summapips kommentarer

Analys på Summapips

➡️ I det här avsnittet kommer vi att analysera Sammanfattning (kallas även med namnet: summapips.com), A Forex, Cryptocurrency och CFD mäklare. Rekommenderas Summapips verkligen att göra en investering? Är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att avgöra det.

sedan hittar du följande: åsikter om Summapips ✅, påståenden, klagomål, erfarenheter, analys av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och viktigast av allt: Är Summapips en säker sida? ⛔ Kan vi lita på det här företaget? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

 • ❌ Summapips nämner att vara med DMF Markets Ltd.
 • ❌ När det gäller sin placering är företaget baserat i Saint Vincent och Grenadinerna.
 • ❌ Om vi ​​analyserar dess säkerhet, observerar vi att Summapips har ingen typ av reglering.

UPPMÄRKSAMHET: Summapips är en mäklare INTE REGLERAD.

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfylla mycket stränga krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper som Summapips erbjuder, i det här fallet hittade vi inte information som tyder på att de finns.

La plattform att fungera som Summapips erbjuder är: Meta 5.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för handlaren som Summapips tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som ges på hemsidan kan vara en stor fördel för mäklaren.

Summapips webbplats
Summapips webbplats

Summapips tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: välkomstbonus, några live-diagram, ekonomisk kalender och även nyheter, verkligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information Sammanfattning

 

🔻 Vi kommer att lämna lite mer information om du vill kontakta företaget, eller se dess hemsida själv. 🔻

 • 🌏 Webbplats: summapips.com
 • 📞 Telefonnummer: har inte
 • 📧 E-post: kontakta direkt från hemsidan, till kraven Kontakt [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi recenserar Summapips. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Värdering på Sammanfattning

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tror vi att Summapips-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys 2022

❌ Efter att ha granskat företaget rekommenderar vi försiktighet. Det är en olagligt företag, det vill säga att den inte har de nödvändiga behörigheterna för att verka som ett företag. Vi misstänker att det kan vara ett företag som du kommer få problem med att kunna ta ut dina pengar, de verkar vara opålitliga.

Utöver detta är det ett mycket otransparent företag, eftersom erbjuder inte juridisk information, visar inte uppgifter om sin registrering och saknar dessutom reglering (oreglerat företag).

❌ Alla dessa egenskaper får oss att tro att de är ett företag mycket oseriöst och farligt att skicka pengar.


Kort sagt: Det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

UPPMÄRKSAMHET!: i juni 2021 CNMV lagt till Summapips till din lista bedrägliga finansiella företag, för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till CNMV juni 2022 varning

Uppmärksamhet ⛔: mäklaren Sammanfattning är kopplat till Black Core, 1000extra, Alpha Assets Group, Handtag-GP, Aurora först, Bitcoin Bank, Krypton mäklare, Emporio Trading, EurobondPlus, hispamarkets, LivingTradeFX, Maximus handel, M Mäklare, MMT Investing Group, MyTradeMM, OneXGlobal, poloinvest, QSmart Limited, SmartEnevita, Urustrade, Apollo Management y Vanki Trading, mäklare med dåligt rykte och klagomål från tillsynsmyndigheter. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET ⛔


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Summapips? Vad har varit din erfarenhet?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

88 kommentarer om «Summapips: Betyg och kommentarer»

 1. Francis Meyer svar

  Mr Roberto Mancera är en bedragare och Summa Pios är en bluff

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Francisco, tack för att du skrev om Summapips. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER. Han är en del av en organiserad kriminell organisation som använder olika mäklare för att lura alla sina kunder: Alfa Assets Group, Apollo Management (invest-apollo .co), Asa-GP, Aurora First, Black core, Btoken Bank, Crypton Broker, Emporio Trading , Eurobond Plus, Hispamarkets, LivingTradeFX, Maximus Trade, M Broker, Mira Capital Markets, MMT Investing Group, MyTradeMM, One X Global (one-xglobal.uk), Poloinvest, QSmart Limited, SmartEnevita, Summapips, Urustrade och Vanki Trading.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. Viktig information svar

  Hej vänner, jag jobbade för flera av dessa företag, jag kan berätta att de är en väldigt stor grupp, och att de byter mäklare då de har problem med lagen eller har för många klagomål, gruppen inkluderar åtminstone alla dessa mäklare: 1000extra, Alfa Assets Group, Apollo Management ( invest-apollo .co ), Asa-GP, Aurora First, Black core, Btoken Bank, Crypton Broker, Emporio Trading, Eurobond Plus, Hispamarkets, LivingTradeFX, Maximus Trade, M Broker, Mira Capital Markets, MMT Investing Group, MyTradeMM, One X Global ( one-xglobal.uk ), Poloinvest, QSmart Limited, SmartEnevita, Summapips, Urustrade och Vanki Trading

  Som du kan se är de alla mäklare med samma egenskaper: ingen reglering, många klagomål om bedrägeri. Jag hoppas att snart återkomma med mer information från ägarna, för nu kan jag säga till er att hålla er långt borta från alla dessa företag, eftersom jag sa att jag jobbade för den här gruppen av bedragare och de är de värsta, de tänker bara på gör att kunden sätter in så mycket som möjligt och stjäl allt. Du kommer aldrig att vinna något. Pengarna är inte ens investerade det är en helt riggad investeringsplattform. Jag arbetade med dem men jag ångrar det mycket, jag gjorde det för i mitt land finns det få jobb och jag behövde pengar för att försörja min familj. Men efter att ha arbetat med den här gruppen tjuvmaskar insåg jag att jag inte kunde fortsätta att vara involverad i den typen av människor. Jag hoppas att mitt meddelande hjälper dig.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Information, tack för att du skriver om Summapips. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER. Han är en del av en organiserad kriminell organisation som använder olika mäklare för att lura alla sina kunder: Alfa Assets Group, Apollo Management (invest-apollo .co), Asa-GP, Aurora First, Black core, Btoken Bank, Crypton Broker, Emporio Trading , Eurobond Plus, Hispamarkets, LivingTradeFX, Maximus Trade, M Broker, Mira Capital Markets, MMT Investing Group, MyTradeMM, One X Global (one-xglobal.uk), Poloinvest, QSmart Limited, SmartEnevita, Summapips, Urustrade och Vanki Trading.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 3. Fran svar

  Analytiker De Roberto Mancera från summapips är en smutsig bedragare, var försiktig med dessa bedragare

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Fran, tack för din kommentar om Summapips. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. Wilber svar

  Hej. Tyvärr blev jag också LUCKAD av den felnamnda mäklaren. De ringer dig genom att gå igenom olika företag (i mitt fall ringde de mig från Meta Quotes), när du väl sätter in (som vanligtvis inte finns på plattformen, utan genom en betalningsplånbok) dyker det upp ett konto i Sumapips, där de uppdaterar allt manuellt och ladda sedan ner MT5-plattformen, där de också uppdaterar allt manuellt; men i verkligheten är grafiken "spegel eller demo", den är inte riktig, det är inte dina pengar som finns där, utan de får dig att tro att det är så. När jag begärde uttaget verkade MT5 vara blockerad och kontorådgivaren, en viss Diego Ferreira, sa till mig att för att avblockera den var jag tvungen att öppna en "kyckling"-operation som jag gick med på. Han hade 833 Euro och öppnade två operationer, en upp och den andra ner, vilket lämnade ett fritt eget kapital på endast 125 Euro. Idag är de två verksamheterna fortfarande öppna och jag har inte tillgång till dem för att göra något och om jag kunde stänga bara en så är allt förlorat, det finns inte den minsta marginal att spara något. Jag ser dem i grafen, men inget annat. När jag klagade till rådgivaren sa han till mig att "marknaden är så" och att det enda sättet att spara kontot var genom att göra ytterligare en insättning på 1500 euro, vilket jag givetvis inte höll med om. Denna Ferreira presenterar sig själv som "en handelsprofessionell" ... och ja, om han är ett proffs, men av SCAM. Den första kontakten var med en viss Sergio Camacho, förmodligen från Meta Quotes, sedan råkade jag ut för en viss Jeremy Molano och jag fick mail från en viss Laura. De är ett välorganiserat gäng att lura.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Wilber, tack för din kommentar om Summapips. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 5. CARLOS GUILLERMO MENGUAL QUINTERO svar

  De ringde mig varje månad tills jag föll med denna boll av bedragare, tack och lov var investeringen 950.000 XNUMX colombianska pesos och det var inte mer, de får dig att tro att du tjänar pengar med dem och de vill att du ska fortsätta investera mer, tyvärr såg inte den här sidan tidigare och jag skulle ha slutat att investera med dessa bedragare, de slutade ringa mig, jag vet inte hur jag ska få tillbaka investeringen, slutsats INVESTERAR INTE DE ÄR GROV, RÅTTOR, BEDRAGARE

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej CARLOS, tack för din kommentar om Summapips. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 6. Kevin svar

  Hej, för några månader sedan blev jag lurad av summapips, för 3 dagar sedan blev jag kontaktad av en person som heter Ivan Buscaver, med följande mail [e-postskyddad]. Den här personen berättade för mig att han var en tidigare anställd på summapips och angav att de är en bedrägeri men att han vill hämnas på dem.
  Han gav mig ett mejl från en bank som heter Online Media Bank. och det visar sig att de öppnat ett konto i mitt namn med annan falsk information. Jag gick in och det finns 58344 XNUMX euro på det kontot, det visar sig att när jag försöker göra ett uttag så ska de säga till mig från banken att jag måste betala en provision för att göra en överföring. Jag föreställer mig att detta också är en bluff från deras sida. Bankinformation kommer från [e-postskyddad]

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Kevin, jag är säker på att det är en del av bluffen, banken ses också vara en bluff, den ligger i Saint Kitts och Nevis, några öar i Karibien.

   Hälsningar.

 7. Josue 19 svar

  Jag var också ett offer för denna bluff. De fick mig att förlora alla mina pengar på 5 minuter mer än € 15,000.00 30 de fick mig att tro att det var en mycket lönsam investering de erbjöd mig XNUMX % veckovinst, nu visas mitt konto med den totala summan saldo i rött och negativt och de kallade mig för ett nytt lån för att få tillbaka pengarna men jag nekade det, de sa till mig nu att de kommer att skicka mig till sina advokater och att jag kommer att behöva betala lånet och förlora det jag investerat, nu Jag går igenom en ekonomisk kris eftersom pengarna som investerats i summapips var genom ett banklån.

  SNÄLLA INTE INVESTERA EN ENKEL PENT ÄR EN BLUFFÄR.

  Det här är detaljerna om bedragarna.
  Telefon där de ringde mig dagligen.
  +44203769366

  Whatapp-telefon där de bad mig att skicka data för att öppna ett konto.
  +52 55 2761 2541
  [e-postskyddad]
  [e-postskyddad]
  [e-postskyddad]
  [e-postskyddad]
  [e-postskyddad]
  [e-postskyddad]

  Snälla, jag behöver din hjälp för att få tillbaka kapitalet eftersom det tar många års arbete att betala lånet. Tack så mycket på förhand för din hjälp.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Josue19, tack för att du kommenterar Summapips. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de bara visar dem och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 8. roscio svar

  Jag är också ett offer för SUMMAPIPS, För ingenting i världen investera ayi. En viss Oscar García lurade mig.
  [e-postskyddad]

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Roscio, tack för att du kommenterar Summapips. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de bara visar dem och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.