Annonsera med oss

Kommentarer om StockLux

I denna avdelning vi kommer att analysera mĂ€klaren StockLux (Ă€ven kallad stocklux.co), Ă€r en Forex-, kryptovaluta- och CFD -mĂ€klare. Rekommenderas StockLux verkligen för att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det.

Du kanske undrar varför vi granskar StockLux. Det Àr för att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr recensionssida hjÀlper investerare, genom att lÀmna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

MÀklaren nÀmner att vara en del av: Konstos Markets Ltd.

 

NĂ€r det gĂ€ller hans lĂ€ge, mĂ€klaren nĂ€mner att han Ă€r baserad i: Brittiska Jungfruöarna. 

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: de nĂ€mner ingenting om att vara en reglerad mĂ€klare, vilket fĂ„r oss att tro att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av StockLux noterar vi att det erbjuder 6 olika typer av konton / planer: Mikrokonto, Standardkonto, Platinakonto, Premiumkonto, VIP-konto och Företagskonto. Vi lĂ€mnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Micro-konto: Minsta initiala insÀttning pÄ 250 $, 24/5 support, dedikerad kontoansvarig upp till 2 veckor, tillgÄng till alla handelsplattformar, introduktionssession, minsta handelsvolym 0,01 partier, uttag inom 5 arbetsdagar, hÀvstÄng upp till 1: 100 , fasta spreadar.

Standardkonto: Minsta initiala insÀttning pÄ 5.000 24 USD, support 5/0,01, dedikerad kontoansvarig, tillgÄng till alla handelsplattformar, introduktions session, tillgÄng till kontohanterare, minsta handelsvolym 5 partier, uttag inom 1 arbetsdagar , utnyttja upp till 200: XNUMX, fasta spreadar.

Platinakonto: Minsta initiala insÀttning pÄ 25.000 24 USD, support 5/0,01, dedikerad kontoansvarig, tillgÄng till alla handelsplattformar, en-till-en-handelssession, tillgÄng till kontohanteringstjÀnster, minsta handelsvolym 5 partier, uttag i 1 arbetsdagar, hÀvstÄng upp till 350: XNUMX, fasta / variabla spreadar.

Premiumkonto: Minsta initiala insÀttning pÄ $ 50.000 24, support 5/0,01, dedikerad kontoansvarig, tillgÄng till alla handelsplattformar, en-till-en-handelssession, tillgÄng till kontohanteringstjÀnster, omedelbara uttag, minsta handelsvolym 1 partier , utnyttja upp till 500: XNUMX, fasta / variabla premiumspridningar.

VIP-konto: Minsta initiala insÀttning pÄ 250.000 24 $, support 5/0,01, dedikerad kontoansvarig, tillgÄng till alla handelsplattformar, en-till-en-handelssession, tillgÄng till kontohanteringstjÀnster, omedelbara uttag, minsta handelsvolym 1 partier , utnyttja upp till 750: XNUMX, fasta / variabla premiumspridningar, CC-debitering direkt kopplad till handelskontot.

Företagskonto: Minsta initiala insÀttning pÄ 500.000 24 $, support 5/0,01, dedikerad kontoansvarig, tillgÄng till alla handelsplattformar, en-till-en-handelssession, tillgÄng till kontohanteringstjÀnster, omedelbara uttag, minsta handelsvolym 1 partier , utnyttja upp till 1000: XNUMX, fasta / variabla premiumspridningar, CC-debitering direkt kopplad till handelskontot.

 

StockLux -kontotyper
StockLux -kontotyper

I följande bild kan du fÄ mer information om kontotyperna. Klicka hÀr för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som StockLux erbjuder Àr: MT4 -plattformen.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som StockLux tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen pÄ webbplatsen kan vara en poÀng till förmÄn för mÀklaren.

StockLux webbplats
StockLux webbplats

StockLux tillhandahÄller följande hjÀlpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: nÄgra live -diagram, ekonomisk kalender, finansiella nyheter, egentligen inte mycket mer Àn detta.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

 

| Annan information om StockLux |

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: stocklux.co

Telefonnummer: har inte.

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning pÄ StockLux <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att StockLux -företaget Àr pÄlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen Ă€r att vi rekommenderar att vara försiktiga, eftersom: det Ă€r en oreglerad mĂ€klare (off-shore), den Ă€r baserad i osĂ€kra lĂ€nder (Brittiska Jungfruöarna), nĂ€r vi letade efter recensioner om StockLux fann vi flera negativa recensioner och kommentarer. Vi föreslĂ„r att du Ă€r försiktig. 

 

⛔ UppmĂ€rksamhet ⛔ : i november 2020 tillkom CNMV StockLux till din lista över bedrĂ€gliga finansiella företag för att agera utan tillstĂ„nd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

âžĄïž LĂ€nk till M CNMV-varningen för november 2020

 

⛔ UppmĂ€rksamhet ⛔ : i december 2020 CONSOB tillagd StockLux till din lista över bedrĂ€gliga finansiella företag för att agera utan tillstĂ„nd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
âžĄïž LĂ€nk till CONSOBs december 2020 December varning

 

⛔ Observera ⛔: StockLux, tillsammans med StockCore, de verkar under Konston Markets Ltd, ett företag med ett fruktansvĂ€rt rykte anklagat för att bedra mĂ„nga, mĂ„nga mĂ€nniskor, och som dessutom har varnats av olika myndigheter.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om StockLux? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

6 kommentarer om «StockLux: Betyg och kommentarer»

 1. KRIS BERZABETH CASTILLO DE LA CRUZ svar

  BRA EFTERMIDDAG KAN JAG INTE KOMMUNICERA MED STOCKLUX OCH DE TILLÅTAR INTE TILLTRYCKNING AV MINA PENGAR, JAG BEHÖVER KONTAKTA DEM OCH NU LÅST DE LÅNGA MITT KONTO FÖR ATT JAG KAN INTE LOGGA IN
  HUR KAN JAG GÖRA DET? MEDDELANDEN OCH Mina samtal har inte besvarats. JAG HAR redan testat alla kontaktnummer och e-post utan framgĂ„ng. HJÄLP MIG FÅ MINE PENGAR TILLBAKA. Det verkar för mig att jag bluffades.

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej CRISS, tack för din information om StockLux. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, de slÀpper inte ut pengarna pÄ marknaden, de visar det bara och till slut sÀger de att du har förlorat och de behÄller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   HĂ€lsningar.

 2. Frank svar

  DET ÄR EN SCAM, LÅT INTE LÅDA, HÄR ÄR Namnen pĂ„ de pĂ„stĂ„dda agenterna och rĂ„dgivarna som kommunicerar med kunden för att förmodligen hjĂ€lpa till med verksamheten: ELLEN ROSS Ă€r den som ringer det första samtalet och efter att du har gjort insĂ€ttningen Ă€r det det hĂ€nder dig med en viss KEIRA antagen rĂ„dgivare. Om du arbetar med detta företag och med dessa mĂ€nniskor rekommenderar jag att du inte fortsĂ€tter att investera eftersom du kommer att förlora allt

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Frank, tack för att du har bidragit med dina kommentarer om StockLux, det Àr en bluff, inte skicka dem mer pengar eller betala nÄgot för dem, allt du skickar kommer att förlora och de kommer inte att returnera dem.

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr lÀnk:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

 3. José Manuel Martín Sebastiå svar

  Hej,

  Jag investerade 250 euro, efter en tid ökade jag mitt konto till 427 euro. NĂ€r jag försökte ta ut pengarna försvann de och de vĂ€grar att lĂ€mna tillbaka dem. Är en gotcha. Problemet Ă€r att jag inte vet vad jag ska göra för att fĂ„ tillbaka pengarna

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej José, tack för att du bidragit med dina kommentarer om StockLux, det Àr en bluff, skicka inte mer pengar eller betala dem nÄgonting, allt du skickar kommer att förlora och de kommer inte att returnera dem till dig.

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr lÀnk:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *