TOLTECHFX Kommentarer

I denna avdelning Vi kommer att analysera Surefxoptions -mäklaren (även kallad surefxoptions.online), är en Forex- och kryptovaluta -mäklare. Rekommenderas verkligen Surefxoptions för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi granskar Surefxoptions. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare och ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: de nämner det inte.

 

När det gäller hans läge, Mäklaren nämner att den är baserad i: USA (denna information är förmodligen falsk, eftersom den inte nämner detaljer om dess plats och inte heller regleras av någon amerikansk enhet).

 

Om vi ​​analyserar mäklarens reglering: de påstår sig regleras av olika organ, men vi tror att de ljuger om detta eftersom de inte ger oss detaljer om reglerna. Det är en oreglerad mäklare som poserar som en reglerad mäklare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Surefxoptions noterar vi att de erbjuder 3 olika typer av konton / planer: Bronskontot, Silverkontot och Guldkontot. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Bronskonto- Minsta initiala insättning på $ 1.000, support dygnet runt, returkapital, 24 startbonus, obegränsad handelssignal, 7 uttagsbegäranden per vecka, gratis support.

Silverkonto- Minsta initiala insättning på $ 1.600, support dygnet runt, returkapital, 24 startbonus, obegränsad handelssignal, 7 uttagsbegäranden per vecka, gratis support.

Guldkonto- Minsta initiala insättning på $ 4.000, support dygnet runt, returkapital, 24 startbonus, obegränsad handelssignal, 7 uttagsbegäranden per vecka, gratis support.

 

Surefxoptions kontotyper
Surefxoptions kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som Surefxoptions erbjuder är: Surefxoptions egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlare som Surefxoptions tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

TOLTECHFX webbplats
Surefxoptions webbplats

Surefxoptions tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: några diagram, nyheter från finansvärlden, egentligen inte mycket mer än så här.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Surefxoptioner |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: surefxoptions.online

Telefonnummer: har inte.

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning på Surefxoptioner <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att Surefxoptions -företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare som försöker bli en reglerad mäklare, vi vet inte var den verkligen har sin bas, när vi letade efter recensioner om Surefxoptions hittade vi ingen annan recension, vi tror att det är Det är en ny mäklare, utan meritlista. Vi föreslår att du är försiktig. 

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Surefxoptions? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *