✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet av rapporten kommer vi att utvärdera om Surefxearners är ett företag vi kan lita på eller om det är osäkert. Se till att kolla in vår fullständiga analys för en fullständig förståelse!

Vår webbplatsundersökning var detaljerad, vi granskade noggrant varje element och utvärderade de viktigaste egenskaperna som beaktas när man väljer en pålitlig mäklare, inklusive dess plats, företaget som äger den, dess reglering och dess rykte.

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Surefxearners och vi kommer att berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatssurefxearners.com
???? företaget*Nämner att vara en del av Surefxearners LTD
⚖️ reglering Nämner inte att vara reglerad
📧 E-postadress  [e-postskyddad]
📈 PlattformEgen plattform
📌 AdressNämnd för att vara belägen i Vincent Bank Ltd Building, PO Box 1574, James Street, Saint Vincent och Grenadinerna
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 2023-10-13
FöretagstypKryptovaluta mäklare

Företag: ⚠️ Påståendet att Surefxearners tillhör Surefxearners LTD är tveksamt och kan tyda på bristande tydlighet och förtroende för dess verksamhet.

Plats: ⚠️ Enligt Saint Vincent och Grenadinerna är dess läge i Vanuatu, ett val som inte alls rekommenderas. Att sätta in dina pengar i ett företag baserat här innebär hög risk, eftersom dina pengar inte kommer att skyddas. Vi föreslår att du omprövar innan du litar på den här enheten.

Vi har kommit fram till att det finns flera egenskaper hos detta företag som orsakar oss oro.

Vad är Surefxearners?

Efter att ha gjort en analys av företagets hemsida kan vi säga det Surefxearners är en: kryptovalutamäklare .

Kontotyper

Bolaget lämnar inte information om att ha olika typer av konton.

Information på webben

webbsida

Här visar vi dig en skärmdump av Surefxearners webbplats, som är surefxearners.com. Fångsten gjordes i juni 2024.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Efter att ha gjort en analys av webbplatsen:

– Vi har hittat följande telefonnummer: Det nämner inte ditt telefonnummer

– Vi har hittat följande mejl: [e-postskyddad]

Surefxearners reglering

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats:

Situationen som mäklaren presenterar för oss är ytterst oroande; Den ger ingen information om dess reglering. Vilka konsekvenser har detta? Vi står inför en oreglerad mäklare. Vad betyder det här? Det innebär att mäklarens kunder och deras fonder är helt oskyddade. Med andra ord, om mäklaren agerar bedrägligt kommer du förmodligen inte att kunna få tillbaka dina pengar. Var mycket försiktig när du har att göra med dessa typer av företag. Tänk noga innan du skickar pengar, du litar på ett företag utan någon reglering eller skydd!

???? Surefxearners slutbetyg ????

Som du kan se har vi utfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste egenskaperna hos Surefxearners och vi har kommit fram till följande slutsatser om detta företag:

Plats: De påpekar att de ligger på en MYCKET OSÄKER plats som Saint Vincent och Grenadinerna.

reglering: Utelämnandet av detaljer om dess reglering tyder på att detta företag verkar utan någon tillsyn, vilket återspeglar en betydande brist på transparens och engagemang.

Kom ihåg att företaget har rapporterats av olika finansiella tillsynsmyndigheter (i detta fall FCA, den brittiska tillsynsmyndigheten). Var EXTREMT FÖRSIKTIGT.

Surefxearners presenterar sig som en kryptovalutamäklare som säger sig vara belägen i Saint Vincent och Grenadinerna, en plats känd för sin höga osäkerhet när det gäller tillsyn och finansiell tillsyn. Denna placering väcker allvarliga farhågor om företagets säkerhet och tillförlitlighet, eftersom det i allmänhet är förknippat med enheter som verkar utan effektiv reglering.

Dessutom ger Surefxearners inga detaljer om sin reglering, vilket indikerar att den förmodligen inte övervakas av något behörigt tillsynsorgan. Denna brist på transparens när det gäller dess reglering innebär en anmärkningsvärd brist på tydlighet och engagemang från företagets sida gentemot sina kunder och potentiella investerare. Det är viktigt att notera att Surefxearners har rapporterats av flera finansiella tillsynsmyndigheter, inklusive UK FCA.

🚨🚨 Upplösning: Baserat på de nämnda punkterna fastställer vi att detta företag är oseriöst och osäkert. Försiktighet uppmanas med tanke på förekomsten av flera oroande tecken. 🚨🚨

uppdateringar

Nyheter om Surefxearners:

datum Uppdatering – nyheter
Juni 2024Klagomål mot Surefxearners regulator FCA finansiellt

Vi noterar att företaget redan har klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter. Var mycket försiktig!

Användarrecensioner

[demokrati id=”8921″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med Surefxearners.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man går vidare för att göra anspråk på pengar lurade av Surefxearners

Om du har blivit lurad och vill veta hur du gör anspråk på dina pengar, kan du hitta vår guide i FAQ-sektionen nedan.

Instruktioner för att lämna in ett klagomål mot Surefxearners

Om du är missnöjd med tjänsten som tillhandahålls av företaget och vill lämna in ett klagomål ger vi dig det bästa sättet att göra det nedan i FAQ-sektionen.

Preguntas Frecuentes

Vilka alternativ rekommenderar du istället för Surefxearners?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Var kan jag anmäla Surefxearners?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Surefxearners pålitliga?

Nej. Surefxearners är inte pålitliga, det är ett mycket osäkert företag: det påstår sig vara lokaliserat i Saint Vincent och Grenadinerna, en plats som väcker allvarliga osäkerheter om dess säkerhet och regulatoriska tillsyn. Bristen på detaljer om dess reglering tyder på att företaget kan fungera utan någon officiell tillsyn, vilket tyder på en avsevärd brist på transparens och ansvarsskyldighet. Det är viktigt att notera att Surefxearners har varit föremål för klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter, inklusive UK FCA. Därför rekommenderas att man iakttar extrem försiktighet när man överväger någon typ av transaktion eller affärsrelation med denna enhet.

Hur får man tillbaka pengar från Surefxearners?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Surefxearners: åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. Santiago svar

  Det här företaget är inte pålitligt. Jag försäkrar dig, de lät mig inte dra mig tillbaka, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Santiago, tack för att du skriver om Surefxearners. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, investera inte mer pengar, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt och behåller pengarna från det ögonblick de når deras konton, de kommer aldrig in på marknaden, allt är förberett så att de gör du förlorar dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de ber dig om en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det!, det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera det till dig.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *