Aktier20 kommentarer

 

➡️ I det här avsnittet vi kommer att analysera Lager20 (kallas även med namnet: aktier20.com), är mäklare av Forex och CFD. Rekommenderas Stocks20 verkligen att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

sedan hittar du följande: åsikter om aktier20 ✅, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är Stocks20 ⚠️ en säker sida? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.


Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 


ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Lager20 nämner att vara en del av: ingen information om detta.

❌ När det gäller din läge, företaget är baserat i: ingen information om detta.

❌ Om vi ​​analyserar din säkerhet, observerar vi att Stocks20 har ingen typ av reglering.

UPPMÄRKSAMHET: Stocks20 är en mäklare INTE REGLERAD. ⚠

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfyller mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera de typer av konton det erbjuder Lager20, I detta fall, vi observerar att det erbjuder 4 olika typer av planer. Vi lämnar en bild med mer information om varje kontotyp.

Micro-konto: Personlig kontoansvarig, support dygnet runt, e-böcker och utbildningsvideor, professionella livehandelssessioner, strömmande nyheter och marknadsanalyser

Klassiskt konto: Personlig kontoansvarig, 24/XNUMX support, e-böcker och utbildningsvideor, professionella livehandelssessioner, strömmande nyheter och marknadsanalyser, dagliga signaler.

Premiumkonto: Personlig kontoansvarig, 24/XNUMX support, e-böcker och utbildningsvideor, professionella livehandelssessioner, strömmande nyheter och marknadsanalyser, dagliga signaler.

VIP-konto: Personlig kontoansvarig, 24/XNUMX support, e-böcker och utbildningsvideor, professionella livehandelssessioner, strömmande nyheter och marknadsanalyser, dagliga signaler, licensierade tillgångsförvaltningstjänster.

Aktier20 kontotyper
Aktier20 kontotyper

I nästa bild Du kommer att kunna få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera Vad Stocks20 erbjuder är: plattform Meta 4.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som Lager20 tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara a stor poäng till förmån för mäklaren.

Stocks20 webbplats
Stocks20 webbplats

Lager20 ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: en förklaring av de tjänster den erbjuder och marknaderna där den verkar, marknadsnyheter och analyser, livediagram, vanliga frågor, inte mycket mer.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information Lager20

 

🔻 Vi kommer att lämna dig något mer än Information om du vill kontakta företaget eller själv se dess webbplats. 🔻

🌏 Webbplats: stocks20.com

📞 Telefonnummer: har inte

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskade Aktier20. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

 

Värdering på Lager20

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tror vi att Stocks20-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2022 ⭐

Efter att du har undersökt det rekommenderar vi var försiktig, eftersom det är en olagligt företag, klart anges för ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är väldigt lite transparent, väl det erbjuder inte juridisk information, visa inte uppgifter om din registrering plus saknar reglering (oreglerat företag). ❌


📛 Kort sagt: Det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

UPPMÄRKSAMHET: Vi har fått meddelanden från kunder som försäkrar det Lager20 upprätthåller en nära relation med Nexamarkets y FGS-marknader, mäklare med mycket dåligt rykte och med flera klagomål mot dem.


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

 

 

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻 

 

Vad tycker du om Stocks20? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

6 kommentarer om «Aktier20: Betyg och kommentarer»

 1. Sergio svar

  De ringde mig för att investera i det här Stocks20-företaget och berättade att de är reglerade, att de har obligationer för att öka kapitalet som jag investerar, att de ger mig Amazon-aktier som stöd, etc. Jag hade redan en olycklig upplevelse som det fortfarande inte finns någon lösning för med Apolo Trade Limited, ett annat företag dedikerat till bedrägeri och jag kommer inte att falla för en annan även om den andra insisterningen är mycket stark från de människor som kommunicerar, tack för att du informerade mig av denna mäklare

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Sergio, tack för din kommentar om Stocks20. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de bara visar dem och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Sergio Romero svar

  Något reglerat företag som du rekommenderar?

 3. Information om bluffen svar

  De är en del av en grupp mäklare: stocks20.com, nexamarkets, fgs markets och simpletrades.

  De publicerar jobberbjudanden, det här är telefonen de använder för att rekrytera personer +52 55 6256 2959 och [e-postskyddad] y [e-postskyddad] De gör det under namnet aktiv finansiell några av de saker de erbjuder "Lön $ 8,000 XNUMX pesos (mexikansk) per månad + bonusar. - Arbetsområde Av. Paseo de la reforma. De la ut erbjudanden för några dagar sedan så jag vet att dessa tjuvar är aktiva.

  I jobberbjudandet lägger de också:

  - Telefonchef

  Dessutom länkade namn på uppenbarligen anställda i detta företag:

  Daniela Clorio - Human Resources Coordinator på Active Finance - https://www.linkedin.com/in/daniela-clorio-10007510b/

  Elizabeth Acosta - Administrativ och ekonomikoordinator på Active Finance - https://www.linkedin.com/in/elizabeth-acosta-212690125/

  Säkert kan någon ge oss mer information, men för de som drabbas, de är förmodligen i Mexico City, Av Paseo de la Reforma-området, även om jag inte har kunnat bekräfta denna information.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej, tack för din kommentar om Stocks20. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *