Annonsera med oss

Kommentarer om SwedenCap

I denna avdelning vi kommer att analysera SwedenCap -mäklaren, är en Forex-, CFD- och kryptovalutamäklare. Rekommenderas verkligen SwedenCap för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om SwedenCap ✅, hävdar 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är SwedenCap ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi gör den här granskningen och bedömningen, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: Sweden Capital LLC.

 

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att han är baserad i: San Cristóbal y Las Nieves.

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: den nämner ingenting om att vara ett reglerat företag, så vi tror att det är en oreglerad mäklare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av SwedenCap noterar vi att de erbjuder 6 olika kontotyper: Mikrokontot, Bronskontot, Silverkontot, Guldkontot, Platinumkontot och Platinum VIP -kontot. Vi lämnar en bild med lite information om varje kontotyp.

Micro-konto: minsta insättning på $ 200, videohandledning, bonus på upp till 200%, finansiell rådgivare ...

Bronskonto: minsta insättning på $ 10.000, videohandledning, bonus på upp till 200%, finansiell rådgivare ...

Silverkonto: minsta initiala insättning på $ 20.000 200, videohandledning, bonus på upp till XNUMX%, finansiell rådgivare, veckovisa webinarier ...

Guldkonto: minsta initiala insättning på $ 50.000 200, videohandledning, bonus på upp till XNUMX%, finansiell rådgivare, veckovisa webinarier, intensiv handelskurs på en månad ...

Platinakonto: Minsta initiala insättning på $ 100.000 200, videohandledning, bonus på upp till XNUMX%, finansiell rådgivare, webbseminarier varje vecka, intensiv handelskurs på en månad, konferens och ansikte mot ansikte seminarium i ditt land ...

Platinum VIP -konto: minsta initiala insättning på $ 200.000 200, videohandledning, bonus på upp till XNUMX%, finansiell rådgivare, veckovisa webinarier, en månads intensiv handelskurs, konferens och ansikte mot ansikte seminarieseminarium i ditt land, marknadssignaler, tidsbegränsning i USD per år på investeringen ...

SwedenCap -kontotyper
SwedenCap -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som SwedenCap erbjuder är: MT4.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som SwedenCap tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

SwedenCaps webbplats
SwedenCaps webbplats

 

SwedenCap tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intressenter: förklaring om de produkter som SwedenCap erbjuder, förklaring av några grundläggande begrepp inom handelsvärlden, informationsavsnitt, ordlista, avsnitt med vanliga frågor, ekonomisk kalender ...

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om SwedenCap

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: www.swedencap.com

Telefonnummer: + 18697654496

E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi recenserade SwedenCap. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Feedback om SwedenCap <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tycker vi att SwedenCap -företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är baserat i osäkra länder (Saint Kitts och Nevis), det är en oreglerad mäklare, när vi letade efter andra recensioner eller utvärderingar om SwedenCap hittade vi mest negativa utvärderingar .

 

Uppdatering mars 2020: CNMV (spansk finansregulator) har märkt SwedenCap som en finansiell chiringuito.

 

Av dessa skäl anser vi att SwedenCap inte är en rekommenderad mäklare. Med andra ord rekommenderar vi alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om SwedenCap? Vad har du haft för erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

88 kommentarer om «SwedenCap: Betyg och kommentarer»

 1. Maria Ramirez svar

  Jag investerade i Sverige en pengar som banken lånade ut mig jag trodde att jag kunde få lite mer och olyckorna med Victoria återvände aldrig för att svara på mina meddelanden när jag berättade att jag inte hade pengar att investera mer jag blockerar WhatsApp nu har jag en skuld i banken och jag vet inte hur jag ska ta ut pengar från plattformen, jag skrev till honom från ett annat nummer och han svarade mig inte, jag blockerade också någon från att säga hur han kunde ta ut pengar därifrån, jag skapade en annan konto och när de ringde mig avslöjade jag mitt problem och de lade på killen en viss David blev väldigt arg för jag sa till honom att jag redan hade investerat på ett annat konto och att jag ville att pengarna skulle skickas tillbaka till mig, de svarade mig aldrig på nytt

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Maria, om du vill få tillbaka dina pengar, slösa inte din tid, prova den CHAT vi har på denna webbplats, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av SwedenCap. SwedenCap är A SCAM, det har många negativa recensioner. VI FÖRESLAGER ATT ANVÄNDA FÖRSIKTIGHET MED EN MÄKLARE AV DENNA TYP (DET HAR INTE FÖRORDNING).

   Ta tillbaka dina pengar (jag tvivlar på att de kommer att göra det tyvärr) men du kan göra det från vår CHAT på denna webbplats. SwedenCap är från Saint Kitts & Nevis, en annan karibisk ö, vilken garanti har du för att ha pengarna där? INGEN.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Ema svar

  Jag har problem med Swedencap-plattformen, de fick mig att sätta in pengar först och de gav mig en rådgivare, allt bra fram till den tiden, men sedan krävde de att jag skulle lägga mer och de blev arga när jag sa att det inte var möjligt , Jag försökte ta ut pengarna och frågade mig många saker, det låter mig bara inte. Jag skulle uppskatta hjälp, tack.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Ema, om du vill få tillbaka dina pengar, slösa inte bort din tid, prova det CHAT vi har på denna webbplats, tack för att du delar din erfarenhet med SwedenCap. SwedenCap är A SCAM, det har många negativa recensioner. VI FÖRESLÅR ATT ANVÄNDA FÖRSIKTIGHET MED EN MÄLKARE AV DENNA TYP (SOM INTE HAR REGLERING).

   Ta tillbaka dina pengar (jag tvivlar på att de kommer att göra det tyvärr) men du kan göra det från vår CHAT på denna webbplats. SwedenCap är från Saint Kitts & Nevis, en annan karibisk ö, vilken garanti har du för att ha pengarna där? INGEN.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Låt dem inte behålla dina pengar, för att få tillbaka pengarna, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill läsa en recension och kommentarer om dem, klicka HÄR

   hälsningar

 3. swedencap är bluff svar

  De är bedragare, tack för dina kommentarer, jag var på väg att investera med dem men bättre steg ... de är tjuvar, du kan säga att de är tjuvar, den här tjuven kontaktade mig

  Axel Benitez - LATAM-representant - [e-postskyddad] - (+598) 095832996

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej, om du vill få tillbaka dina pengar, slösa inte din tid, prova den CHAT som vi har på denna webbplats, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av SwedenCap. SwedenCap är A SCAM, det har många negativa recensioner. VI FÖRESLAGER ATT ANVÄNDA FÖRSIKTIGHET MED EN MÄKLARE AV DENNA TYP (DET HAR INTE FÖRORDNING).
   Gör anspråk på dina pengar (jag tvivlar på att de kommer tyvärr) men du kan göra det från vår CHAT på den här webbplatsen. SwedenCap kommer från Saint Kitts & Nevis, en annan karibisk ö, vilken garanti har du för att ha pengarna där? INGEN.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Låt dem inte behålla dina pengar, för att få tillbaka pengarna, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill läsa en recension och kommentarer om dem, klicka HÄR

   hälsningar

 4. René svar

  de tillåter aldrig uttag

  de är bedragare

  tack vare deras kommentarer eftersom de skapar tusentals sidor som talar bra om dem för att bekämpa de tusentals klagomål om swedencap som finns på internet, tyvärr är kommentarerna sanna

  de låter dig aldrig ta ut en enda krona, de är professionella bedragare

  De har ork att be om mer och mer, om du vill dra dig tillbaka ber de om mer

  Om de ser att du inte kommer att sätta in mer slutar de ringa dig och försvinner precis så

  INGÅRGARE#

  #SWEDENCAPLADRONES

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej René, om du vill få tillbaka dina pengar, slösa inte din tid, prova den CHAT vi har på den här webbplatsen, tack för att du delar din erfarenhet med SwedenCap. SwedenCap är A SCAM, det har många negativa recensioner. VI FÖRESLAGER ATT ANVÄNDA FÖRSIKTIGHET MED EN MÄKLARE AV DENNA TYP (DET HAR INTE FÖRORDNING).
   Ta tillbaka dina pengar (jag tvivlar på att de kommer att göra det tyvärr) men du kan göra det från vår CHAT på denna webbplats. SwedenCap är från Saint Kitts & Nevis, en annan karibisk ö, vilken garanti har du för att ha pengarna där? INGEN.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Låt dem inte behålla dina pengar, för att få tillbaka pengarna, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill läsa en recension och kommentarer om dem, klicka HÄR

   hälsningar

 5. mjukt svar

  Från den 19 april 2021, begär att investeringen ska returneras, samma dag; Mitt saldo försvann, som om jag gjorde en investering och lämnade mitt konto negativt, för att inte återställa min investering hittills har jag inte fått något svar, jag har ringt många gånger, jag har också skickat mejl, utan svar, de lurade mig.

  Allt i början är vackert, men verkligheten är en annan.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej smidigt, om du vill få tillbaka dina pengar, slösa inte din tid, prova den CHAT vi har på den här webbplatsen, tack för att du delar din erfarenhet med SwedenCap. SwedenCap är A SCAM, det har många negativa recensioner. VI FÖRESLAGER ATT ANVÄNDA FÖRSIKTIGHET MED EN MÄKLARE AV DENNA TYP (DET HAR INTE FÖRORDNING).
   Ta tillbaka dina pengar (jag tvivlar på att de kommer att göra det tyvärr) men du kan göra det från vår CHAT på denna webbplats. SwedenCap är från Saint Kitts & Nevis, en annan karibisk ö, vilken garanti har du för att ha pengarna där? INGEN.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Låt dem inte behålla dina pengar, för att få tillbaka pengarna, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill läsa en recension och kommentarer om dem, klicka HÄR

   hälsningar

 6. John svar

  Hej god dag.
  Som 95% av kommentarerna säger, är swedencap en ära SCAM, som är ritad med de förmodade namnen på Rubén Paz (mänskligt avskum), Jorge Moreira (mänskligt avskum) och andra involverade i samma gäng som är dedikerade till bedrägeri till var och en av oss som vill investera en del av vårt arv och våra drömmar trunkeras av dessa råttor. Vi måste lita på institutioner i våra länder så att en utredning genomförs mot dessa kriminella som fortsätter att lura människor som du och jag i 3 år eller mer och gömmer sig i mörkret på internet som gör det möjligt för dem att ha en domän av sidor utan vår poliser cyber gör ingenting.
  Om vi ​​lämnar in klagomål i vart och ett av våra länder Colombia, Peru, Chile, Ecuador, Paraguay, Mexiko, Spanien, Argentina för att inleda en utredning och begära en arresteringsorder mot vem som är ansvarig för alla bedrägerier. Frys dina bankkonton som är många och få dem att betala för alla brott de har begått. Utan rädsla för att något händer, erbjuder jag dig min kontakt så att vi kan förena oss och sätta stopp för dessa råttor som kallar sig svensklocka och att allt de gör är att misskreditera namnet på det vackra landet. Kontakta mig i detta FORUM för att gå samman mot dessa kriminella för att få veta deras riktiga namn och se dem bakom galler.

  Med vänlig hälsning.
  Atte. Juan Alanís

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Juan, om du vill få tillbaka dina pengar, slösa inte din tid, prova den CHAT vi har på den här webbplatsen, tack för att du delar din erfarenhet med SwedenCap. SwedenCap är A SCAM, det har många negativa recensioner. VI FÖRESLAGER ATT ANVÄNDA FÖRSIKTIGHET MED EN MÄKLARE AV DENNA TYP (DET HAR INTE FÖRORDNING).
   För tillfället skicka ett e-postmeddelande till alla mäklarens e-postmeddelanden och ge en tydlig order att du inte vill att de ska göra fler operationer för ditt konto från NU !!!. Å andra sidan, hävda att du får tillbaka dina pengar (jag tvivlar på att de kommer att göra det tyvärr) men du kan göra det från vår CHAT på denna webbplats.
   SwedenCap kommer från Saint Kitts & Nevis, en annan karibisk ö, vilken garanti har du för att ha pengarna där? INGEN.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Låt dem inte behålla dina pengar, för att få tillbaka pengarna, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill läsa en recension och kommentarer om dem, klicka HÄR

   hälsningar

 7. Hes svar

  Tack för att du hjälpte mig att få tillbaka mina pengar. Tack så mycket. Mychargeback fungerar verkligen!

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Eze, bra !!!, Tack så mycket för varningen, vi är mycket glada att du har uppnått det, var försiktig om du investerar igen, kolla mäklarna innan du litar på en, här har vi nästan alla.

   För andra som vill få tillbaka pengarna bör de försöka prata med vår chatt eller klicka på den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vår ranking av rekommenderade mäklare 2021 klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

 8. Bernard svar

  KOMPLETT OCH Hänsynslös bluff !!!
  De tillät mig ett litet första uttag som jag gjorde för att testa mäklaren och sedan opererade jag ensam på plattformen och fick mycket bra vinster i fem månader, och så investerade jag mer och mer ... tills den dag jag ville ta ut mina vinster ... de försvann alla och ingen annan svarade på mina samtal

  Fakta:
  Hemsida: swedencap .com
  Facebook: facebook .com / swedencap /
  Instagram: instagram .com / p / CMcTGE_DZp5 /? Igshid = 7vkywjpbn0lv
  Fram till idag fungerar sajterna trots mina klagomål, det är otroligt att ingen stoppar dessa kriminella och de fortsätter att svindla ostraffat !!!

  NAMNTELEFONER OCH E -POST TILL MÄNNA SOM RINGADE MIG:

  SVERIGE CAP
  Telefon som visas på webbplatsen: +18697654496
  Telefonen för mottagna samtal: +18697654496
  WA sajtkontakt +59894043147
  Support e -post: [e-postskyddad] .com
  Mail för kontrakt: [e-postskyddad] .com

  Den första jag kontaktades när jag registrerade mig på sajten var
  Jorge Moreira
  telefoner: +56448909000 +59894578574
  Correo: [e-postskyddad] .com

  Då hänvisar jag till
  Ruben Paz
  Telefoner: +59899372485 +56976045379 +56448909000
  Correo: [e-postskyddad] .com

  Kontakta mig också
  Martin del Pino
  Telefoner: +59895431143

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Bernarda, om du vill få tillbaka dina pengar, slösa inte din tid, prova den CHAT vi har på den här webbplatsen, tack för att du delar din erfarenhet med SwedenCap. SwedenCap är A SCAM, det har många negativa recensioner. VI FÖRESLAGER ATT ANVÄNDA FÖRSIKTIGHET MED EN MÄKLARE AV DENNA TYP (DET HAR INTE FÖRORDNING).
   För tillfället skicka ett e-postmeddelande till alla mäklarens e-postmeddelanden och ge en tydlig order att du inte vill att de ska göra fler operationer för ditt konto från NU !!!. Å andra sidan, hävda att du får tillbaka dina pengar (jag tvivlar på att de kommer att göra det tyvärr) men du kan göra det från vår CHAT på denna webbplats.
   SwedenCap kommer från Saint Kitts & Nevis, en annan karibisk ö, vilken garanti har du för att ha pengarna där? INGEN.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Låt dem inte behålla dina pengar, för att få tillbaka pengarna, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill läsa en recension och kommentarer om dem klickar du på HÄR

   hälsningar

 9. SVERIGE KAPPAN JAG VAR RIPPAD svar

  🚨🚨🚨 DE ÄR SCAMMERS DE STALAR MIG SWEDENCAP DE ÄR TYVAR 🚨🚨🚨

  👮👮👮👮👮 🚓🚓 🚨

  🚨🚨🚨De låtsas vara FINAN ZAS EXPERTS, MEN DE ÄR PROFESSIONELLA TYV, EXPERTER ÄR EXPERTER I STöld 👮 🚓

  🚨🚨Experter i att stjäla alla dina pengar 👮 Felipe Correa -tjuv !!!

  VÄNLIGEN LITA INTE PÅ VÄNNERNA

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej, om du vill få tillbaka dina pengar, slösa inte din tid, prova den CHAT som vi har på denna webbplats, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av SwedenCap. SwedenCap är A SCAM, det har många negativa recensioner. VI FÖRESLAGER ATT ANVÄNDA FÖRSIKTIGHET MED EN MÄKLARE AV DENNA TYP (DET HAR INTE FÖRORDNING).
   För tillfället skicka ett e-postmeddelande till alla mäklarens e-postmeddelanden och ge en tydlig order att du inte vill att de ska göra fler operationer för ditt konto från NU !!!. Å andra sidan, hävda att du får tillbaka dina pengar (jag tvivlar på att de kommer att göra det tyvärr) men du kan göra det från vår CHAT på denna webbplats.
   SwedenCap kommer från Saint Kitts & Nevis, en annan karibisk ö, vilken garanti har du för att ha pengarna där? INGEN.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   När saker och ting förändras, prova vår chatt eller den här länken för att få tillbaka pengarna:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 10. aza svar

  Det tillåter dig inte att ta ut någonting eller vinster eller investeringar, att inte falla för bluffen och om de redan har fallit, tillåt inte att ge mer pengar till dessa bedragare, du måste se hur du stämmer dem, de fortsätter att göra vilseledande reklam även med vissa sidor som rekommenderar dem, tror inte på de goda recensionerna eftersom de görs av dem själva. Låt oss hoppas att de fångar dem och stannar i fängelse så att de inte påverkar fler människor.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Aza, tyvärr kommer de inte att uppmärksamma dig, de kommer inte att ge dig någonting tillbaka, om du vill få tillbaka dina pengar, slösa inte din tid, Prova det CHAT som vi har på denna webbplatsTack för att du delar din erfarenhet med SwedenCap. SwedenCap är A SCAM, det har många negativa recensioner. VI FÖRESLÅR ATT ANVÄNDA FÖRSIKTIGHET MED EN MÄLKARE AV DENNA TYP (DET HAR INTE REGLERING).
   För tillfället skicka ett e-postmeddelande till alla mäklarens e-postmeddelanden och ge en tydlig order att du inte vill att de ska göra fler operationer för ditt konto från NU !!!. Å andra sidan, hävda att du får tillbaka dina pengar (jag tvivlar på att de kommer att göra det tyvärr) men du kan göra det från vår CHAT på denna webbplats.
   SwedenCap kommer från Saint Kitts & Nevis, en annan karibisk ö, vilken garanti har du för att ha pengarna där? INGEN.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   När saker och ting förändras, prova vår chatt eller den här länken för att få tillbaka pengarna:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 11. Paola svar

  Tack för informationen eftersom du kontaktade mig och jag kollade innan jag investerade, var kan jag hitta mer tillförlitlig MÄKLARE -information ???

 12. Alvaro leon svar

  SwedenCap är en bluff
  Herr Felipe Correa mobiltelefon # 598 95 429 284 och Francisco Castro mobiltelefon # 59893594342, med portugisisk accent, som säger att de bor i Montevideo är bedragare.

  Vi måste hitta ett sätt att denna typ av sida och mäklare sanktioneras och elimineras

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Alvaro, det är det vi försöker göra känt för dessa bedragare så att de inte lurar fler människor, de kommer inte att uppmärksamma dig, de kommer inte att ge dig någonting tillbaka, om du vill få tillbaka dina pengar, don slösa inte din tid, Prova det CHAT som vi har på denna webbplatsTack för att du delar din erfarenhet med SwedenCap. SwedenCap är A SCAM, det har många negativa recensioner. VI FÖRESLÅR ATT ANVÄNDA FÖRSIKTIGHET MED EN MÄLKARE AV DENNA TYP (DET HAR INTE REGLERING).
   För tillfället skicka ett e-postmeddelande till alla mäklarens e-postmeddelanden och ge en tydlig order att du inte vill att de ska göra fler operationer för ditt konto från NU !!!. Å andra sidan, hävda att du får tillbaka dina pengar (jag tvivlar på att de kommer att göra det tyvärr) men du kan göra det från vår CHAT på denna webbplats.
   SwedenCap kommer från Saint Kitts & Nevis, en annan karibisk ö, vilken garanti har du för att ha pengarna där? INGEN.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   När saker och ting förändras, prova vår chatt eller den här länken för att få tillbaka pengarna:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 13. Viviana svar

  God natt jag blev lurad av företaget Sweden cap de rånade mig 81.000 usd Jag har bevis på allt hur priserna försvinner de svarar inte på mejl, support av mina försändelser etc. Jag skulle vilja veta om du kan hjälpa mig att rekommendera en advokatbyrå sedan den av mu charbag har jag skrivit många gånger och ingen ringer mig. jag tackar dig
  Viviana

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Viviana, Prova den CHAT som vi har på denna webbplatsTack för att du delar din erfarenhet med SwedenCap. SwedenCap är A SCAM, det har många negativa recensioner. VI FÖRESLÅR ATT ANVÄNDA FÖRSIKTIGHET MED EN MÄLKARE AV DENNA TYP (DET HAR INTE REGLERING).
   För tillfället skicka ett e-postmeddelande till alla mäklarens e-postmeddelanden och ge en tydlig order att du inte vill att de ska göra fler operationer för ditt konto från NU !!!. Å andra sidan, hävda att du får tillbaka dina pengar (jag tvivlar på att de kommer att göra det tyvärr) men du kan göra det från vår CHAT på denna webbplats.
   SwedenCap kommer från Saint Kitts & Nevis, en annan karibisk ö, vilken garanti har du för att ha pengarna där? INGEN.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   När saker och ting förändras, prova vår chatt eller den här länken för att få tillbaka pengarna:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 14. Aldo svar

  Swedencap är en total bedrägeri, först hjälper de dig med allt så länge du sätter in mer pengar, i mitt fall manipulerade de mina öppna positioner genom att ändra köpeskillingen och priset i realtid när den visades ändrades jämfört med hur de såg det mina vänner och jämfört med andra mäklare, detta för att förlora mer pengar. Jag har allt mycket väl dokumenterat och jag skickade detta till supportmeddelandet och de svarade aldrig, inte heller ville Rubén Paz och Gadiel lösa problemet. Låt dig inte luras av dem!

 15. beto svar

  Hej, god morgon, jag hoppas och hjälper mig, jag skulle uppskatta det väldigt mycket som de gjorde för dig att stämma swedwncap om de kan ge mig information eftersom jag har pengar investerat hos dem och jag inte kunde ta ut dem, jag vill se om det är möjligt att göra något innan det går förlorat, tack.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Beto, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av SwedenCap. SwedenCap har ett stort antal negativa recensioner. VI FÖRESLAGER ATT ANVÄNDA FÖRSIKTIGHET MED EN MÄKLARE AV DENNA TYP (DET HAR INTE FÖRORDNING).
   För tillfället skicka ett e-postmeddelande till alla mäklarens e-postmeddelanden och ge en tydlig order att du inte vill att de ska göra fler operationer för ditt konto från NU !!!. Å andra sidan, hävda att du får tillbaka dina pengar (jag tvivlar på att de kommer att göra det tyvärr) men du kan göra det från vår CHAT på denna webbplats.
   SwedenCap kommer från Saint Kitts & Nevis, en annan karibisk ö, vilken garanti har du för att ha pengarna där? INGEN.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   När saker och ting förändras, prova vår chatt eller den här länken för att få tillbaka pengarna:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 16. Anthom svar

  Låt dig inte luras av denna Booker OCH ALLA WEBBPLATSER I åsikter talar under om den här Booker för att rekommendera dem eftersom de inte verifierar innan du godkänner denna stöldsida, de bör betrakta det som en av de osäkra, eftersom både support och telefonerna svarar inte men om han, när de är på väg att tappa support, skickar dig ett mail var 10: e minut för att få pengar, för att försöka kontakta mig flera gånger för Sveriges support och jag aldrig fått något mail och ringa annat än bara från SCAMMER RUBEN DIAZ. ”REKOMMENDERAD MÄKLARE”, DE SKA ÄNDRA sig som en osäker Booker eller är det hur mycket pengar de betalar dem för att tala underverk om dem

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Anthom, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av SwedenCap. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 17. Roberto svar

  Mitt namn är Roberto, jag är lurad av Terral finans, jag är från Spanien, jag satte in 580 € investeringar den 11-06-2020, idag har jag 35773 5 €, jag vill ta ut och de låter mig inte, faktiskt de be mig om mer pengar för att få totalt 24 bitcoins och jag säger nej för jag kan inte betala mer, de blev arga och allt, saken är att jag ville få pengar och de säger till mig att de kommer att ringa mig inom 5 timmar för att göra mitt uttag, men jag gör inte De gör, vilket jag naturligtvis kan investera och jag vill inte ... Jag har sagt till dem att fortsätta arbeta med min investering för att nå 580 bitcoin så att det är redan utan risk och resten får pengarna, jag vet att de kommer att jag ber om pengar igen och jag kommer inte att kunna ta ut, så jag ber om hjälp för att återställa allt, mitt startkapital på € XNUMX + inkomst , Jag vet inte vad jag ska göra

 18. roberto svar

  Hej, god eftermiddag, jag har investerat pengar där och jag kan inte ta ut dem, låt oss gå med på att stämma för att se vad vi kan fixa

 19. MIRYAM svar

  HEJ GOD NÄTT MIN UPPLEVELSE MED SWEDENCAP ÄR MYCKET DÅLIG JAG HAR ÖPPNAT MITT KONTO I 2 VECKOR OCH DE LÄNGER INTE LÄNGRE MIG TÄNKER ATT DE BLOCKERADE FRÅN WHATSAPP FÖR ATT DE INTE LÄNGER MIG TILLBAKA OCH JAG HAR INTE FÅTT ATT FÅ MINE PENGAR TILLBAKA DE MÅSTE ANVÄNDA DET I FAMILJEKRESENTATIONER DE ÄR LJUGNARE, OTRYCKLIGA, JÄVLA SCAMMAR !!!

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Miryam, tack för att du delar din erfarenhet med SwedenCap. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   hälsningar

  • roberto svar

   Hej, god eftermiddag, jag hade investerat pengar där och jag kan inte ta ut dem. Vi kommer överens om att stämma för att se vad vi kan fixa.

 20. e rodriguez svar

  SwedenCap -företaget är bedragare, jag vet inte varför det finns bra kommentarer när det inte är sant att du tjänar pengar, tvärtom kommer du att förlora din investering och just nu är ingen ansvarig eller kommer att svara på mejlen

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej E Rodriguez, tack för att du delar din erfarenhet med SwedenCap. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e -postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand? Allt du nämner om SwedenCap låter riktigt dåligt.

   hälsningar

 21. Juli svar

  SWEDENCAP -mäklaren är en bluff eftersom jag inte kan ta ut mina pengar i mer än 3 veckor som det begärdes på deras plattform, de nämner att uttag görs senast 4 dagar, jag har alla bevis.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Julio, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av SwedenCap. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   hälsningar

 22. Gabriel mendoza svar

  bluff - bluff - bluff, INVESTERA INTE MED DEM, de arbetar under falska namn, de är uruguayanska bedragare

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Gabriel, tack för att du delar din erfarenhet med SwedenCap. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   hälsningar

 23. Paul Brand svar

  Var mycket försiktig med SWEDENCAP, de är bedragare, de har manuset mycket väl inlärt. Jag arbetade med Miguel Díaz, vars namn jag tvivlar på. Verksamheten är rund, de arbetar med känslor, förväntningar och de presenterar sig till slutet som en person med 15 års erfarenhet. Den psykologiska strategin läggs till i hur de manipulerar plattformen, som jag också har mina tvivel om. De ber om pengar, du sätter in och det syns direkt på deras spelplattform, vilket ser väldigt verkligt ut. När du har tjänat pengar leder de dig direkt till att investera mer, och det är där allting går. Då ger SWEDENCAP dig mycket vänlig kredit igen och Miguel Díaz säger att han kommer att lägga pengar ur fickan, men för att få mer marginal måste du sätta in mer.
  Det sista som hände mig är att guld började falla på deras plattform och det stängde på fredagen. Marknaden öppnar igen vid 10 -tiden Colombia tid och magiskt vid 4 -tiden började den röra sig och pengarna kvar. Lösningen investerar mer för att återhämta sig. Jag är ledsen att berätta att jag förlorade mycket pengar för dem. Han var oerfaren och föll dödligt. Jag begärde att mina intäkter skulle tas ut två gånger och de kom aldrig, ursäkten är att det tar mer än 5 dagar eftersom det är en interbankoperation. Det var då jag insåg att det är ett totalt rån. VARNING för er själva och låt alla veta att företaget är värst. Om vi ​​träffas och rapporterar dem via nätverk kan vi sätta stopp för det spelet.
  Nu letar jag fortfarande efter en bra, reglerad och ansvarsfull mäklare. Jag skulle uppskatta om du kunde rekommendera någon som är ärlig och betalar dina vinster. Tack.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Paul, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av SwedenCap. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, mejl som du har kontaktats från? När det gäller en ansvarsfull mäklare, en mäklare till exempel reglerad i Storbritannien, i Tyskland, i Kanada, i USA, betraktar vi alla dessa som säkra regler och därför säkra mäklare.

   hälsningar

 24. Luis Alonso svar

  Tja, jag pratar för närvarande om 5 MARS 2020, de gjorde ett webinar, där vi var cirka 36 anslutna online till en rådgivare som heter NICOLÁS SILVEIRA, han försäkrar oss om att han har 11 års erfarenhet inom området och att han har investerat en stor del av sitt kapital i råvaror (GOLD), säkerställer också att guld under dessa månader kommer att ha stor uppskattning på grund av coronaviruset och mer .... Jag har din e -post, jag vet inte om det verkligen är sant men det är bättre att jag håller mig borta från detta "företag" tills jag bekräftar dess laglighet ...

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Luis, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av SwedenCap. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e -postmeddelanden som du har kontaktats från? Det är en oreglerad mäklare (och även markerad som en finansiell stapel), vi rekommenderar inte att arbeta med SwedenCap.

   hälsningar

 25. ELIZABETH MIRIAM BOBBIO CSLDAS svar

  Hej, jag heter Elizabeth.
  Sedan augusti månad har jag lagt mina pengar och litar på SWENDECAP.
  De arbetar med att berätta att ju större investering, desto större vinst.
  Och till slut rånar de dig
  Förmodligen problem på marknaden.
  De tog alla mina pengar att jag fick det med så mycket ansträngning
  Nu kan jag inte dra tillbaka någonting och ingenting
  Till datumet. Var är mina pengar !!!!
  Herregud . SWENDECAP Tjuvar

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Elizabeth, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av SwedenCap. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hälsningar

  • roberto svar

   Hej, god eftermiddag, jag har investerat pengar där och jag kan inte ta ut dem, låt oss gå med på att stämma för att se vad vi kan fixa

 26. benjamin svar

  Och förresten har jag alla direkta och indirekta samtal mellan dessa tjuvar som poserar som ekonomexaminerade, enorma skurkar är vad de är

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Benjamin, vi har svarat på din andra kommentar om SwedenCap.

   hälsningar

  • roberto svar

   Hej, god eftermiddag, jag har investerat pengar där och jag kan inte ta ut dem, låt oss gå med på att stämma för att se vad vi kan fixa

 27. Benjamin svar

  Detta är inte ett seriöst företag, inte åtminstone här i Mexiko och att deras kontor är i Uruguay de gjorde narr av min tid och det värsta de stal mina pengar, jag heter Benjamin Rodriguez

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Benjamin, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av SwedenCap. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hälsningar

 28. Ronald valdivia svar

  Du kan kontakta mig på whatsapp +51 939869644
  Herr. Octacip garcia ... Det är mäklaren som skulle stödja mig på plattformen

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Ronald, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av SwedenCap. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hälsningar

 29. Esteban svar

  bluff - bluff - bluff - bluff - bluff - bluff - bluff - bluff - bluff - bluff - bluff - bluff - bluff - bluff - bluff - bluff - bluff - bluff - bluff - bluff - bluff - bluff - bluff - bluff - bluff - bluff - bluff - bluff - bluff - bluff - bluff - bluff - bluff - bluff - bluff - bluff - bluff - bluff - bluff - bluff - bluff - bluff - bluff - bluff - bluff - bluff - bluff - bluff - bluff - bluff - bluff - bluff - bluff - bluff - bluff - bluff - bluff - bluff - bluff - bluff -

  de låter sig inte dra sig tillbaka, de är lögnare

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Esteban, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med SwedenCap, vi beklagar mycket för allt som har hänt dig ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren? Har du namn på konsulter, mejl eller telefonnummer?

   Hälsningar.

 30. revisor svar

  titta på videon youtube .com / watch? v = YR0a_9rLnCQ är en recension av swedencap

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Granskare, tack för videon.

   Hälsningar.

 31. edu m svar

  De låter inte dra sig tillbaka, förmodligen problem i plattformen, vilken jävla mäklare, jag tror att de lurar mig

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Edu, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med SwedenCap ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem?

   Hälsningar.

  • roberto svar

   Hej, god eftermiddag, jag har investerat pengar där och jag kan inte ta ut dem, låt oss gå med på att stämma för att se vad vi kan fixa

 32. EN ANNAN SKAMMAD AV SVERIGE CAP svar

  MIN BERÄTTELSE MED SWEDENCAP SCAMMERS (DET ENDA SOM DE HAR ÄR SVENSKA NAMN, FÖR ATT DE ÄR ALLA LATINOS): det är helt enkelt omöjligt att ta ut en slant, dessa swedencap bastards är lögnare. De låter dig inte ta ut, de pressar dig att ge dem mer pengar, med ursäkter för mer vinst. Och om de inte kan få dig att investera mer spränger de helt enkelt ditt konto.

  Jag vet, de berättar att min kommentar är från tävlingen eller från en klient som förlorade sin handel med pengar, eller något liknande. Det är bra, tro mig inte, men försök dra dig tillbaka så ser du att allt jag säger är helt sant.

  SWEDENCAP HP SCAMS

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej en annan, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med SwedenCap, vi beklagar verkligen vad du har varit med om ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem? Har du namn på rådgivare, mejl?

   Hälsningar.

 33. Inversora_12a svar

  Hej april nämnde de också för mig att innan de kom från XTRADE och sanningen är att xtrade har fruktansvärda värderingar på internet forexpeacearmy .com / forex-reviews / 12604 / www.xtrade.com

  tillräckligt för att inte investera med dem

  tack för utrymmet att hjälpa oss att bestämma

  och för säkerhets skull, om någon känner till ett företag som är riktigt bra, be om några rekommendationer

  tack igen

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Inversora_12a, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med SwedenCap, du gjorde mycket bra för att undersöka dem innan du gav några pengar ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem? Har du namn på rådgivare, mejl?

   Hälsningar.

 34. arg investerare svar

  De är inte bra, de människor som kommenterar att det är en bra mäklare måste vara de som ringer från Swedencap, en grupp vänner lurades, alla lika, förutom vad Antonio säger respekterar de inte kontrakten, de bara fråga efter pengar

  vård

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej arga investerare, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med SwedenCap och för informationen ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem? Har du namn på rådgivare, mejl?

   Hälsningar.

 35. Antonio Martinez ZG svar

  God dag,
  Jag vill bara ge min åsikt om swedencap. Den agerar bedrägligt, genom att inte följa de villkor den erbjuder. Först kontaktar de dig tills de lyckas göra insättningen för 200 dll. Första sessionen får de dig att göra en rörelse och det visar sig att den är förlorad, eftersom de första 1 operationerna är skyddade. När de begär att avtalet ska upphävas och det investerade kapitalet återlämnas, ber de om dokumentation som de inte föreskrev var nödvändigt för ett kapitaluttag. De ber dig om ett brev från banken och att det är noterat, vilket medför onödiga utgifter och krav, att man ackrediterar sin person i början av kontraktet, och på samma sätt måste de gå med på att lämna tillbaka kapitalet.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Antonio, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med SwedenCap ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem? Har du namn på rådgivare, mejl?

   Hälsningar.

 36. LEJONET svar

  Jag berättar om min erfarenhet.
  Jag heter en viss Octavio Garcia eller något liknande. Han bad mig tala när han hade tid.
  Jag ville investera i något och jag gjorde det med ett konto i sulor som jag hade på ett sparkonto i bcp. Jag är peruan.
  Jag investerade 5000 dollar i bitcoin. bitcoin gick upp från 8.000 9.200 dollar till 6000 1 dollar och jag tjänade XNUMX XNUMX dollar eftersom jag köpte XNUMX bitcoin. Jag gjorde bara ett köp för tillfället.
  I slutet av månaden tar jag ut vinsten.
  Jag uppmärksammade inte rådgivarna och deras samtal. Jag var intresserad av bitcoin och köpte den.
  Jag hoppas att min erfarenhet tjänar

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Leo, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med SwedenCap ... Kommer du ihåg hur du hittade det här företaget från början?

   Hälsningar.

   • LEJONET svar

    Anländer via ett webinar.
    de talade i webinar om möjligheterna för 2019 och sa att bitcoin kan stiga. Jag gjorde min forskning från andra källor och bestämde mig för att gå in ..
    Jag gjorde mitt delvisa uttag av intäkterna tidigt och om några dagar kommer det att finnas på mitt bankkonto.

    • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

     Tack för informationen om SwedenCap.

    • lurad av swedencap svar

     Hej jag läste för att jag med en grupp människor jag känner misstänksamt tappade allt och de lät oss ALDRIG dra tillbaka, innan vi "förlorade allt" försökte vi dra ut och ingen kunde, du kan sätta in med Swedencap i ljusets hastighet, men uttag gör det finns inte, de är bedragare.

     Om det finns rättvisa borde de alla sitta i fängelse.

     • Rekommenderade mäklare Postförfattare

      Hej lurad, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med SwedenCap, vi beklagar verkligen vad du har varit med om ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem? Har du namn på rådgivare, mejl?

      Hälsningar.

    • Cesar Costa svar

     Hej Leo, jag är också från Peru, kunde du ta ut dina pengar? Jag försöker göra mitt första uttag men ingen svarar på mina meddelanden. Kan du berätta för mig hur du tog ut dina pengar? Vilken procedur följde du och vem kontaktade du?

 37. Gleny svar

  Jag kunde inte hitta regler. men på samma sätt kunde jag köpa och sälja, tjäna lite pengar och ta ut.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Gleny, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med SwedenCap ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem? Har du namn på rådgivare, mejl? Var försiktig eftersom vi pratar om en mäklare utan reglering.

   Hälsningar.

   • GLENY svar

    Jag började med ett litet värde, jag gjorde en vinst, och sedan tar jag ut min vinst. Jag hade en nödsituation och fick ta ut alla mina pengar. idag logga in igen. Jag arbetar med Octavio och Miguel. de har gett mig bra resultat. Det kan vara så att regleringen inte spelar någon roll om uttagen går bra, ok?
    nå dem via facebook och efter ett webinar.

    • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

     Tja, det här är vad vi berättade för dig, enligt vår åsikt är reglering alltid viktig, det är en av få saker som ger dig viss säkerhet när du arbetar med ett investeringsbolag, i det här fallet SwedenCap. Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

     Hälsningar.

    • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

     Reglering spelar alltid roll, det är faktiskt enligt vår mening en av de viktigaste egenskaperna hos en mäklare, tack för att du delar din erfarenhet med SwedenCap.

     Hälsningar.

    • Cesar Costa svar

     Gleny, hur skulle du kunna ta ut dina vinster? Jag försöker göra mitt första uttag men ingen svarar på mina meddelanden. Vem kontaktade du? och vilken procedur följde du? Snälla, om du stöder mig med ditt svar

 38. April svar

  God kväll, nedan förklarar jag min erfarenhet av SwedenCap. Jag blev kontaktad förra året av en rådgivare som tillhörde Xtrade -företaget och som nämnde att de öppnade detta nya handelsföretag och att han gick i pension från det företaget. Han var förmodligen en expert med många års handelserfarenhet. Personligen är jag ganska avskyvärd så jag bad dig att vara konservativ i verksamheten. Vi började arbeta och efter 2 veckor sa han till mig att det var dags att riskera mer, han dikterade mig att göra två operationer med europeiska instrument eftersom han "hade" privilegierad information och kapital skulle lämna Europa, så dessa index skulle falla. Tja, det var inte så, men tvärtom, det värsta var att de började ladda mig ett SWAP -koncept som uppgick till nästan $ 2 per dag, vilket han aldrig informerade mig om, förlusterna ökade men han berättade inte för mig vad som helst, bara att allting skulle vända. Jag gjorde bara en beräkning eftersom det verkade allt konstigt för mig och med de uppgifter som han hade gett mig, och Take -vinsten placerad, var den potentiella vinsten som denna operation skulle ge mig $ 800 vilket inte betydde något i förhållande till alla ackumulerade SWAP att jag redan hade debiterats från mitt konto. Han erkände aldrig sitt misstag och senare för att "återställa" förlusten rekommenderade han återigen andra instrument, denna gång teknologiska, som var den ena katastrofen efter den andra. Han bad mig om mer pengar eftersom enligt vad han sa skulle mitt konto stängas, vilket komplicerade mig, jag blev skuldsatt och slutligen förlorade allt mitt investerade kapital. Han är en bedragare, de har ingen erfarenhet eller kriterier, och när jag klagade till honom tvättade han händerna och sa att jag hade utfört dessa operationer, när det är uppenbart att vi litar på att de operationer de rekommenderar oss har klarat filtret av en seriös analys grundläggande och teknisk ... För allt detta, fly från SWEDENCAP, fall inte för deras bedrägeri, definitivt om jag hade känt till deras oegentlighet, skulle jag aldrig ha investerat med dem, det är ett öringsföretag med skrupelfria människor som rekommendera dåliga beslut genom att dra fördel av okunnigheten hos dem som vi inte vet något om handel.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej april, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med SwedenCap ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem? Har du namn på rådgivare, mejl?

   Hälsningar.

   • April svar

    Jag blev kontaktad förra året när jag började handla med XTRADE. Förmodligen hade SWEDENACAP precis börjat fungera och XTRADEs klienter "drogs". De berättar en berättelse om att ta emot förmåner, betala ränta, få utbildning i ditt land osv ... ingenting är sant, det värsta är att de inte visar sitt ansikte, "support" -meddelandet, den enda informationen du hittar på deras sida svarar inte ens när Det handlar om något problem, den dåliga rådgivaren är Gadiel Silva., en katastrof.

    • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

     Hej april, hur länge har du varit inkommunicado? Det låter väldigt oseriöst från SwedenCaps sida.

     Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *