Annonsera med oss

Aktier24 kommentarer
I denna avdelning vi analyserar mäklaren Lager24 (kallas även med namnet: stocks24.com), är en Forex- och CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen Stocks24 att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om aktier24 ✅, påståenden, klagomål 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är aktier24 ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är det reglerat?

Lager 24 nämner att vara en del av: aktier24.com
 
❌ När det gäller din läge, mäklaren nämner att hon är baserad i: Vanuatu. Enligt meddelanden från tidigare aktörer24 arbetare är mäklarens kontor beläget på Paseo de reforma 250 torre B, 17: e våningen (men de väntar på dig vid 7: e våningens reception), Mexiko.
 
❌ Om vi ​​analyserar reglering av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare eller dess reglering. ⛔ Uppmärksamhet: Stocks24 är en oreglerad mäklare. ⛔
 
📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Kontotyper | Investeringsplattform

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Stocks24, noterar vi att den erbjuder 4 olika typer av paket: Mikrokonto, klassiskt konto, premiumkonto och VIP -konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Micro-konto: Personlig kontohanterare, 24-timmars service och support, e-böcker och utbildningsvideor, professionella live-handelssessioner, strömmande nyheter och marknadsanalys.

Klassiskt konto: personlig kontoansvarig, 24/XNUMX service och support, e-böcker och träningsvideor, live professionella handelssessioner, streamingnyheter och marknadsanalys, daglig marknadsanalys, automatiserade handelssignaler.

Premiumkonto: personlig kontoansvarig, service och support dygnet runt, e-böcker och träningsvideor, professionella live handelssessioner, streaming av nyheter och marknadsanalys, daglig marknadsanalys, automatiserade handelssignaler, avancerad algoritmisk handel med handelsverktyg.

VIP-konto: personlig kontoansvarig, service och support dygnet runt, e-böcker och träningsvideor, professionella live handelssessioner, streaming av nyheter och marknadsanalys, daglig marknadsanalys, automatiserade handelssignaler, avancerade handelsverktyg algoritmisk handel, individualiserad expertråd, licensierad tillgång managementtjänster, exklusiva handelsvillkor, VIP-kampanjer.

Aktier24 kontotyper
Aktier24 kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Stocks24 erbjuder är: MT4-plattform.

Resurser | Hemsida

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlare som Stocks24 tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en bra poäng till mäklarens fördel.

Stocks24 webbplats
Stocks24 webbplats

Lager24 ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: ett demokonto, lite information om de produkter du erbjuder, vanliga frågor, egentligen inte mycket mer än så här.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

🌐 Annan information om Lager24 🌐

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: stocks24.com

📞 Telefonnummer: har inte.

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi recenserar Stocks24. Vi utför denna granskning och bedömning på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar i ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på Lager24 ⬅️

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Lager24 är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2021

 
❌ Efter att ha analyserat det, rekommenderar vi att du är försiktig, eftersom det är en mäklare som inte är reglerad och ligger i ett mycket osäkert land för denna typ av åtgärder (Vanuatu). Dessutom, när vi letar efter recensioner om aktier24 hittar vi många som är negativa och de varnar för denna mäklare. ❌
 
Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.
 
⛔ Uppmärksamhet ⛔ : Vi har fått meddelanden från kunder som försäkrar det Lager24 fungerar tillsammans med Foptrade, en mäklare med många klagomål mot honom anklagad för att bedra sina kunder.VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
 
Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet?

📌 Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

Vad tycker du om Stocks24? Vad har du haft för erfarenhet?

Annonsera med oss

44 kommentarer om «Aktier24: Betyg och kommentarer»

 1. Martin Esteban svar

  Förutom att lura alla sina kunder, har de en skändlig tjänst, de är avskum som jobbar där, rabblar, obildade rabblar, de måste få ut dem från en soptipp och lära dem att säga ett par meningar för att lura potentiella investerare ...

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Martin, nu har vi fått adressen till dessa bedragare och vi kan gå till deras kontor för att ta ut våra pengar och ta foton av arbetarna så att alla kan sätta ett ansikte mot dessa kriminella.

   Dess adress är Paseo de reforma 250 tower B, 17th floor (Mexico city, Mexico) men de väntar på dig i receptionen på 7: e våningen, de har 3 nivåer med sina anställda, se adress HÄR.

   Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte dem pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Anonym svar

  Hej, hur man säger det ... .Jag arbetade med dem och det enda jag kan säga är att NOOOO insättning, ignorera dem.

  De ligger i Mexiko på Paseo de reforma 250 Torre B, 17: e våningen, men de väntar på dig i 7: e våningens reception.

  de har 3 nivåer med sina anställda.

  1: a nivån: canvas, ansvarar för att kontakta människor som säger grundläggande information som närvaro på internationell nivå i mer än 56, total kontroll över sina pengar etc, länder, i princip mycket sammanfattad kontroll, de ger dig inte mer information eftersom enligt vad de säger till dig De kommer att skicka dig ett e -postmeddelande med information om företaget, men i själva verket skickar de dig ingenting, det är bara en krok att kontakta dig och få information från dig eftersom brevet beskrivs i din arbetserfarenhet, så om du är ingenjör och har ett byggföretag för dem betyder det att du har pengar, så du är en kandidat för att bli märkesvaror och få pengar av dig.

  2: a nivån: försäljning, där de ansvarar för att övertyga dig om att investera hos dem, de förklarar mycket kort hur du kan tjäna pengar på företag du känner som tesla, apple, amazon, etc., de tar dig till investin för att visa data och mer än ingenting "värm upp" eller bli upphetsad så att du är intresserad, då tar de dig till deras fop -handelskonto för att öppna ett konto hos dem och förklarar internt hur det fungerar, i slutändan berättar de om en investeringsportfölj , i Som berättar att du kan få en avkastning på mellan 8% och 15% på månadsbasis, förklarar de hur mycket du skulle tjäna under din första månad med att investera med dem, de talar underverk om verksamheten så att de övertygar dig och investera med dem. De förklarar tjänster, som är tre, ett transaktionskonto som fungerar som din mobilbank, Mt3 -plattformen och råd som är som "företagets mervärde" där en rådgivare är i kontakt 4/24 för att berätta vid vilken tid är bra att köpa eller sälja tillgångar, i princip din mästare i investeringar

  Tredje retention: detta är den del när du redan har gjort en insättning, din rådgivare kontaktas som tar dig i handen för att förklara investeringsfrågan, syftet med detta är att "värma upp" kunden där de får honom att tjäna mycket pengar så att de sedan förlorar, men eftersom personen är väldigt upphetsad sätter de in igen för att de tror att det inte kommer att hända igen, men det är inte, vad de vill är att få så mycket pengar som möjligt,

  De anställer personer som inte har några studier som i många fall inte ens slutade gymnasiet, människor som söker ett jobb där de tjänar pengar och kan lära sig då; glada överens om att arbeta med dem, de vet inte om ämnet, de ger bara en mycket kort 1 veckas utbildning där de förklarar en kort sammanfattning av företaget, där de enligt dem finns i 56 länder och att de är reglerad av FCA och KPGA peri är inte sant, de har bara närvaro i ett fåtal länder, bland dem Mexiko och Kuba (som var där jag träffade människor för att arbeta för företaget) kvarhållningsområdet är i Österrike (enligt) där de skickar killarna som redan har varit på försäljning länge Enligt företaget är det från London England, men jag vet inte personligen om det är så.

  De är ett mäklarkonglomerat bland dem här foptrade.com, stocks24.com etc, men ingen är reglerad, det fanns tider som vi markerade med namnet fop trade och samma dag sa de att vi skulle markera namnet på stocks24. com bara för att, utan föregående förklaring,

  En annan viktig sak att tänka på är också att många byter namn, det här är Diego Hernández, Ulises Castañón, etc., de flesta utgör ett namn, och förresten jag träffade Sofía Castillo Mondragón, hon är en väldigt snäll och mjuk -talad tjej, jag slutade bara på grund av stressen, eftersom de utnyttjar dig inuti eftersom de har en idé, de påminner dig om din mammas namn varje dag, målet för varje rådgivare är att sätta 2,000 usd i månaden i deposition, om du inte nå målet de förnedrar dig inför alla, och i vissa fall får du sparken.
  Jag är ledsen att ge den här typen av information, men jag arbetar med dem och jag vet hela processen med dem internt, jag började arbeta med dem sedan jag studerade ekonomi och jag var intresserad av detta ämne, men jag insåg att de inte var reglerade och bedrägerierna som de har, bara de senaste 5 månaderna med dem, INTE GÖRA INSÄTTNINGAR, de kommer att vilja excitera dem och de kommer att ge exempel på banken de arbetar med, och att enligt ingen mäklare kan använda mt4 och de uppfinna eller ge dig exempel alla med anledningen till att du också sätter in de själva skapade sina egna sidor som pratade bra om sig själva, men ignorera dessa sidor, ignorera dem.

  Slutligen, var inte oförskämd mot rådgivarna, de vet inte och även de vet inte vad de gör, de vet inte om ämnet, det är därför de arbetar där och uthärdar förnedringarna som de går igenom, allt på grund av behovet som de flesta har. Jag vidarebefordrar informationen för att undvika stöld av pengar.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Anonym, TACK FÖR ATT DU SKRIVER DENNA VIKTIGA INFORMATION OM LAGER24 !!!, Nu har vi fått adressen till dessa bedragare och vi kan gå till deras kontor för att ta ut våra pengar och ta foton av arbetarna så att alla kan sätta ett ansikte till dessa kriminella.

   Dess adress är Paseo de reforma 250 tower B, 17th floor (Mexico city, Mexico) men de väntar på dig i receptionen på 7: e våningen, de har 3 nivåer med sina anställda, se adress HÄR.

   Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte dem pengar, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. SÖT svar

  IDAG RING MIG FRÅN DETTA NUMMER 2225009096 FÖR ATT BE MIG OM MIN E-POST.
  DE FÖRKLARAR ROLLEN ATT VARA MÖKLARE MEN DE VILL HA MIN E -POST MED OTRYCKT INSISTENS.
  NÄR JAG BER HONOM ATT REPETA MITT NAMN GJORDE HAN DET VÄLDIGT SNABBT OCH JAG SAMT ATT STAVA DET. OCH DÅ FÖRKLARADE JAG FÖR HONOM ATT JAG SKA FÖRSTA ANALYSERA HANS SIDA OCH DÅ SKA JAG BESLUTA. HANS RUSH VAR SÅ MYCKET ATT DET VAR KLART FÖR MIG ATT JAG INTE LITAS PÅ.
  DIN VÄLSIGNA SIDA ÄR MYCKET DÅLIG.
  FALSK
  Var försiktig med dem

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej DULCE, tack för att du kommenterar Stocks24. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. kristian svar

  Hej, hur mår du? Personligen har jag inte samarbetat med denna mäklare men jag skulle vilja ge information om ytterligare 3 mäklare som du måste vara försiktig med:

  YTC.- Deras rådgivare är ett hån eftersom de får dig att lita på dig själv genom att ge dig krediter för att utföra operationer, men genom att göra detta har de dig med öppen verksamhet som täcker det totala beloppet med vad du driver, när du väl har lagt pengarna att betala av vad du De lånade dig konkurs ditt konto.

  Prometheus.- De börjar utföra operationer så att du kan se att deras verksamhet är framgångsrik men när du vill göra ett uttag blockerar de dig och raderar ditt konto.

  Intercity Corporation.- De har ingen riskhantering och i väldigt få operationer slår de ditt konto i konkurs.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Kristian, tack för informationen, vi kommer att kontrollera om dina recensioner finns där och om inte gör vi dem nya så att våra användare har mer information om dem.

   Hälsningar.

 5. Bielca svar

  Igår ringde de mig 5589934944, en kille som förutom att prata snabbt började bli nervös när jag började ställa frågor, var fick han min data? och annat. När han berättade att han skulle skicka information via post, vägrade jag att ge honom mitt e-postmeddelande, och han sa att de bara har namnet och ibland lite mer information, vilket gjorde mig misstänksam, jag sa till honom att han inte var intresserad och han sa till mig, vi är alla intresserade av att vara ekonomiskt oberoende, eller hur? Jag sa till honom, ja, naturligtvis, men jag tror inte att någon är så intresserad av min ekonomi att ringa mig, så när jag vill ska jag leta efter någon att närma sig. och lägg på! Jag hoppas att de inte ringer mig längre.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Bielca, tack för att du kommenterar Stocks24. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 6. Luis C. svar

  Jag vet inte längre vad fan jag ska göra för att få dem att sluta prata med mig. Till att börja med vet jag inte hur de fick mitt nummer, och från första gången de ringde mig (i slutet av 2019) sa jag till dem att jag inte var intresserad. Jag har precis fått (igen) ett nytt samtal, nu från en 5585264465. Jag kan bara blockera det här numret.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Luis, det är bäst att blockera siffrorna.

   Hälsningar.

 7. Mauritius svar

  Jag fick precis ett samtal för aktier .24, som jag talade med, han sa till mig att jag måste investera för att få hans tjänster, han ville att jag skulle registrera mig på hans sida, var uppmärksam på allt de berättade för mig, samtalet varade i 50 minuter, efter att han vägrade att registrera dig på din sida blev damen lite tung, jag bad henne att kontakta mig i framtiden eftersom jag för närvarande inte är intresserad av hennes tjänst även om jag inte tror att hon kommer att göra det med tonen i vilken samtalet slutade, jag vet inte om hon förväntade sig att jag omedelbart kommer att börja investera med dem, vilket inte skulle vara smart eftersom en förundersökning behövs, vilket har fört mig hit. Jag skulle inte investera med dem bara för att de inte är reglerade.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Mauricio, tack för att du kommenterar Stocks24. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 8. isabel svar

  Tja, jag gick in här bara för att inte ramla, de ringde mig numret 5588409574. Jag gav ett e-postmeddelande och öppnade till och med ett demokonto samma sak, Kvinnan är, jag minns bara att hon heter Reveca, hon gick med på att ringa mig på måndag, men ändå och jag lyssnar bara på henne och jag säger na. Tack för detta forum!

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Isabel, tack för att du skrev, vi är glada att veta att vi har kunnat hjälpa dig.

   Hälsningar.

 9. Jose Antonio Arias Tapia svar

  En viss Ana García ringde mig precis från ett nummer som också börjar med 55 88 för att erbjuda mig en avkastning på 7 % om 2 veckor och för att skicka mig information till min e-post och senare ville hon kommunicera med en annan kille som eftersom det fanns en speciell kampanj på 16 % men när jag sa till honom att jag inte visste att de skulle skicka mejlet till mig och att jag skulle undersöka vem de var, om de var registrerade hos CNBV eftersom det fanns många bedrägerier och jag inte ville vara en del av statistik, eftersom jag slutade insistera och det var att han senare skulle ringa mig, men efter att ha läst kommentarerna som beskrivs här blockerade jag dem redan.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Jose, du mår bra, du skulle ha förlorat mycket pengar.

   Hälsningar.

 10. Hector svar

  En person har ringt mig från samma nummer 55 8526 2529 och insisterat på att det är ett mäklarhus. Efter 3 samtal bestämde han sig för att ge mig sin webbplats och jag analyserade den snabbt. Om det är ett företag skulle det vara dess portal eller webbplats, det skulle inte ha delar på spanska och engelska; Deras argument var att eftersom de är ett internationellt företag kom det därför på flera språk. Mina flip -flops ... vad! Det tar inte med ett nummer eller en kontaktadress och det ger bara ett mejl, som förresten inte är från en person utan från ett supportområde. Sedan han ringde mig sa jag till honom att jag inte var intresserad, att jag inte har extra vikt att spara, att jag lever från dag till dag, men han insisterar för mycket... Åh, och när de ringer kan du höra atmosfären på gatan, de har inga kontor? vilket fick mig att anse att de är absoluta och vördade bedragare ...

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Hector, tack för att du kommenterar Stocks24. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 11. Hermes svar

  Jag blev kontaktad av en viss Javier Ovalles, som erbjöd mig att köpa aktier i företag som Rivian till en låg kostnad innan de börsnoteras, och sedan tjäna upp till 25 % på 15 dagar.

  Jag sa till honom att jag skulle investera 1000 USD, och sedan sa han till mig att han skulle acceptera dem om han efter 15 dagar investerade vinsterna eller placerade en större investering. Jag gillade inte konditionen längre.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Hermes, tack för att du kommenterar Stocks24. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 12. JESUS ​​ZARAZUA ABUNDIS svar

  PERSONEN JAEL ANGON RINGAR DIG FRÅN STOCKS24 MED CELLULÄRNUMMER 55 5540 9509, FÖR ATT ERBJUDA DIG INVESTERINGSTJÄNSTER MED EN ÅTERBETALNING AV 7% PÅ Två veckor.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej JESUS, prestationen kommer att vara 100% för dem, de kommer att behålla alla dina pengar !!! Tack så mycket för att du kommenterar Stocks24. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 13. Rvr svar

  De ringer non-stop. När du konfronterar dem blir de upprörda. De slutade med att berätta för mig att fortsätta bli förkyld för att jag inte ville investera.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Rvr, de försöker provocera dig att gå in, de är aggressiva kommersiella taktik för dessa bedragare, lyssna inte. Tack så mycket för att du kommenterar Stocks24. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 14. VR svar

  : Eller tack för varningen, jag har just blivit kontaktad, en viss Luis Alfredo Salas i CDMX, som enligt sina kontor i hörnet av BMV vid rondellen La Palma ringde mig från numret +52 55 8526 2529 , från det Nummeret gick in i samtalet, men eftersom de bara får samtal från det numret men de inte tar emot ringer du tillbaka till det numret och det står att det uppringda numret inte är tillgängligt. För att skapa förtroende gav denna person mig numret på sin agent CDR för mäklaren som använder MT4, jag fick skapa ett riktigt testkonto men det är i nollor och sa att de börjar investera från 1 24 usd, han berättade att hans konglomerat är marknader .com Sales Cast Investment Limited och att dess företag är i London enligt. Medan jag ringde började jag googla och hittade den här sidan varning om Stock24 eller BolsaXNUMX om dem; sedan blockerar jag dem eftersom de från vad jag läser är bedragare .... tack för rapporten, jag delar detta här om det hjälper någon annan.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej VR, bra kommentar, tack så mycket för att du kommenterar Stocks24. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

   • Ruiz Montes svar

    Jag hade precis ett samråd med dem, två timmar i telefon med ganska övertygande argument och grafiska exempel som alla de som nämns här, att skapa ett konto på plattformen, även samma initiala investeringsbelopp, tack för att du skapade dessa utrymmen för att hitta bra eller dåliga referenser från sådana företag, nu vet jag att det inte är ett alternativ

    • Rekommenderade mäklare. Com svar

     Hej Ruiz, tack för din kommentar om Stocks24. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

     Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

     Hälsningar.

  • chris svar

   Det är en vidrig bluff. De ger dig lögner att när du genererar pengar men till slut kommer de ut med att allt plötsligt gick förlorat och de ber dig om mer investering för att kunna återhämta sig? Men det handlar om ren teater att knulla dig mer pengar!

 15. Santiago svar

  De är samma bedragare från foptrade.com
  Jag har blivit lurad av det här onda skräpet. Endast oinformerade kan investera i ett Vanuatu-baserat företag.
  Reglerad av ALi Baba och de 40 tjuvarna. Hur rapporterar du dessa bedrägliga mäklare? Tack.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Santiago, tack för att du kommenterar Stocks24. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.
   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 16. Mario belzay svar

  Jag satte bara in dem som jag gör för att ta ut pengarna

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Mario, skicka dem inte din dokumentation och försök att säkerhetskopiera betalningar med din bank. Tack för att du kommenterar Stocks24. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

  • Cecilia svar

   Hej Mario, jag läste att du deponerade dem till Stock24, fick du tillbaka det?

 17. u svar

  Hej, vet du hur jag kan avsluta prenumerationen på plattformen?
  Jag vill inte längre ha kontakt med dessa människor

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej, blockera alla dina samtal, det är det bästa.

 18. roy svar

  De är tjuvar, de övertalade mig via telefon, en person som heter Santiago Villegas Suta, den här killen sa till mig att det var det bästa alternativet att han inte var rädd för att investera etc etc ... .. en total bluff jag förlorade 100 dlls, det är inte mycket men det gjorde ont, för sant, jag insåg bluffen när den där idiot berättade för mig att han bara arbetade med människor på 1000 usd uppåt och att han bara slösade bort sin tid med mig

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Roy, tack för att du kommenterar Stocks24. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 19. Marcos Ochoa svar

  DET ÄR EN VANUATUUMÄKLARE !!!!

  VÄNLIGEN GÖR INTE FELET MED ATT INVESTERA MED DENNA TYP FÖRETAG UTAN REGLERING OCH BASERAD PÅ EN FÖRLORAD Ö I MELLAN AV OCEANET, DÅ KLAGAR DU OM ATT BLI SKAMMAD, MEN DU INVESTERAR PENGAR MED ETT FÄLLA FÖRETAG

  GÖR DET INTE!!! GE INTE DINA PENGAR TILL EN HELT OKÄND SOM RINGAR DIG MED TELEFON, DU SLUTAR UTAN PENGAR OCH MED EN AV DE VÄRSTA UPPLEVELSERNA I DITT LIV, JAG BERÄTTER DIG MED ERFARENHET

  JAG SKAMMADE FÖR ETTA MÅNADER ÄNNAN AV DENNA SÅDAN FÖRSKYLDIGA FÖRETAG, OM DU VILL INVESTERA, GÖR DET MED EN BRA OCH SÄKER MÄKARE, INTE MED EN VANUATUMÄKLARE UTAN NÅGON REGLERING !!!! VAR INTE DUM!!!

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Marcos, du har helt rätt, tack för att du kommenterar Stocks24. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 20. Daniel svar

  DET ÄR EN BLUFFÄR, JAG GAV DEM PENGAR MEN JAG FÅR ALDRIG NÅGOT AV VINST, HUR KAN JAG RAPPORTERA DEM?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Daniel, tack för din kommentar om Stocks24. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *