Bux mäklare

Kommentarer om STR Capital

I denna avdelning vi analyserar mäklaren STR Capital (kallas även str-capital.com), är en Forex- och CFD -mäklare. Rekommenderas STR Capital verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om STR Capital ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är STR Capital ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: nämns inte.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att den bygger på: det nämns inte.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av STR Capital noterar vi att det erbjuder 6 olika typer av konton / planer: Grundkonto, Silverkonto, Guldkonto, Platinumkonto, Diamantkonto och Millioner Club -konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Grundläggande konto: minsta initiala insättning på € 500, handelsvarningar, upp till 10% bonus, signaler en gång i veckan, försäkringsnivå 10%, daglig marknadsgranskning, kontoansvarig upp till 2 gånger i veckan.

Silverkonto: minsta initiala insättning på € 10.000, avancerade diagram, handelsvarningar, upp till 20% bonus, signaler en gång i veckan, försäkringsnivå 20%, sparkonto, daglig marknadsgranskning, kontoansvarig upp till 2 gånger i veckan.

Guldkonto: minsta initiala insättning på € 100.000, avancerade diagram, handelsvarningar, exklusiva uppdateringar, upp till 30% bonus, signaler två gånger i veckan, 30% försäkringsnivå, sparkonto, daglig marknadsgranskning, obegränsad kontoansvarig, analytikergrupp.

Platinakonto: minsta initiala insättning på € 250.000, avancerade diagram, handelsvarningar, exklusiva uppdateringar, upp till 60% bonus, signaler tre gånger i veckan, försäkringsnivå 60%, penninghantering, sparkonto, daglig marknadsgranskning, obegränsad kontoansvarig, analytikergrupp.

Diamantkonto: minsta initiala insättning på € 500.000, avancerade diagram, handelsvarningar, exklusiva uppdateringar, upp till 80% bonus, obegränsade signaler, 80% försäkringsnivå, penninghantering, sparkonto, daglig marknadsgranskning, obegränsad kontoansvarig, analytikergrupp.

Millioner Club -konto: minsta initiala insättning på € 1.000.000, avancerade diagram, handelsvarningar, exklusiva uppdateringar, upp till 100% bonus, obegränsade signaler, 100% försäkringsnivå, penninghantering, sparkonto, daglig marknadsgranskning, obegränsad kontoansvarig, analytikergrupp.

STR Kapitalkontotyper
STR Kapitalkontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som STR Capital erbjuder är: egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som STR Capital tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

STR Capital webbplats
STR Capital webbplats

STR Capital tillhandahåller efter hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: bara lite information om de produkter du erbjuder, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🟢 Annan information om STR Capital 🟢

 

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: str-capital.com

📞 Telefonnummer: + 44 2039661919

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på STR Capital. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på STR Capital <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget STR Capital är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2022

 

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att du är försiktig, eftersom det är en helt olaglig mäklare som inte är registrerad eller reglerad av någon myndighet, dessutom hittar vi bara recensioner som är negativa och varnar för denna mäklare när vi letar efter recensioner om STR Capital. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i mars 2021 tillade FSMA STR Capital till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till FSMA: s varning från mars 2021 ⚠️

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om STR Capital? Vad har du haft för erfarenhet?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.