Kommentarer om Stratton Markets
I denna avdelning vi analyserar mäklaren Stratton Markets (kallas även av namnet: strattonmarkets.com), är en mäklare av Forex y CFD. Rekommenderas Stratton Markets verkligen för en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om Stratton Markets ✅, påståenden, klagomål 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är Stratton Markets ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Stratton Markets nämner vara del av: F1Markets Limited.

❌ När det gäller din läge, nämner mäklaren att den är baserad på Cypern.

❌ Om vi ​​analyserar mäklarreglering, vi ser vad det är regleras av CySEC.

UPPMÄRKSAMHET: Stratton Markets har en reglering av DÅLIG KVALITET. ⛔

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

Kontotyper | Investeringsplattform

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Stratton Markets, noterade vi att det erbjuder 5 olika typer av konton: Grundkonto, Silverkonto, Guldkonto, Platinumkonto och Diamantkonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Grundläggande konto: upp till 1: 400 hävstång, inga provisioner, alla tillgängliga finansiella instrument, negativt balansskydd, daglig marknadsanalys, tillgång till informationspodcasts.

Silverkonto: upp till 1: 400 hävstångseffekt, inga provisioner, alla tillgängliga finansiella instrument, negativt balansskydd, daglig marknadsanalys, tillgång till informationspoddsändningar, utbildningsseminarier.

Guldkonto: upp till 1: 400 hävstångseffekt, inga provisioner, alla tillgängliga finansiella instrument, negativt balansskydd, daglig marknadsanalys, tillgång till informationspoddsändningar, träningswebinarier, SMS-handelssignaler, tillgång till handelstävlingar, global översikt månadskonto.

Platinakonto: upp till 1: 400 hävstångseffekt, inga provisioner, alla tillgängliga finansiella instrument, negativt balansskydd, daglig marknadsanalys, tillgång till informationspoddsändningar, träningswebinarier, SMS-handelssignaler, tillgång till handelstävlingar, global översikt veckokonto.

Diamantkonto: upp till 1: 400 hävstångseffekt, inga provisioner, alla tillgängliga finansiella instrument, negativt balansskydd, daglig marknadsanalys, tillgång till informationspodcasts, träningswebinarier, SMS-handelssignaler, tillgång till handelstävlingar, VIP-webinarier och podcast av Sala VIP.

Stratton Markets kontotyper
Stratton Markets kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Stratton Markets erbjuder är: MT4-plattform.

Resurser | Hemsida

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Stratton Markets tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Stratton Markets webbplats
Stratton Markets webbplats

Stratton Markets ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: lite information om de produkter du erbjuder, avsnittet FAQ, verkligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

🌐 Annan information om Stratton Markets 🌐

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: strattonmarkets.com

📞 Telefonnummer: + 351 304502720

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskar Stratton Markets. Vi utför denna granskning och bedömning på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker om att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar hos ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på Stratton Markets ⬅️

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Stratton Markets är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2022

❌ Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att du är försiktig, eftersom det är en mäklare som, trots att den är reglerad, ligger i ett av de mest osäkra länderna för dessa aktiviteter, dessutom hittar vi många som är negativa när vi letar efter recensioner om Stratton Markets och varna för denna mäklare. ❌

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

Uppmärksamhet: ⛔ Stratton Markets är nära kopplat till Investeringsmarknader, RCE Bank, Euro Prime, F1 marknad sedan Investous. Alla dessa mäklare ägs av F1 Markets Ltd, ett företag som i oktober 2022 bötfälldes av landets tillsynsmyndighet och anklagade det för dålig praxis med kunder.

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet? 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

Vad tycker du om Stratton Markets? Vad har du haft för erfarenhet?

LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Stratton Markets: Betyg och kommentarer»

 1. Ramiro svar

  De vill inte returnera mina pengar, kan jag göra något?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Ramiro, tack för din kommentar om Stratton Markets. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.