I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i SupraTrade. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om SupraTrade och berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatssupratrade.io
???? företagetWiddershins Group Ltd.
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-mail addressHar inte
📈 PlattformcTrader
📌 Platsdominica

⚠️ SupraTrade ägs av företaget Widdershins Group Ltd ligger i Dominica, ett potentiellt farligt skatteparadis för sina kunder på grund av dess brist på reglering och brist på allvar. Klienter är oskyddade. ⚠️

Kontotyper

Nu kommer vi att analysera vilka typer av konton som SupraTrade erbjuder, i det här fallet observerar vi att det erbjuder 5 olika typer av konton:

KontotypMinsta initiala insättning
Bronze$100
Silver$1.000
Gold$10.000
Platina$25.000
VIP$100.000

Information på webben

supratrades webbplats

SupraTrade ger en grundläggande förklaring om de finansiella produkter den erbjuder, ekonomisk kalender, nyheter, kampanjer, förklaring av grundläggande koncept, egentligen inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

För tillfället har vi inte hittat telefonnummer.

???? SupraTrade slutlig värdering ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED SupraTrade.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om SupraTrade:

datum Uppdatering – nyheter
juni 2021Klagomål mot SupraTrade av CNMV.
November 2022 SupraTrade, tillsammans med mäklarna 24 sluttidAdamantFXTillgångsgruppCF mäklareFinlayOctoFinanceRymdmarknadenTopTradeGroup de tillhör Widdershins Group Ltd., ett företag med ett uselt rykte, många klagomål och som redan har anklagats för bedrägeri av europeiska tillsynsmyndigheter.

Användarrecensioner

Vad tycker du om SupraTrade? Vad har varit din erfarenhet?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse av SupraTrade.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som lurats av SupraTrade

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar SupraTrade

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera SupraTrade?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är SupraTrade en bluff – är det en bluff?

Ja, vi tror att SupraTrade är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är SupraTrade pålitlig?

Nej. SupraTrade är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från SupraTrade?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till SupraTrade?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

8 kommentarer om «SupraTrade: Betyg och kommentarer»

 1. Renzo svar

  Denna mäklare är en bluff, 2020 gjorde jag en banköverföring på 394.50 solor för att aktivera mitt konto, och efter några dagar aktiverade jag det och började arbeta och tjäna pengar... Och sedan hände en tragedi för mig och jag var helt omedveten och kunde inte svara på samtal. Det var säkert samtal från den mäklaren, jag vet inte, efter att jag blivit frisk gick jag in på deras hemsida och kunde inte komma in. Jag sa att det säkert kommer att ha brister, men bristerna tar bara ett par dagar att fixa, inte flera månader. Och samtidigt svarade den här mäklaren från det ögonblicket som han hade problem inte på sina sociala nätverk och lämnade mig sedd utan ett meddelande. Jag anser att detta är en bedrägeri- och bedrägerimäklare. Från det ögonblicket sa han till mig med oss ​​att du kommer att tjäna mycket pengar, och det kommer att förändra din livsstil. Så jag rekommenderar folk att inte falla för denna mäklare. Om du vill kan du konsultera deras sida https
  ://supratrade.io/log-in/.
  Jag är mycket besviken över så mycket uppoffring jag gjorde för att få in det beloppet. Inte om jag ska gråta eller störa mig. Det är en dålig sak som hände mig. Om du ser detta SupraTrade-meddelande, vänligen returnera mina pengar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Renzo, tack för att du kommenterar SupraTrade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Giovnni svar

  Jag var också tvungen att sätta in 100 dollar och senare erbjöd de mig ett lån på 2000 dollar så att de förmodade investeringarna skulle gå upp till ett större belopp och nå 27.000 XNUMX dollar. De har ringt mig envist för att stänga lånet tills nyligen killen berättade för mig att de skulle rapportera mig till Interpol för att jag inte gjorde insättningen av krediten eftersom han säger att företaget tar ut böter.
  Det här är i alla fall konstigt.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Giovnni, tack för att du kommenterar SupraTrade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. Leidy svar

  Denna mäklare, som de redan har nämnt, är bara en bluff, de stal mina 100 dollar. Ursprungligen säger de att de ger en bonus på 50 dollar och att du kan ha en viss del av pengarna eftersom resten är att göra investeringarna, då säger de att det var pengar bara för att skapa kontot, att man inte har investerat någonting , slutligen slutar saker på dåliga villkor eftersom du slutar tänka på din mamma och de slutar blockera ditt konto. Äkta tjuvar människor, lita inte på dem, jag lurades, men jag vill inte att det ska hända andra människor. Frågan jag har är vem som åtalar dessa människor, det verkar som om de fortsätter att göra fritt vad de gör. Det samtalet gick förlorat, sanningen är att jag inte hoppas kunna få tillbaka någonting. De hotade mig tills jag kontaktade en advokat för dem, jag tror inte att de har någon, de gör det bara så att människor blir tysta. Fallet, jag delar min erfarenhet och jag hoppas att de tar hänsyn till det. En vacker dag för alla.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Leidy, tack för att du delar din erfarenhet med SupraTrade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 4. Lucy svar

  DITT JOBB ÄR ENDAST TILL STAL OCH STÅL INGENTING ANNAN, JAG HAR TAPTT MYCKET PENGAR MED DEM, JAG HOPPAR JAG KAN FÅ DET TILLBAKA

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej LucY, tack för att du delar din erfarenhet med SupraTrade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.