Bux mäklare

summapips kommentarer

Analys på Summapips

➡️ I det här avsnittet kommer vi att analysera Sammanfattning (kallas även med namnet: summapips.com), A Forex, Cryptocurrency och CFD mäklare. Rekommenderas Summapips verkligen att göra en investering? Är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att avgöra det.

sedan hittar du följande: åsikter om Summapips ✅, påståenden, klagomål, erfarenheter, analys av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och viktigast av allt: Är Summapips en säker sida? ⛔ Kan vi lita på det här företaget? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

 • ❌ Summapips nämner att vara med DMF Markets Ltd.
 • ❌ När det gäller sin placering är företaget baserat i Saint Vincent och Grenadinerna.
 • ❌ Om vi ​​analyserar dess säkerhet, observerar vi att Summapips har ingen typ av reglering.

UPPMÄRKSAMHET: Summapips är en mäklare INTE REGLERAD.

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfylla mycket stränga krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper som Summapips erbjuder, i det här fallet hittade vi inte information som tyder på att de finns.

La plattform att fungera som Summapips erbjuder är: Meta 5.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för handlaren som Summapips tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som ges på hemsidan kan vara en stor fördel för mäklaren.

Summapips webbplats
Summapips webbplats

Summapips tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: välkomstbonus, några live-diagram, ekonomisk kalender och även nyheter, verkligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information Sammanfattning

 

🔻 Vi kommer att lämna lite mer information om du vill kontakta företaget, eller se dess hemsida själv. 🔻

 • 🌏 Webbplats: summapips.com
 • 📞 Telefonnummer: har inte
 • 📧 E-post: kontakta direkt från hemsidan, till kraven Kontakt [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi recenserar Summapips. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Värdering på Sammanfattning

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tror vi att Summapips-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys 2022

❌ Efter att ha granskat företaget rekommenderar vi försiktighet. Det är en olagligt företag, det vill säga att den inte har de nödvändiga behörigheterna för att verka som ett företag. Vi misstänker att det kan vara ett företag som du kommer få problem med att kunna ta ut dina pengar, de verkar vara opålitliga.

Utöver detta är det ett mycket otransparent företag, eftersom erbjuder inte juridisk information, visar inte uppgifter om sin registrering och saknar dessutom reglering (oreglerat företag).

❌ Alla dessa egenskaper får oss att tro att de är ett företag mycket oseriöst och farligt att skicka pengar.


Kort sagt: Det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

UPPMÄRKSAMHET!: i juni 2021 CNMV lagt till Summapips till din lista bedrägliga finansiella företag, för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till CNMV juni 2022 varning


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Summapips? Vad har varit din erfarenhet?

 


Bux mäklare

Annonsera med oss

84 kommentarer om «Summapips: Betyg och kommentarer»

 1. Fran svar

  Analytiker De Roberto Mancera från summapips är en smutsig bedragare, var försiktig med dessa bedragare

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Fran, tack för din kommentar om Summapips. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Wilber svar

  Hej. Tyvärr blev jag också LUCKAD av den felnamnda mäklaren. De ringer dig genom att gå igenom olika företag (i mitt fall ringde de mig från Meta Quotes), när du väl sätter in (som vanligtvis inte finns på plattformen, utan genom en betalningsplånbok) dyker det upp ett konto i Sumapips, där de uppdaterar allt manuellt och ladda sedan ner MT5-plattformen, där de också uppdaterar allt manuellt; men i verkligheten är grafiken "spegel eller demo", den är inte riktig, det är inte dina pengar som finns där, utan de får dig att tro att det är så. När jag begärde uttaget verkade MT5 vara blockerad och kontorådgivaren, en viss Diego Ferreira, sa till mig att för att avblockera den var jag tvungen att öppna en "kyckling"-operation som jag gick med på. Han hade 833 Euro och öppnade två operationer, en upp och den andra ner, vilket lämnade ett fritt eget kapital på endast 125 Euro. Idag är de två verksamheterna fortfarande öppna och jag har inte tillgång till dem för att göra något och om jag kunde stänga bara en så är allt förlorat, det finns inte den minsta marginal att spara något. Jag ser dem i grafen, men inget annat. När jag klagade till rådgivaren sa han till mig att "marknaden är så" och att det enda sättet att spara kontot var genom att göra ytterligare en insättning på 1500 euro, vilket jag givetvis inte höll med om. Denna Ferreira presenterar sig själv som "en handelsprofessionell" ... och ja, om han är ett proffs, men av SCAM. Den första kontakten var med en viss Sergio Camacho, förmodligen från Meta Quotes, sedan råkade jag ut för en viss Jeremy Molano och jag fick mail från en viss Laura. De är ett välorganiserat gäng att lura.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Wilber, tack för din kommentar om Summapips. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. CARLOS GUILLERMO MENGUAL QUINTERO svar

  De ringde mig varje månad tills jag föll med denna boll av bedragare, tack och lov var investeringen 950.000 XNUMX colombianska pesos och det var inte mer, de får dig att tro att du tjänar pengar med dem och de vill att du ska fortsätta investera mer, tyvärr såg inte den här sidan tidigare och jag skulle ha slutat att investera med dessa bedragare, de slutade ringa mig, jag vet inte hur jag ska få tillbaka investeringen, slutsats INVESTERAR INTE DE ÄR GROV, RÅTTOR, BEDRAGARE

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej CARLOS, tack för din kommentar om Summapips. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. Kevin svar

  Hej, för några månader sedan blev jag lurad av summapips, för 3 dagar sedan blev jag kontaktad av en person som heter Ivan Buscaver, med följande mail [e-postskyddad]. Den här personen berättade för mig att han var en tidigare anställd på summapips och angav att de är en bedrägeri men att han vill hämnas på dem.
  Han gav mig ett mejl från en bank som heter Online Media Bank. och det visar sig att de öppnat ett konto i mitt namn med annan falsk information. Jag gick in och det finns 58344 XNUMX euro på det kontot, det visar sig att när jag försöker göra ett uttag så ska de säga till mig från banken att jag måste betala en provision för att göra en överföring. Jag föreställer mig att detta också är en bluff från deras sida. Bankinformation kommer från [e-postskyddad]

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Kevin, jag är säker på att det är en del av bluffen, banken ses också vara en bluff, den ligger i Saint Kitts och Nevis, några öar i Karibien.

   Hälsningar.

 5. Josue 19 svar

  Jag var också ett offer för denna bluff. De fick mig att förlora alla mina pengar på 5 minuter mer än € 15,000.00 30 de fick mig att tro att det var en mycket lönsam investering de erbjöd mig XNUMX % veckovinst, nu visas mitt konto med den totala summan saldo i rött och negativt och de kallade mig för ett nytt lån för att få tillbaka pengarna men jag nekade det, de sa till mig nu att de kommer att skicka mig till sina advokater och att jag kommer att behöva betala lånet och förlora det jag investerat, nu Jag går igenom en ekonomisk kris eftersom pengarna som investerats i summapips var genom ett banklån.

  SNÄLLA INTE INVESTERA EN ENKEL PENT ÄR EN BLUFFÄR.

  Det här är detaljerna om bedragarna.
  Telefon där de ringde mig dagligen.
  +44203769366

  Whatapp-telefon där de bad mig att skicka data för att öppna ett konto.
  +52 55 2761 2541
  [e-postskyddad]
  [e-postskyddad]
  [e-postskyddad]
  [e-postskyddad]
  [e-postskyddad]
  [e-postskyddad]

  Snälla, jag behöver din hjälp för att få tillbaka kapitalet eftersom det tar många års arbete att betala lånet. Tack så mycket på förhand för din hjälp.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Josue19, tack för att du kommenterar Summapips. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de bara visar dem och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 6. roscio svar

  Jag är också ett offer för SUMMAPIPS, För ingenting i världen investera ayi. En viss Oscar García lurade mig.
  [e-postskyddad]

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Roscio, tack för att du kommenterar Summapips. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de bara visar dem och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 7. ruben urena svar

  Jag är också ett offer för summapipsbedrägeriet, det ger mig så mycket mod att denna pöbel utnyttjar andra för att bli rika, jag var en dåre att tro på dem men allt lönar sig när jag tror på carma.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Ruben, tack för att du kommenterar Summapips. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 8. en fråga svar

  Jag är också ett offer för SUMMAPIPS, jag är från Colombia och de har lämnat mig i konkurs, jag förlorade mer än 17000 XNUMX euro.

  Kan du berätta vilka åtgärder som kan vidtas?

  Är det möjligt att få tillbaka investeringen?

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej en, tack för att du kommenterar Summapips. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 9. Oscar Fernando Rodriguez-Cruz svar

  Jag heter Oscar Rodriguez och jag tror att jag luras av Summapips, rådgivaren heter Melquiades, jag gjorde redan en investering på 500 euro och förra veckan övertygade han mig om att ta ett lån på 3000 euro för att sätta dem på börsen med en lönsamhet på 30% säker, jag ser den lönsamheten i Megatrader 5 men nu krävs det att jag betalar de 3000 euro med en löptid i morgon och att jag signerar ett dokument, att om jag inte blockerar mitt konto och skickar advokater till mig att debitera mig de pengarna

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Oscar, tack för att du kommenterar Summapips. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

   • Oscar Fernando Rodriguez-Cruz svar

    Tack så mycket för informationen

    Om min rådgivare naturligtvis heter Melquiades Franco, är mejlet [e-postskyddad] och telefonnumret är långt 00442037691340 och jag hittade denna mäklare på facebook
    De andra mejlen är [e-postskyddad]; [e-postskyddad]

    Det här är informationen jag har om dem

    hälsningar

    • Rekommenderade mäklare svar

     Hej Oscar, all information hjälper, tack för att du kommenterar Summapips. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

     Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

     Hälsningar.

 10. Mauricio Muette A. svar

  Mitt namn är Mauricio, jag tackar Gud för att jag hittade den här sidan, eftersom folket i denna mäklare Summa Pips, har ringt mig insisterande de senaste två månaderna för att investera genom dem, på fredag ​​skickade jag dem en kopia av mitt pass och ett verktyg räkningen, förmodligen så att jag kunde informera min bostadsadress och formalisera öppningen av mitt konto, på måndag tänkte jag göra en överföring på USD 3000, jag kallades av den här Jeremy Montijano, men ännu mer insisterande en superkär tjej, ja Maria Fernanda som jag inte känner till hennes efternamn under de senaste månaderna för att göra investeringar med dem.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Mauricio, vilken glädje att börja veckan med att se din kommentar, för detta fungerar vi och din e-post ger oss entusiasm och mycket uppmuntran att fortsätta i kampen mot dessa bedragare.

   Om du vill se andra alternativ lämnar jag den här länken om du skulle vara intresserad: https://brokersrecomendados.com/brokers-recomendados-2021/

   Hälsningar.

   • Johnny Daniel svar

    Advokatfirma Solution Limited 80 Coleman ST, London, Storbritannien, EC2R 5BJ
    Telefon +442038079412
    någon som vet om man kan lita på denna advokatbyrå ??
    De säger till mig att de kan få tillbaka mina pengar och en ersättning på 25 tusen dollar. Tack för dina svar!

    • Rekommenderade mäklare svar

     Hej JohnnyDaniel, vi har flera recensioner för tillfället, men vi kommer att prioritera dina för att kunna betygsätta denna mäklare / firma. Om du har webben mycket bättre.

     Jag kan förutse att det ser ut som det typiska FAKE Lawyers -företaget som ingår i SUMMAPIPS SCAMMERS, var hittade du dem?

     Hälsningar.

