Betyg och kommentarer»

 1. Tomas svar

  Jag kan inte dra tillbaka hjälp, jag tror att jag blir lurad

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Tomas, tack för din kommentar om StockFX. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig mer att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. GÖR det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla mer pengar från dig och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *