✔️ Information granskad och uppdaterad i februari 2024 av Pedro Martínez González

Kommentarer om Swiftfxbitrade

I denna avdelning vi analyserar mäklaren swiftfxbittrade (kallas även swiftfxbitrade.com), är en Forex- och kryptovaluta -mäklare. Rekommenderas Swiftfxbitrade verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi granskade Swiftfxbitrade. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Swiftfxbitrade Ltd.

✅ När det gäller din läge, mäklaren Det nämns att det är baserat i Storbritannien, men det finns inga bekräftande registreringsdata, denna information är falsk.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Swiftfxbitrade, noterar vi att det erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Startplan, Silverplan, Guldplan och Diamantplan. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Startplan: minsta initiala insättning på $20, 110% efter 20 timmar, omedelbara uttag.

Silverplan: minsta initiala insättning på $200, 160% efter 24 timmar, omedelbara uttag.

Guldplan: minsta initiala insättning på $500, 350% efter 24 timmar, omedelbara uttag.

Diamantplan: minsta initiala insättning på $1.000, 400% efter 24 timmar, omedelbara uttag.

Swiftfxbitrade kontotyper
Swiftfxbitrade kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna.

La plattform att fungera som Swiftfxbitrade erbjuder är: egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlaren som Swiftfxbitrade tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Swiftfxbitrade webbplats
Swiftfxbitrade webbplats

Swiftfxbitrade tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: lite information om de produkter som den erbjuder, FAQ -avsnitt, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om swiftfxbittrade |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

🌏 Webbplats: swiftfxbitrade.com

📞 Telefonnummer: har inte.

📧 E-post: kontakta direkt från webbplatsen.

>>> Bedömning på swiftfxbittrade <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget swiftfxbittrade är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vara försiktig, eftersom det är en helt olaglig mäklare som inte ens nämner vilket företag det tillhör eller var det är registrerat, det är inte reglerat av någon myndighet, det erbjuder också så höga avkastningsräntor att de är verkligen omöjligt att uppnå. få, å andra sidan, när vi letar efter recensioner på hittar vi bara recensioner som är negativa och underhållande om denna mäklare. Vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i mars 2021 tillkom CNMV swiftfxbittrade till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till M️ CNMV-varningen för mars 2021

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Swiftfxbitrade: Betyg och kommentarer»

 1. Mauro svar

  Vilket stort bedrägeri, jag investerade allt jag hade där och jag har inte lämnat någonting, jag har blivit lurad

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Mauro, tack för din information om Swiftfxbitrade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *