✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Pedro Martínez González

Kommentarer till STS Markets

I denna avdelning vi kommer att analysera STS Markets, en mäklare för binära optioner.

företaget nämner att vara en del av Go Trading Technologies LTD.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

När det gäller hans läge, företaget nämner att de är baserade i ett litet land som heter Dominica, som ligger nära Puerto Rico och Venezuela. Även om STS Markets i kontaktsektionen nämner att de är baserade i London, Storbritannien.

Om vi ​​analyserar regleringen av Företaget nämner inte heller något om sin reglering, vi tror att det INTE är reglerat.

Om vi ​​nu analyserar de kontotyper som erbjuds av mäklaren för binära optioner STS Markets, vi noterar att den inte anger eller nämner denna typ av information.

den plattformar att fungera som STS Markets erbjuder är: vi tror att STS Markets egen plattform, även om den inte anger det.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som STS Markets tillhandahåller sina kunder på sin webbplats.

STS Markets webbplats
STS Markets webbplats

STS Markets tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: de ger egentligen inga resurser eller hjälp för näringsidkaren.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om STS Markets

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: stsmarkets.com

Telefonnummer: - (ingår ej)

E-post: [e-postskyddad]

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikttycker vi att STS Markets är pålitligt? Vi är inte säkra. Vi föreslår försiktighet. Varför? Det ger lite information om viktiga aspekter och vi tror också att det är en OREGULERAD mäklare.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

[demokrati id=”72″]

 

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

5 kommentarer om «STS Markets: Betyg och kommentarer»

 1. Carlos Colivoro svar

  de är fruktansvärda bedragare för ingenting att rekommendera denna plattform

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Carlos, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av STS Markets ... Varför säger du att du inte rekommenderar dem?

   En hälsning.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Carlos, tack för att du delar din åsikt om STS Markets med oss ​​... Har du arbetat med dem? Kan du berätta om din erfarenhet av detta företag?

   En hälsning.

 2. Maribel Burgos svar

  Hej godmorgon om jag vill berätta att sts markets är en total bluff och de har inte ens en sida längre de fick mig att betala för att ta ut och efter ett tag försvann de och stängde av samtalen de behöll pengarna som mäklaren ringde själv valeria lozano

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Maribel, tack så mycket för att du delade din erfarenhet med STS Markets med oss ​​... Det är synd och det är sant att deras webbplats inte längre är tillgänglig ... Minns du hur du kom till att hitta STS Markets?

   En hälsning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *