Kommentarer om Swiftfxbitrade

I denna avdelning vi analyserar mĂ€klaren swiftfxbittrade (kallas Ă€ven swiftfxbitrade.com), Ă€r en Forex- och kryptovaluta -mĂ€klare. Rekommenderas Swiftfxbitrade verkligen för att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det. ✅

Du kanske undrar varför vi granskade Swiftfxbitrade. Det Àr för att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr recensionssida hjÀlper investerare, genom att lÀmna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

✅ MĂ€klaren nĂ€mner att vara en del av: Swiftfxbitrade Ltd.

 

✅ NĂ€r det gĂ€ller din lĂ€ge, mĂ€klaren Det nĂ€mns att det Ă€r baserat i Storbritannien, men det finns inga bekrĂ€ftande registreringsdata, denna information Ă€r falsk.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: de nĂ€mner ingenting om att vara en reglerad mĂ€klare, vilket fĂ„r oss att tro att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare.

 

📌 minns: det bĂ€sta alternativet (och det sĂ€kraste) Ă€r reglerade mĂ€klareeftersom de mĂ„ste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mĂ€klare det Ă€r mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Swiftfxbitrade, noterar vi att det erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Startplan, Silverplan, Guldplan och Diamantplan. Vi lĂ€mnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Startplan: minsta initiala insÀttning pÄ $20, 110% efter 20 timmar, omedelbara uttag.

Silverplan: minsta initiala insÀttning pÄ $200, 160% efter 24 timmar, omedelbara uttag.

Guldplan: minsta initiala insÀttning pÄ $500, 350% efter 24 timmar, omedelbara uttag.

Diamantplan: minsta initiala insÀttning pÄ $1.000, 400% efter 24 timmar, omedelbara uttag.

Swiftfxbitrade kontotyper
Swiftfxbitrade kontotyper

I följande bild kan du fÄ mer information om kontotyperna. Klicka hÀr för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Swiftfxbitrade erbjuder Àr: egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjÀlpmedlen för handlaren som Swiftfxbitrade tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen pÄ webbplatsen kan vara en stor poÀng till förmÄn för mÀklaren.

Swiftfxbitrade webbplats
Swiftfxbitrade webbplats

Swiftfxbitrade tillhandahÄller följande hjÀlpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: lite information om de produkter som den erbjuder, FAQ -avsnitt, egentligen inte mycket mer Àn detta.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

 

| Annan information om swiftfxbittrade |

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

🌏 Webbplats: swiftfxbittrade.com

📞 Telefonnummer: har inte.

📧 E-post: kontakta direkt frĂ„n webbplatsen.

 

>>> Bedömning pÄ swiftfxbittrade <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att företaget swiftfxbittrade Àr pÄlitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vara försiktig, eftersom det Àr en helt olaglig mÀklare som inte ens nÀmner vilket företag det tillhör eller var det Àr registrerat, det Àr inte reglerat av nÄgon myndighet, det erbjuder ocksÄ sÄ höga avkastningsrÀntor att de Àr verkligen omöjligt att uppnÄ. fÄ, Ä andra sidan, nÀr vi letar efter recensioner pÄ hittar vi bara recensioner som Àr negativa och underhÄllande om denna mÀklare. Vi föreslÄr att du Àr försiktig.

 

⛔ UppmĂ€rksamhet ⛔ : i mars 2021 tillkom CNMV swiftfxbittrade till din lista över bedrĂ€gliga finansiella företag för att agera utan tillstĂ„nd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
âžĄïž LĂ€nk till M CNMV-varningen för mars 2021

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Swiftfxbitrade: Betyg och kommentarer»

 1. Mauro svar

  Vilket stort bedrÀgeri, jag investerade allt jag hade dÀr och jag har inte lÀmnat nÄgonting, jag har blivit lurad

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Mauro, tack för din information om Swiftfxbitrade. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, pengarna slÀpps inte ut pÄ marknaden, de visar det bara och i slutÀndan berÀttar de att du har förlorat och de behÄll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   HĂ€lsningar.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *