Kommentarer om StoxDC

 

➡️ I det här avsnittet vi kommer att analysera StoxDC (kallas även med namnet: stoxdc.com), är mäklare av Forex, Kryptovalutor y CFD. Rekommenderas StoxDC verkligen för investeringar? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

sedan hittar du följande: åsikter om StoxDC ✅, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är StoxDC ⚠️ en säker sida? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.


Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 


ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

StoxDC nämner att vara en del av: Heimdall Developments Ltd.

❌ När det gäller din läge, företaget är baserat i: okänd.

❌ Om vi ​​analyserar din säkerhet, observerar vi att StoxDC har ingen typ av reglering.

UPPMÄRKSAMHET: StoxDC är en mäklare INTE REGLERAD. ⚠

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfyller mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera de typer av konton det erbjuder StoxDC, I detta fall, vi observerar att det erbjuder 2 olika kontotyper:

Standardkonto: spridning från 1.2 punkter, margin call 100%, stop out 30%, minimum lot 0.01.

Professionellt konto: spridning från 1.1 punkter, margin call 100%, stop out 30%, minimum lot 0.01.

La plattform att fungera som StoxDC erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som StoxDC tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara a stor poäng till förmån för mäklaren.

StoxDC webbplats
StoxDC webbplats

StoxDC ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: en kort förklaring om de tjänster den erbjuder, diagram, FAQ-sektion, inte mycket mer.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information StoxDC

 

🔻 Vi kommer att lämna dig något mer än Information om du vill kontakta företaget eller själv se dess webbplats. 🔻

🌏 Webbplats: stoxdc.com

📞 Telefonnummer: + 44 1274 790 051

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi recenserade StoxDC. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

 

Värdering på StoxDC

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tror vi att StoxDC-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2022 ⭐

Efter att du har undersökt det rekommenderar vi var försiktig, eftersom det är en olagligt företag, klart anges för ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är väldigt lite transparent, väl det erbjuder inte juridisk information, visa inte uppgifter om din registrering plus saknar reglering (oreglerat företag). ❌


📛 Kort sagt: Det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

UPPMÄRKSAMHET: Vi har fått meddelanden från kunder som försäkrar det StoxDC har en nära relation med Daxiron, en mäklare med ett uselt rykte och klagomål mot honom, anklagade för att ha lurat sina användare. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

UPPMÄRKSAMHET!: i april 2022 CNMV lagt till StoxDC till din lista bedrägliga finansiella företag, för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till CNMV-varningen från april 2022

UPPMÄRKSAMHET!: i april 2022 FMA lagt till StoxDC till din lista bedrägliga finansiella företag, för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till FMA-varningen april 2022 ⚠️

Uppmärksamhet: mäklaren StoxDC är kopplat till BRIC UPPTÄCKTEtt företag med dåligt rykte.VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

 

 

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻 

 

Vad tycker du om StoxDC? Vad har du varit med om?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

66 kommentarer om «StoxDC: Betyg och kommentarer»

 1. Attila svar

  STOXDC, tjuvarnas bo.
  Är det någon som vet hans adress i Tyskland?
  Jag känner den i England, men därifrån lyckades de inte lura mig

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Atila, de är inte riktigt där, du måste ta reda på den riktiga adressen varifrån alla deras rådgivare ringer, inget de säger är sant, skatter finns inte, deras enda mål är att lura dig så mycket pengar de kan, de manipulera plattformen genom hans infall för att du ska vinna eller förlora men pengarna kommer aldrig in på marknaden. Tack för din kommentar om StoxDC. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att råna dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och i slutändan markerar de dig och säger att du förlorat allt och de behåller det.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer pengar för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa dem som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnet på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka du har blivit kontaktad, etc.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller i FORM av denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. Attila svar

  STOXDC, de är en bluff, några tjuvar, en viss Sergios hp stal från mig.
  "Öga för öga, tand för tand" ((21 Mos 23, 25-XNUMX))

