Aktiesamtal Kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren Stockscall, är en CFD- och Forex -mäklare. Rekommenderas verkligen Stockscall för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med företaget?

Mäklaren nämner att vara en del av Bali Limited.

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att hon är baserad i Bulgarien.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren, mäklaren är en OREGULERAD mäklare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Stockscall, noterar vi att den erbjuder 6 typer av konton: Mikrokonto, Minikonto, Silverkonto, Guldkonto, Diamantkonto och VIP -konto.

Micro-konto- Minsta initiala insättning på 500 $, upp till 1: 200 hävstång, upp till 10% lån, månatliga marknadsöversikter.

Det följs av Minikonto- Minsta initiala insättning på $ 2.500, upp till 1: 200 hävstångseffekt, upp till 25% lån, månatliga marknadsrecensioner, veckovisa handelsseminarier.

Den tredje typen av konto är Silverkonto- Minsta 10.000 1 $ initial insättning, upp till 200: 35 hävstång, upp till XNUMX% lån, veckovisa marknadsöversikter, veckovisa handelswebinarier, personlig kontoansvarig.

Detta följs av Guldkonto-Minsta initiala insättning på $ 50.000 1, upp till 200: 50 hävstångseffekt, upp till XNUMX% lån, veckovisa marknadsrecensioner, veckovisa handelswebinarier, veckovisa en-till-en-sessioner, personlig mäklare.

Den femte typen av konto är Diamantkonto- Minsta initiala insättning på $ 250.000 1, hävstång upp till 300: 75, upp till XNUMX% lån, dagliga marknadsöversikter, veckovisa handelswebinarier, dagliga en-till-en-sessioner, personlig mäklare, inbjudan till VIP-evenemang.

Den sista typen av konto är VIP-konto: $ 500.000 minsta initiala insättning, upp till 1: 400 hävstångseffekt, upp till 100% lån, dagliga marknadsrecensioner, veckovisa handelswebinarier, dagliga en-till-en-sessioner, personlig mäklare, inbjudan till VIP-evenemang, supertäta uppslag.

Du kan se ännu fler funktioner om kontotyperna för mäklaren Stockscall (Klicka här för att se bilden i full storlek) i följande bild:

Kontotyper för aktier
Kontotyper för aktier

den plattformar att fungera som Stockscall erbjuder är: Stockscalls egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlare som Stockscall tillhandahåller på sin webbplats.

Stockscall -webbplats
Stockscall -webbplats

Stockscall ger följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring av olika koncept i handelsvärlden såsom grundläggande analys, teknisk analys, riskhantering, handelsplan, även förklaring av de olika instrument som är möjliga att handla med Stockscall.

 

CarterFS, Stockscall och GBOcapital, samma företag?

Vi har fått meddelanden från CarterFS-klienter, och i det här fallet också meddelanden från personer som nämner att "Stockscall" och även "GBOcapital" har en webb nästan identisk med CarterFS, eftersom vi har gjort en jämförelse mellan de tre webbsidorna så att de ser likheter och bedöma själv. I nästa bildserie kommer vi att jämföra webbsidorna för CarterFS, Stockscall och GBOcapital, i den ordningen:

1 - I den här första bilden, hemsidan på de tre webbplatserna, kommer du att märka den mycket likartade designen och innehållet ”Upptäck kraften i onlineinvesteringar. Börja investera ”är detsamma, förutom andra likheter kan du kolla här bilden i full storlek

CarterFS Stockscall GBO Capital

2- Vi fortsätter på hemsidan, igen nästan identiskt innehåll och design, återigen CarterFS webbplats, följt av Stockscall, följt i tur och ordning av GBOcapital (från vänster till höger). Du får kolla här bilden i full storlek

CarterFS Stockscall GBO Capital 2

3- Vi fortsätter på hemsidan för de tre webbplatserna, i det här fallet nämns plattformen och utbildningscentret, igen är designen identisk, faktiskt meddelande på Stockscall-webbplatsen (kanske av misstag) på datorns skärm istället över Stockscall-listade GBOcapital. do Klicka aquí för att se bilden i full storlek.

CarterFS Stockscall GBO Capital 3

4- Om vi ​​till exempel går till avsnittet "Förhandla" igen är innehållet detsamma och designen identisk. do Klicka aquí för att se bilden i full storlek.

CarterFS Stockscall GBO Capital 4

Om du vill ha mer information kan du läsa här recension om Carterfs och recension om GBOcapital.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om Stockscall

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: stockscall.com

Telefonnummer: - (nummer anges inte)

E-post: [e-postskyddad]

 

Eftersom vi tror att Stockscall är en del av eller ägs av samma personer som CarterFS (mäklare med mycket negativt rykte), vi rekommenderar inte det, vi tror att det inte är en rekommenderad mäklare.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Stockscall? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *