Kommentarer till STS Markets

I denna avdelning vi kommer att analysera STS Markets, en mÀklare för binÀra optioner.

företaget nÀmner att vara en del av Go Trading Technologies LTD.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

NĂ€r det gĂ€ller hans lĂ€ge, företaget nĂ€mner att de Ă€r baserade i ett litet land som heter Dominica, som ligger nĂ€ra Puerto Rico och Venezuela. Även om STS Markets i kontaktsektionen nĂ€mner att de Ă€r baserade i London, Storbritannien.

Om vi ​​analyserar regleringen av Företaget nĂ€mner inte heller nĂ„got om sin reglering, vi tror att det INTE Ă€r reglerat.

Om vi ​​nu analyserar de kontotyper som erbjuds av mĂ€klaren för binĂ€ra optioner STS Markets, vi noterar att den inte anger eller nĂ€mner denna typ av information.

den plattformar att fungera som STS Markets erbjuder Àr: vi tror att STS Markets egen plattform, Àven om den inte anger det.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som STS Markets tillhandahÄller sina kunder pÄ sin webbplats.

STS Markets webbplats
STS Markets webbplats

STS Markets tillhandahÄller följande hjÀlpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: de ger egentligen inga resurser eller hjÀlp för nÀringsidkaren.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Annan information om STS Markets

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: stsmarkets.com

Telefonnummer: - (ingÄr ej)

E-post: [e-postskyddad]

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikttycker vi att STS Markets Àr pÄlitligt? Vi Àr inte sÀkra. Vi föreslÄr försiktighet. Varför? Det ger lite information om viktiga aspekter och vi tror ocksÄ att det Àr en OREGULERAD mÀklare.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om STS Markets? Vad har du haft för erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

5 kommentarer om «STS Markets: Betyg och kommentarer»

 1. Carlos Colivoro svar

  de Àr fruktansvÀrda bedragare för ingenting att rekommendera denna plattform

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Carlos, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av STS Markets ... Varför sÀger du att du inte rekommenderar dem?

   En hÀlsning.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Carlos, tack för att du delar din Ă„sikt om STS Markets med oss ​​... Har du arbetat med dem? Kan du berĂ€tta om din erfarenhet av detta företag?

   En hÀlsning.

 2. maribel burgos svar

  Hej god morgon om jag vill berÀtta att sts marknader Àr totalt och bluff och de inte ens har en sida som de fick mig att betala för att ta ut och efter ett tag försvann de och klippte samtalen de behöll de pengar mÀklaren hette valeria lozano

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Maribel, tack sĂ„ mycket för att du delade din erfarenhet med STS Markets med oss ​​... Det Ă€r synd och det Ă€r sant att deras webbplats inte lĂ€ngre Ă€r tillgĂ€nglig ... Minns du hur du kom till att hitta STS Markets?

   En hÀlsning.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *