✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Brokersrecomendados.com

I denna del av rapporten kommer vi att utvärdera om Stridehorisont Det är ett pålitligt eller osäkert företag. Läs vår detaljerade analys för att lära dig mer!

Under vår webbplatsanalys inspekterar vi noggrant varje aspekt och undersöker de nyckelegenskaper som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare, såsom dess placering, moderbolag, dess reglering och dess rykte.

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Stridehorizon och vi kommer att berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsstridehorizon.com
???? företaget*Nämner att vara en del av Stridehorizon LTD
⚖️ reglering Nämner inte att vara reglerad
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 PlattformEgen plattform
📌 AdressNämn att den ligger i USA
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 2023-10-25
FöretagstypKryptovaluta mäklare

Företag: ⚠️ Stridehorizon ägs av Stridehorizon LTD.

Plats: ⚠️ Enligt företaget är dess plats i USA, men vi har allvarliga tvivel om riktigheten av detta uttalande.

Efter en detaljerad analys har vi kommit fram till att det finns flera egenskaper hos detta företag som orsakar oss oro.

Vad är Stridehorizon?

Efter att ha gjort en analys av företagets hemsida kan vi säga det Stridehorizon är en: kryptovalutamäklare.

Kontotyper

Bolaget lämnar inte information om att ha olika typer av konton.

Information på webben

stridehorizon hemsida

Här visar vi dig en skärmdump av webbplatsen Stridehorizon, som är stridehorizon.com. Fångsten gjordes i juni 2024.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Företaget tillhandahåller inga kontaktmedel; Inget mejl eller telefonnummer. Vad innebär detta? Att de inte erbjuder kontaktformer är mycket misstänkt. Om något går fel kommer du inte att kunna kontakta dem. Låter ganska alarmerande, eller hur?

Stridehorizon-reglering

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats:

Mäklarens bristande transparens när det gäller dess reglering är alarmerande. Vilka slutsatser kan vi dra? Vi har att göra med en oreglerad mäklare. Vilka risker innebär detta? Det innebär att mäklarens kunder och deras fonder befinner sig i en utsatt situation. Om mäklaren agerar bedrägligt är det troligt att du inte kommer att kunna få tillbaka dina pengar. Vi rekommenderar att du är mycket försiktig när du har att göra med den här typen av företag. Tänk noga innan du skickar pengar, du litar på ett företag utan någon reglering eller skydd!

???? Slutbetyg av Stridehorizon ????

Som du kan se har vi genomfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste egenskaperna hos Stridehorizon och vi har kommit fram till följande slutsatser om detta företag:

plats: De rapporterar att de befinner sig i USA, en plats som anses säker, men det verkar för oss att denna information kan vara vilseledande och inte helt korrekt för kunderna.

reglering: Bristen på transparens kring dess reglering innebär att detta företag inte är reglerat, vilket anger en avsevärd brist på seriositet och professionalism.

Kom ihåg att företaget har rapporterats av olika finansiella tillsynsmyndigheter (i detta fall FCA, den brittiska tillsynsmyndigheten). Var EXTREMT FÖRSIKTIGT.

Stridehorizon presenterar sig som en kryptovalutamäklare som säger sig vara belägen i USA, ett land känt för sin säkerhet. Det finns dock en stark misstanke om att denna information kan vara vilseledande och inte helt korrekt för potentiella kunder. Bristen på transparens när det gäller dess faktiska placering väcker tvivel om sanningshalten i detta första uttalande.

Dessutom ger Stridehorizon inga detaljer om sin reglering, vilket tyder på att den fungerar utan någon tillsynsmyndighet. Denna brist på tydlighet och transparens på regelområdet visar på en betydande brist på seriositet och professionalism från företagets sida. Viktigt är att Stridehorizon har rapporterats av flera finansiella tillsynsmyndigheter, inklusive UK FCA.

🚨🚨 Slutsats: av de nämnda skälen är vår slutsats att det är ett väldigt oseriöst och väldigt osäkert företag. Tänk noga efter om du vill skicka pengar till ett företag med dessa egenskaper. 🚨🚨

uppdateringar

Stridehorizon News:

datum Uppdatering – nyheter
Juni 2024Klagomål mot Stridehorizon finanstillsynsmyndigheten FCA

Vi noterar att företaget redan har klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter. Var mycket försiktig!

Användarrecensioner

[demokrati id=”8921″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med Stridehorizon.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Steg för att kräva pengar lurad av Stridehorisont

Om du har blivit utsatt för bedrägeri och behöver veta hur du gör anspråk på dina pengar, kan du hitta våra råd i avsnittet med vanliga frågor nedan.

Hur man rapporterar Stridehorizon

Om du känner dig missnöjd med tjänsten som tillhandahålls av företaget och vill lämna in ett klagomål, nedan i FAQ-sektionen visar vi dig det bästa sättet att göra det.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till Stridehorizon?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag rapportera Stridehorizon?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Stridehorizon pålitlig?

Nej. Stridehorizon är inte pålitlig, det är ett mycket osäkert företag: det påstår sig vara baserat i USA, ett land känt för sin säkerhet. Det finns dock osäkerhet om sanningshalten i detta påstående på grund av bristen på specifika detaljer om dess plats. Avsaknaden av information om dess reglering väcker också farhågor, vilket tyder på att företaget skulle kunna verka utan att stå under tillsyn, vilket återspeglar en brist på transparens och professionellt engagemang. Dessutom är det viktigt att notera att Stridehorizon har varit föremål för klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter, inklusive UK FCA. Det rekommenderas att vara extremt försiktig innan du engagerar dig i detta företag.

Hur får man tillbaka pengar från Stridehorizon?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Om författaren: Rekommenderademaklare.com