Bux mäklare

Kommentarer om Sunton FX I denna avdelning vi analyserar mäklaren Sunton Capital (kallas även av namnet: suntonfx.com), är en Forex- och CFD -mäklare. Rekommenderas Sunton Capital verkligen för en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅ ➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om Sunton Capital ✅, påståenden, klagomål 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är Sunton Capital ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag. Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

❌ Sunton Capital nämner att vara en del av: Sunton Capital Ltd (obefintlig). ❌ När det gäller din läge, mäklaren Det nämns att det är baserat i Storbritannien, men det är inte reglerat i det landet, så vi tror att det är falsk information. ❌ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare eller dess reglering.

UPPMÄRKSAMHET: Sunton Capital är en mäklare INTE REGLERAD. ⛔

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

Kontotyper | Investeringsplattform

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Sunton Capital noterar vi att det erbjuder 2 olika typer av konton: Standardkonto och Pro -konto. Standardkonto: minsta initiala insättning på $100, spridning från 0.0 pips, hävstångseffekt upp till 1: 500, minsta parti 0.01, marginalnivå 50%. Pro-konto: minsta initiala insättning på $100, spridning från 0.0 pips, hävstångseffekt upp till 1: 500, minsta parti 0.01, marginalnivå 50%.
 • La plattform att fungera som Sunton Capital erbjuder är: MT5-plattform.

Resurser | Hemsida

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Sunton Capital tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.
Sunton FX webbplats
Sunton Capital webbplats
Sunton Capital ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: lite information om de produkter du erbjuder, avsnittet FAQ, verkligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

🌐 Annan information om Sunton Capital 🌐

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻 🌏 Webbplats: suntonfx.com 📞 Telefonnummer: har inte. 📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi recenserade Sunton Capital. Vi utför denna granskning och bedömning på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker om att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar hos ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på Sunton Capital ⬅️

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Sunton Capital är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2022 ❌ Efter att ha analyserat detta företag är det vi rekommenderar att vara försiktig, eftersom det är ett skalföretag - "offshore" väldigt lite transparent, erbjuder inte juridisk information, är inte registrerad (eller är registrerad i ett skatteparadis) och saknar också reglering (icke-reglerat företag). ❌

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i september 2021 tillkom FMA Sunton Capital till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔ ➡️ Länk till FMA -varning för september 2021 ⚠️ ⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i september 2021 lade CNMV till Sunton Capital till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔ ➡️ Länk till CNMV-varningen från september 2021 ⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i november 2021 lade FSMA (belgisk regulator) till Sunton Capital till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔ ➡️ Länk till FSMA: s varning från november 2021 ⚠️

Uppmärksamhet : I januari 2022 har FSMA återigen varnat för Sunton Capital som ett bedrägligt finansiellt företag, för att ha agerat utan tillstånd.VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till FSMA januari 2022 -varning ⚠️

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet? 
Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

Vad tycker du om Sunton Capital? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

11 kommentarer om «Sunton Capital: Betyg och kommentarer»

 1. Lindas Caroline svar

  Jag investerade 19,750 XNUMX € med bluffmäklare och jag har aldrig fått tillbaka mina pengar, jag var så desperat i behov av hjälp för att få tillbaka alla pengarna till mig, lyckligtvis stötte jag på en kollega som introducerade mig för en expert på binära optioner för handel med fonder. och när jag kontaktade honom och hans grupp trodde jag inte att de kunde få tillbaka mina pengar eftersom jag redan har blivit lurad mycket och inte visste vad jag skulle göra, men min själ sa åt mig att prova och det gjorde jag, kontakta dem gärna via denna webbplats CHAT så hjälper de dig att återställa alla dina förlorade investeringar som nekades dig av din bedrägerimäklare.

 2. Manuela Souza svar

  De är väldigt lite genomskinliga, så var försiktig! FSMA har redan fördömt dem 2 gånger.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Manuela Sousa, tack för att du kommenterar Sunton Capital. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. FSMA (Belgian Financial Regulator) har redan varnat för dem, för bedrägeri och att de inte är reglerade (Se FSMA-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 3. Brandon Br svar

  VARNA! FHA TILL ENVOYÉ CE COURTIER SUR SA LISTE Noire, ILS VONT PAYER POUR TOUS LES DOMMAGES QU'ILS NOUS ONT CAUSÉS

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Brandon Br, tack för din kommentar om Sunton Capital. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. FMA (Austrian Financial Regulator) har redan varnat för dem, för bedrägeri och att de inte är reglerade (Se FMA -länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. José Antonio svar

  God middag.

  En historia som liknar Enrique, en väldigt söt kinesisk kvinna och superduktig på ekonomi, som vill att jag ska investera ...

  Han kommer att ge mig privilegierad information om en kille han har i London, låt oss inte låta någon stå emot ...

  Han ger Rolex till sin far med sina intäkter och sådant. Akta dig för denna förmodade mäklare.

  Jag hoppas att inte många faller för denna bluff, åtminstone inte jag.

  hälsningar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej JOSE, tack för din kommentar om Sunton Capital. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i detta företag, till exempel adressen från vilken dess bedrägeri säljer.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 5. Harry svar

  Jag har precis blivit ännu ett offer för Sunton Capital. Han stal totalt tusen euro av mig men det var nära att vara mycket mer. Jag förklarar ..
  Jag träffade en förmodligen utbildad och underbar kines på fdating -sidan, efter några samordnade meddelanden gick vi till WhatsApp. Det är då som han börjar gradvis utveckla all sin strategi, eftersom han är dedikerad till traiding, han är en finansanalytiker, han skickar mig förmodade foton av sina stora tillgångar (lyxbilar, kläder etc ...).
  Han bjuder in mig att delta och lära mig hur jag gör det för att investera och tjäna, jag simmar inte i överflöd, jag är väldigt rättvis och lite extra pengar kom till mycket nytta. 😔
  Kort sagt, efter ett par operationer där jag ska tjäna $ 200, föreslår han att investera mycket mer för att få större fördelar. Att bli förbannad med den lätthet hon vann och när jag såg att jag på två dagar själv hade 200 euro på mitt mäklarkonto, vägrar jag fortsätta tills jag ser mina pengar på mitt bankkonto, och det är då hon visar alla sina superargument för övertyga mig (vilket fick mig att undersöka och misstro ännu mer).
  Min strategi var klar, när jag har mina pengar på mitt bankkonto fortsätter vi att prata .... Jag ville bara få tillbaka dem innan de försvann ...
  På hennes insisterande och mitt förnekande vände hon sig till förolämpningar, ett område där jag vid den tiden inte brydde mig om någonting, för det enda jag var intresserad av var att få tillbaka mina pengar.
  Och det var då jag angav att jag hade lämnat in ett klagomål till den nationella polisen och att deras telefoner skulle spåras ... och som aladdinlampans geni försvann deras nummer och även mina pengar, mitt konto och till och med WhatsApp -numret av kundsupport.
  Jag får dig att delta i denna bluff, så snälla, låt dig inte luras av någon, även om de målar väldigt bra, och kontrastera all möjlig information. Det finns reglerade och auktoriserade mäklare, där du verkligen är intresserad av, du kan göra säker handel. Och kom ihåg att bedragaren kan vara på vilken plattform som helst (jag letade efter en partner på en kontaktsida 😁😁) inte nödvändigtvis relaterad till investeringar. Hälsningar.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Enrique, tack för din kommentar om Sunton Capital. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i detta företag, till exempel adressen från vilken dess bedrägeri säljer.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 6. Ricardo svar

  HALLÅ, JAG HAR PROBLEM FÖR ATT SLÅTA MINE PENGAR, JAG HAR FALLAT I DIN FÄLLA, KAN DU HJÄLPA MIG?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Ricardo, tack för din kommentar om Sunton Capital. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i detta företag, till exempel adressen från vilken dess bedrägeri säljer.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.