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Atila, du måste ta reda på den riktiga adressen varifrån alla dina rådgivare ringer, ingenting de säger är sant, skatter finns inte, deras enda mål är att lura dig så mycket pengar de kan, de manipulerar plattformen efter behag så du kan tjäna eller du förlora men pengarna kommer aldrig in på marknaden. Tack för din kommentar om StoxDC. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att råna dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och i slutändan markerar de dig och säger att du förlorat allt och de behåller det.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer pengar för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa dem som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnet på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka du har blivit kontaktad, etc.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller i FORM av denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 3. Juli svar

  Jag har varit med dem sedan juli 2022, mäklaren är alltid mycket vänlig.
  De ringer dig varje dag och frågar till och med om din familj osv, men när du slutar investera lämnas du obevakad.
  Jag har förlorat €27.000 XNUMX och det är i händerna på polisen och någon annan.
  Bäst att gå utanför kartan.
  Är det någon som vet var de finns i Tyskland? Tack.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Juli, du måste ta reda på den riktiga adressen varifrån alla dina rådgivare ringer, ingenting de säger är sant, skatter finns inte, deras enda mål är att lura dig så mycket pengar de kan, de manipulerar plattformen efter behag så du kan tjäna eller du förlora men pengarna kommer aldrig in på marknaden. Tack för din kommentar om StoxDC. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att råna dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och i slutändan markerar de dig och säger att du förlorat allt och de behåller det.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer pengar för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa dem som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnet på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka du har blivit kontaktad, etc.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller i FORM av denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 4. lurad av stoxdc svar

  hej kan du lägga till mig på listan över lurade av stoxdc de stal mer än 5000 euro på mindre än en månad. Jag var tvungen att dra mig tillbaka på grund av en allvarlig nödsituation i familjen, och det var då jag märkte att de är bedragare. De är verkligen tjuvar. De är bara intresserade av att du sätter in så mycket pengar som möjligt och när du vill ta ut börjar de hitta på tusen och en ursäkter, de är verkligen det värsta skräpet av människor jag har stött på i hela mitt liv.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej luren, ingenting de säger är sant, de skatterna finns inte, deras enda mål är att lura dig så mycket pengar de kan, de manipulerar plattformen efter behag så att du vinner eller förlorar men pengarna kommer aldrig in på marknaden. Tack för din kommentar om StoxDC. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att stjäla från dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och i slutändan markerar de dig och säger att du förlorat allt och de behåller det.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer pengar för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa dem som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnet på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka du har blivit kontaktad, etc.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller i FORM av denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 5. lara svar

  Hej, jag har också investerat i en STOXDC .COM-plattform. Och nu ber de mig om pengar, 28 % av vad mitt konto ska ha genererat, för att betala den brittiska statskassan (enligt dem). Jag fick reda på att det inte var reglerat efter att ha investerat. En viss Francisco Fernández (mexikan) kontaktade mig nästan varje dag, under
  8 månader tills han fick mitt förtroende, så han lyckades investera pengar som han inte hade, så jag bad om ett lån. Skulle du kunna hjälpa mig?
  tack

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Lara, inget de säger är sant, de skatterna finns inte, deras enda mål är att lura dig så mycket pengar de kan, de manipulerar plattformen efter behag så att du vinner eller förlorar, men pengarna kommer aldrig in på marknaden. Tack för din kommentar om StoxDC. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att stjäla från dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och i slutändan markerar de dig och säger att du förlorat allt och de behåller det.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer pengar för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa dem som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnet på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka du har blivit kontaktad, etc.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller i FORM av denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 6. Antonio Montes svar

  De är riktiga tjuvar. Investera inte ett öre i den här plattformen, de behåller allt. Jag upprepar, de är professionella tjuvar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Antonio, de manipulerar plattformen efter behag så att du vinner eller förlorar. Tack för din kommentar om StoxDC. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att stjäla från dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och i slutändan markerar de dig och säger att du förlorat allt och de behåller det.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer pengar för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa dem som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnet på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka du har blivit kontaktad, etc.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller i FORM av denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 7. Mary svar

  De är bedragare, investera inte i den här plattformen de säger till dig att du har 101% säkerhet att du inte förlorar dina pengar och det är falskt. Ovan när de behåller dina pengar eller ger dig förklaringar. Och de tvingar dig att ta lån som du måste betala.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Maria, de manipulerar plattformen efter behag så att du vinner eller förlorar. Tack för din kommentar om StoxDC. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att stjäla från dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och i slutändan markerar de dig och säger att du förlorat allt och de behåller det.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer pengar för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa dem som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnet på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka du har blivit kontaktad, etc.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller i FORM av denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 8. john joseph skräddare svar

  Åsikt om Diego, Jason och Hecto av Juan José
  john joseph skräddare
  StoxDC bad mig om ett förtydligande om min åsikt, när jag försökte berätta för dem att de hade spelat med mig och att de var falska Brockers, avbröt de mig och när jag upprepar det igen, säger det mig att jag redan har svarat på det.
  Men han förklarade: Diego är en bra rolllista och lurar och övertygar vem som helst. Han lurade mig med en extra inkomst på €10.000 36.000 som han gav tillbaka omedelbart och han fick ett belopp Bitcoins för den investeringen. Mellan honom och Jason förfalskar de investeringarna och ger dig en förmån på €8.500 12.000, som när du frågar säger de till dig att du måste betala skatten i USA, vilket skulle vara €XNUMX XNUMX. Och nästa dag gav de dig förmånen och om sex månader returnerar USA det till dig (lögn) en viss Hector börjar bli involverad och säger att det finns vissa skyldigheter och han börjar investera med förlust tills de lämnar honom med förlust och de stänger kontot. Lösning: XNUMX XNUMX € investerat kapital och noll inlöst.
  Och om jag har sett dig minns jag inte.
  Upplösning om du litar på dem kommer du att förlora allt investerat och om du misstror men du hamnar i den här röran kommer du också att förlora.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Juan José, de manipulerar plattformen efter behag så att du vinner eller förlorar. Tack för din kommentar om StoxDC. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att stjäla från dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och i slutändan markerar de dig och säger att du förlorat allt och de behåller det.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer pengar för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa dem som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnet på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka du har blivit kontaktad, etc.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller i FORM av denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 9. Jesus svar

  Stoxdc De är de största bedragarna i världen Jag ber alla att inte investera en enda euro eller dollar i den här applikationen eftersom de vet att de kommer att lura dem på alla möjliga sätt och på något sätt kommer de att lämnas utan sina livsbesparingar de är några riktiga bedragare och lögnare och även om de vill prata med dig kommer de aldrig att säga till dig att om du inte gör något kommer du alltid att förlora allt du pratar med dem eftersom de kommer att ge dig det långa loppet genom att ljuga för du säger till dig att de kommer att ge dig pengar och det är en lögn att de aldrig kommer att ge någonting. De har lurat mig och de har lurat mig i tre månader och sagt till mig att de skulle lämna tillbaka mina pengar och sedan var det en lögn

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Jesus, tack för din kommentar om StoxDC. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att stjäla från dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och i slutändan markerar de dig och säger att du förlorat allt och de behåller det.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer pengar för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa dem som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnet på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka du har blivit kontaktad, etc.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller i FORM av denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 10. Jesus svar

  Stoxdc är de största bedragarna i världen 🌍 gör ingen handel med dem för de kommer att förlora alla pengar 💰 på alla möjliga sätt

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Jesus, tack för din kommentar om StoxDC. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att stjäla från dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och i slutändan markerar de dig och säger att du förlorat allt och de behåller det.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer pengar för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa dem som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnet på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka du har blivit kontaktad, etc.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller i FORM av denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.