     • Johnny Daniel

      Hej ja, jag har försökt få någon som kan återställa mitt konto på 4763.90 euro som jag har blockerat med dessa sammanfattningar och de skickade ett mejl till mig och meddelade att de kan hjälpa mig, han heter Frank William Webster och är från advokatbyrån Law Firm Solutions Limited och de har skickat mig en pdf för att underteckna delegera dem en befogenhet att samla in investeringen !!!

      Skål…

     • Rekommenderade mäklare

      Hej JohnnyDaniel, de är två bedragare, de stjäl bara både de från Summapips och de från advokatbyrån, de senare är inte advokater eller något liknande och sedan kommer de att berätta att de har återhämtat sig och att du betalar vad som helst och du kommer att tro dem och skicka pengar med tanke på att de kommer att skicka dig det du förlorade och ingenting kommer någonsin att komma till dig alls, det är så de fungerar.

      För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

      hälsningar

     • Rekommenderade mäklare

      Hej JohnnyDaniel, många gånger söker de bland de företag som redan bildats och säger att de är dem och det är de verkligen inte och eftersom Summapips är en SCAM kan jag försäkra dig till 100% att de låtsas vara denna advokatbyrå utan att vara en del av dem, fråga vilket företag du måste göra överföringen eller webbplatsen så att du vet till vem du måste överföra dina pengar och jag tvivlar starkt på att det är till ett företag med samma namn. Det är en bluff, de är bedragare.

      Hälsningar.

 11. Henry svar

  Hej hälsningar, vad vet du om mäklaren summapips. com

  En vän förlorade en massa pengar med dem, handlingen var att när jag försöker såga operationen tillåter plattformen inte det, som om det manipulerades. Så att verksamheten förblir i drift, förbrukar kontosaldot och är negativt.

  Nu berättar de för honom att det beror på tidsskillnaden ....

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Henry, kan du be om dina pengar eller försöka backa betalningar, tack för att du delar din erfarenhet med Summapips. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?
   VI FRÅN SAMARBETE AV ALLA ANVÄNDARE SOM HAR INFORMATION OM DENNA bedragarna för att hjälpa så att vi kan stoppa deras brottsliga aktiviteter.
   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 12. KLAGOMÅL svar

  Hej, jag har öppnat ett konto på Summapips, men jag tog det för givet nästan när jag gjorde det att det var en bluff för informationen. Skriv till detta FORUM för att lägga till stämningar mot dessa människor och störa

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej KOMPLAINT, be om dina pengar eller försök att återföra betalningar, tack för att du delar din erfarenhet med Summapips. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?
   VI FRÅN SAMARBETE AV ALLA ANVÄNDARE SOM HAR INFORMATION OM DENNA bedragarna för att hjälpa så att vi kan köra deras brottsliga aktiviteter.
   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

  • Johnny Daniel svar

   Jorge Giron Bolaños från CDMX Mexico ID 1332300091
   Laura Monserrat Del Rosal Ramirez från CDMX México ID 1163112898
   Veronica Ayala Gonzalez från CDMX Mexico ID 2026125064
   Det här är de identifikationer som de gav mig att sätta in, eftersom de krediterade mig att fortsätta investera ...
   De frågade mig i dollar och jag konverterades till euro!

   [e-postskyddad] han var min rådgivare!
   resten av avdelningen !!
   [e-postskyddad] [e-postskyddad] [e-postskyddad]
   ag[e-postskyddad] [e-postskyddad] [e-postskyddad]
   [e-postskyddad] De är från [e-postskyddad] enligt min rådgivare!
   namn
   BlancaSuares, ThiagoSanchez, LuciaMejia, AnaGutierres, AgustinMalcone, CiprianoChinchilla, InesQuievac, SebastianMarquez
   Telefonnummer
   +442037693665

 13. Rebeca svar

  Mycket dålig erfarenhet av denna mäklare. Jag har en fråga, kan du vägleda mig om det är nödvändigt att stänga kontot du har hos dem? Hur kan det göras? Tack så mycket för kommentarerna och informationen som du har lämnat här, det har hjälpt mig att besluta att inte skicka mer pengar till dig.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Rebeca, be om dina pengar, jag tror inte att de kommer att skicka dem till dig, men glöm bara dem, de kommer inte att radera dina data och de kommer att ringa dig från andra mäklare i sin grupp. Tack för att du delar din erfarenhet med Summapips. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

   • Rebeca svar

    Jag uppskattar ditt svar om jag har information om de påstådda rådgivarna, Jeremy Montijano (ringer från Mexiko) och Melquiades Franco (ringer från London). Denna mäklare kontaktade mig för att ge information om meta trader 5, först pratade han aldrig om SUMMA PIPS, han talade bara om hur bra meta trader 5 fungerar och fördelarna med den plattformen. Fram till tiden för betalningen och öppnandet av ett konto såg jag att det var Summa-pips, jag hade aldrig hört talas om den mäklaren, jag hade inte tid att undersöka det.

    • Rekommenderade mäklare svar

     Hej Rebeca, det är synd att det var så, jag hoppas att du kan få tillbaka pengarna, från London säger de att de ringer, men i verkligheten är de inte där. De är alla i Mexiko och ringer från ett callcenter.

     Hälsningar.

     • Rebeca

      Hej, jag hade den katastrofala upplevelsen med denna bluffmäklare att förlora pengar. Kan de göra något olagligt med uppgifterna?

     • Rekommenderade mäklare

      Hej Henry, om du har gett kortet bättre avboka och be din bank om en annan med ett annat nummer. Tack för att du delar din upplevelse med Summapips. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåller det.

      Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

      Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?
      VI FRÅN SAMARBETE AV ALLA ANVÄNDARE SOM HAR INFORMATION OM DENNA bedragarna för att hjälpa så att vi kan stoppa deras brottsliga aktiviteter.

      För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

      hälsningar

 14. Sol svar

  Mycket dålig erfarenhet, i slutändan går allt förlorat, de trycker på att acceptera ett lån eller skicka mer pengar. De är inte att lita på.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Sol, be om dina pengar eller försök att vända betalningarna, de tror inte att de kommer att skicka dem till dig, men glöm bara dem, de kommer inte att radera dina uppgifter och de kommer att ringa dig från andra mäklare i sin grupp. Tack för att du delar din erfarenhet med Summapips. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 15. Juanca svar

  I mitt fall var det svårt att lita på igen efter att ha blivit lurad av en mäklare, men jag trodde att jag inte vet var och gjorde testet här och de tog mig till min återkrav. Och ja jag kunde få tillbaka det. Hans professionalism märks på lång avstånd, jag är förvånad, försök, du kan fortfarande få tillbaka pengarna.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Juanca, bra !!!, tack så mycket för varningen, vi är mycket glada att du har uppnått det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mäklarna innan du litar på en, här har vi nästan alla.

   För andra som vill få tillbaka pengarna bör de försöka prata med vår chatt eller klicka på den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vår ranking av rekommenderade mäklare 2021 klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

  • Viviana svar

   Hjälpte de dig att få tillbaka dina pengar i Summa Pip ??

  • LUIS svar

   God morgon Juanca
   Jag har några tvivel om dina kommentarer om mäklare
   Kan du skriva mig till detta FORUM?

  • Johnny Daniel svar

   Skål…
   De blockerade mig och jag kan inte fungera bara för att jag ville be om att ta ut en summa pengar, en viss ThiagoSanchez som var min rådgivare och verksamheten är i euro, mitt konto är $ 4763.90, min insättning var 2827.22 dollar !! Om någon kan hjälpa mig skulle jag vara så tacksam ...

 16. FR svar

  Jag luktade bluffen och jag försökte ringa ett videosamtal de ger dig många varv de inte vill ha ,,, det visar att de är falska

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej FR, tack för att du delar din erfarenhet med Summapips. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 17. D Lopez svar

  Fortsätt om du vill investera med en mäklare i Saint Vincent och Grenadinerna, det är som att underteckna din egen (ekonomiska) dödsorder.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej D, tack för att du delar din erfarenhet med Summapips. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 18. LURAD AV SUMMAPIPS svar

  BERÄTTELSEN OM ALLTID MED SUMMAPIPS OCH RÄTT TILL ATT DU BEGÅR ÅTERTAGNING, DET ÄR DE INTE LÄNGRE SÅ VÄNLIGT OCH DE TAPAR ALLA DIN PENGAR !!!! UPPMÄRKSAMHET!!!! GÖR DET INTE!!!! LITTAR INTE SUMMAPIPS SOM DET SÄGER ATT REKOMMENDERADE MÄLKARE ÄR EN BROKERARE UTAN REGLERING !!! DIN PENGAR ÄR FARA !!!!

  OM DU "INVESTERAR" MED DETTA FÖRETAG FÅR DU ALDRIG ÅTERHÄMTA ETT PENT, RESULTATEN ÄR 100% FALSKA OCH ALDRIG !! ALDRIG!! DE LÅTAR DIG UTTAGNING AV KAPITAL !!

  DAN ANDRA FÄLLEN !!! DE GÖR DIG ATT TAPA DIN PENGAR OCH Tvingade dig att acceptera sitt berömda lån !!! Då hotar de dig med rättegångar som om du inte betalar lånet kommer de att klaga dig !!!! FÖR ATT JAG SKULLE SÖKA DEM MED POLITIN FÖR ATT SE VEM ÄR MER MÄN

  DE ÄR BEDRÄGARE !!! KÄLLA INTE DIN PENGAR MED DENNA TYP FÖRETAG, BÄTTRE ANVÄNDA DIN PENGAR MED DIN FAMILJ, DINA VÄNNER, DINA ÄLSKADE

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej SCAM, tack för att du delar din erfarenhet med Summapips. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

  • Jackeline guzman svar

   Hej mig, samma sak händer mig, snälla hjälp, de förklarade mig inte bra och nu debiterar de mig 18 tusen quetzaler som de förmodligen lånade ut mig för att öka min investering, de berättade för mig att de betalade mina intäkter tills jag betala dem pengarna men de pengarna fick jag aldrig i mina händer Jag har inga fler pengar och jag har inget sätt att betala dem något som de inte gav mig eller spenderade till mig de har det och förutom mina pengar gav jag dem två tusen quetzales och nu vet jag inte hur jag ska få tillbaka det är jag väldigt rädd

   • Rekommenderade mäklare svar

    Hej Jackeline, BETALA INTE NÅGOT NÅGON TILL DENNA BEDRÄGARNA, DET ÄR ALLA LIGA ATT FÅ ALLA PENGARNA DE KAN, de kommer inte att göra något åt ​​dig, de är manipulatorer. Tack för att du delar din erfarenhet med Summapips. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.
    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

    hälsningar

 19. royes guevara svar

  Hej, rekommenderad mäklare, jag kontaktades och de fick mig att investera 500 euro, allt gick med vinst och sedan sa de att jag skulle göra ett köp och på några minuter var allt förlorat, då ringde rådgivaren till mig och sa att jag förlorade och att rådgivaren skulle skickas hem senare Han berättade för mig att han skulle hjälpa mig att få tillbaka den förlusten genom att låna honom 2000 euro och att jag skulle betala honom i fyra delar av 500 varje del vad de berättar om jag inte betalar dem Jag skulle gå till juridiska frågor
  Rådgivaren heter arturo Hernandes
  Personen som kontaktade mig kallas omero ceder

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Royes, Oroa dig inte, de gör det så att du blir rädd och skickar pengarna, de är bedragare, de kommer inte stämma dig, du kan vara lugn. Tack för att du delar din erfarenhet med Summapips. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 20. Milton svar

  De gav mig en kredit på 2000 euro. Jag skickade dem 1000. Men jag började undersöka och jag hittade dem och bestämde mig för att inte skicka resten nu hotar de att stämma mig för bristande efterlevnad, finns det någon möjlighet att de kommer att göra det ? Och kunde det inte längre återvinnas vad som tidigare skickades?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Milton, Oroa dig inte, de gör det så att du blir rädd och skickar pengarna, de är bedragare, de kommer inte stämma dig, du kan vara lugn. Tack för att du delar din erfarenhet med Summapips. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 21. Milton svar

  Hej, kan du hjälpa mig för några dagar sedan jag investerade med dem och hur kunde jag få tillbaka pengarna?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Milton, tack för att du delar din erfarenhet med Summapips. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 22. Kevin svar

  Hej, i summa pips fick de mig att investera 3000 euro, jag fick ha 1500 euro i vinst, men i en enda operation fick de mig att förlora allt, de fick mig att acceptera en kredit på 2500 euro för att fortsätta som jag var tvungen att betala idag december 29 men jag gjorde inte det, nu kommer mitt konto att blockeras och jag kommer säkert att förlora min investering på 3000 euro, finns det något sätt att återfå dem?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Kevin, tack för att du delar din erfarenhet med Summapips. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

   • Kevin svar

    Ja, om jag har e-postkontakter och namn ringde de mig idag den 30 december för att samordna betalningen av de 2500, men eftersom jag inte gjorde det hotade de att juridiska personer kommer att göra betalningen.

    • Rekommenderade mäklare svar

     Hej Kevin, tack för att du delar din erfarenhet med Summapips. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det. De hotar med juridiska frågor osv ... men allt är en LIGA så att du är rädd och betalar, de försöker manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, inte heller den från början eller om du skickar dem nu kommer du inte se det längre, försök att göra anspråk via vår chatt.
     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

     hälsningar

     • Kevin

      Hej, kontakterna heter Melquiades Franco, Lucía Mejía, Jeremy Montijano, det här är e-postmeddelandena de använder [e-postskyddad]
      [e-postskyddad]
      [e-postskyddad]
      [e-postskyddad]
      [e-postskyddad]
      Och numren de ringer är +442037693665, +525631105897, +525598741520, de använder samma nummer men byter folk för att fortsätta bedrägerierna. Är det möjligt att dela denna information på andra sidor och på så sätt förhindra att andra blir bedrägerier?
      hälsningar

     • Rekommenderade mäklare

      Hej Kevin, din information är mycket användbarTack för att du delar din erfarenhet med Summapips. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. De hotar med juridiska problem osv ... men allt är en LIG så att du är rädd och betalar, de försöker manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, inte början eller om du skickar dem nu ser du det inte försök att göra anspråk via vår chatt.
      Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

      Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

      För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

      hälsningar

     • Kevin

      Hej, fortsätter med mitt ärende, jag kontaktades av ett forex juridiskt biståndsföretag som heter Internacional Giambrone och partners, de ber mig om 300 euro för att analysera mitt ärende och se om pengarna kan återvinnas eller inte, vet du något om detta fast?
      hälsningar

 23. Fer svar

  Hej, jag är Fer från Ecuador och mitt fall är mycket likt det för alla dem som har kommenterat här. SummaPips från DMF Markets Ltd är en komplett bluff. Jag upptäckte flera data om dem som kan vara till nytta för alla behov. För att vara naiv betalade jag konsekvenserna och jag uppmärksammade inte de verkliga händelserna som presenterades för mig varje dag med dessa individer. Jag hoppas att vi uppnår rättvisa och att de returnerar pengarna som stulits från oss.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Fer, tack för att du delar din erfarenhet med Summapips. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

   • Fer svar

    Om jag har mer information om företaget, hur skickade jag dig?

    • Rekommenderade mäklare svar

     Hej Fer, alltid om möjligt på det här sättet, så att alla användare kan ha maximal information tillgänglig för att undvika att hamna i Summapips SCAM, men om du inte vill att vi ska publicera dina uppgifter, berätta för oss och skicka det till Kontakt:

     https://brokersrecomendados.com/contacto/

     hälsningar

  • Carlota svar

   hej för att dessa skurkar stal min far (han är över 70 år) sina livsbesparingar, du kan verkligen hjälpa mig OCH MYCKET med den här informationen för att försöka få tillbaka pengarna. Jag ber dig, jag har verkligen uttömt alla möjligheter men det är omöjligt för dessa bedragare att ge dig dina pengar tillbaka.

   • Rekommenderade mäklare svar

    Hej Carlota, tack för att du delar din erfarenhet med Summapips, Med rättegångar och advokater kommer det att vara evigt att kunna återhämta sig och med ett okänt resultat, med företaget som samarbetar med oss ​​kan du få tillbaka dina pengar på kort tid, prata med vår chatt och de kommer att berätta om du har alternativ eller inte. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. De hotar med juridiska problem osv ... men allt är en LIG så att du är rädd och betalar, de försöker manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, inte början eller om du skickar dem nu ser du det inte försök att göra anspråk via vår chatt.
    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

    hälsningar

   • Rekommenderade mäklare svar

    Hej Kevin, det skulle vara trevligt om Fer hjälpte oss alla att kunna stämma dessa bedragare, tack för att du skrev om Summapips, Med rättegångar och advokater är det evigt att kunna återhämta sig om du inte har mycket specifika uppgifter, med företaget som samarbetar med oss ​​kan du få tillbaka dina pengar på kort tid, prata med vår chatt och de kommer att berätta om du har alternativ eller inte. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. De hotar med juridiska problem osv ... men allt är en LIG så att du är rädd och betalar, de försöker manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, inte början eller om du skickar dem nu ser du det inte försök att göra anspråk via vår chatt.
    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

    hälsningar

 24. Patricio acosta svar

  Hej mäklare rekommenderas
  Jag arbetar med summapips. Hittills har jag inte dragit ut någonting, bara investering plus betald kapitalökning och idag kom ett silverköp och de kom med att allt skulle gå förlorat om du inte sätter in en ny kredit
  Din brådskande hjälp eftersom jag vill veta om jag kommer att kunna återfå mitt kapital
  Vart ska jag gå
  Vänligen

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Patricio, tack för att du delar din erfarenhet med Summapips. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 25. Mary svar

  God morgon, jag vill fördöma mäklaren Summa Pips, investera ett kapital på 500EUR, ursprungligen ringde de mig varje dag för att berätta i vilka valutor jag skulle investera, när jag redan hade fördubblat mitt kapital ville jag begära ett uttag för att ta ut min investera och fortsätta arbeta med vinsten redan när kapitalet hade fördubblats på en månad, de satte tusen hinder för min pension, slutligen sa de att jag skulle investera i vissa valutor och på tre dagar förlorade jag min investering, vinster, bonusen som de hade gett mig, det vill säga jag satt kvar med ett negativt kapital innan det kom till deras plikt och de ringde mig aldrig igen, de svarade inte heller på något mail, det vill säga de försvann. Jag vill att de ska veta mitt fall så att de aldrig investerar i den här mäklaren igen eftersom de är bedragare. Vi måste omedelbart rapportera dessa bedragare.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Maria, tack för att du delar din erfarenhet med Summapips. Denna mäklare är en SCAM. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

  • Anaite svar

   hej Maria
   Hur olyckligt, och med dina personuppgifter är allt bra?

   • Rekommenderade mäklare svar

    Hej Anaité, tack för att du delar din erfarenhet med Summapips. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.
    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

    hälsningar

 26. Juan Jose svar

  Summapips är inte tillförlitligt, de fick mig att sätta in 200 euro därifrån, de lånade mig 1300 och betalar nu, de låter mig inte ta ut pengarna och ingen ger mig någon anledning, var försiktig och ingen svarar på e-post

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Juan Jose, tack för att du delar din erfarenhet med Summapips. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.