Surrey Libor användarkommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren Surrey Libor, är en forex- och CFD-mäklare. Rekommenderas verkligen Surrey Libor för en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag?

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor. Det bör noteras att webbplatsen för detta företag inte är på Castilian / Spanish, men på grund av meddelanden från spansktalande kunder har vi beslutat att granska Surrey Libor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: de nämner det inte.

När det gäller hans läge, Mäklaren nämner att han är baserad i: ja, det är nyfiken, de nämner att de är baserade på Hawaii, Colombia och snart också i San Francisco.

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner inte absolut något om någon reglering, allt tyder på att det är en oreglerad mäklare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Surrey Libor, vi noterar att Surrey Libor inte ger information om olika kontotyper.

den plattformar att fungera Vad Surrey Libor erbjuder är: de nämner det inte heller.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Surrey Libor tillhandahåller på sin webbplats.

Surrey Libors webbplats
Surrey Libors webbplats

Surrey Libor tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: de ger inte riktigt några resurser eller hjälp till investerare.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om Surrey Libor

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: www.surreylibor.com

Telefonnummer: 1-808-631-1182, +57 313 3643512, +1 518-712-4252, 1-484-206-7601

E-post: omnämnt

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Anser vi att Surrey Libor-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi tycker att det är en dålig idé att investera med Surrey Libor, varför? Det är en oreglerad mäklare, det nämner inte vilket företag det tillhör, vi kunde inte hitta recensioner om dem på internet (vilket skulle indikera att det är en "ny" mäklare), och det faktum att de erbjuder returer är helt enkelt omöjligt ( på deras instagram nämner de att kunna tjäna 6.000 dollar på mindre än en timme, till exempel).

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Surrey Libor? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *