Annonsera med oss

Swiss Global Capitals Kommentarer
I denna avdelning vi analyserar mäklaren Schweiziska globala huvudstäder (kallas även av namnet: swissglobalcapitals.com), är en Forex-, kryptovaluta- och CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen Swiss Global Capitals för en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om Swiss Global Capitals ✅, påståenden, klagomål 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är Swiss Global Capitals ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är det reglerat?

❌ Swiss Global Capitals nämner att vara en del av: inga uppgifter om detta.

 

❌ När det gäller din läge, mäklaren nämner baserat på: inga uppgifter om detta.

 

❌ Om vi ​​analyserar reglering av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare eller dess reglering. ⛔ Uppmärksamhet: Swiss Global Capitals är en oreglerad mäklare. ⛔

 

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Swiss Global Capitals, noterar vi att det erbjuder 6 olika kontotyper: Micro-konto, Mini-konto, Silver-konto, Guld-konto, Diamond-konto och VIP-konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Micro-konto: minsta initiala insättning på $250, hävstång upp till 1:200, upp till 10% lånemarginal, månatliga marknadsöversikter.

Minikonto: minsta initiala insättning på $2.500, hävstång upp till 1: 200, upp till 25% lånemarginal, månatliga marknadsöversikter, veckovisa webinarier.

Silverkonto: minsta initiala insättning på $10.000, hävstångseffekt upp till 1: 200, upp till 35% lånemarginal, månatliga marknadsöversikter, veckovisa webinarier, personlig kontohanterare.

Guldkonto: minsta initiala insättning på $50.000, hävstång upp till 1: 200, upp till 50% lånemarginal, månatliga marknadsöversikter, veckovisa webinarier, personlig kontohanterare, personlig analytiker.

Diamantkonto: minsta initiala insättning på $250.000, hävstång upp till 1: 300, upp till 75% lånemarginal, månatliga marknadsöversikter, veckovisa webinarier, personlig kontohanterare, personlig analytiker, inbjudningar till VIP -evenemang.

VIP-konto: minsta initiala insättning på $500.000, hävstång upp till 1: 400, upp till 100% lånemarginal, månatliga marknadsöversikter, webbinarier varje vecka, personlig kontohanterare, personlig analytiker, inbjudningar till VIP -evenemang, högre vinster, supertäta uppslag.

 

Swiss Global Capitals kontotyper
Swiss Global Capitals kontotyper (1)
Swiss Global Capitals kontotyper
Swiss Global Capitals kontotyper (2)

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bild 1 i full storlek y Klicka här för att se bild 2 i full storlek.

La plattform att fungera som Swiss Global Capitals erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlare som Swiss Global Capitals tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Swiss Global Capitals webbplats
Swiss Global Capitals webbplats

Schweiziska globala huvudstäder ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: live-diagram, lite information om de produkter du erbjuder, FAQ-avsnitt, verkligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om Schweiziska globala huvudstäder 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: swissglobalcapitals.com

📞 Telefonnummer: har inte.

📧 E-post: har inte.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension om Swiss Global Capitals. Vi utför denna granskning och bedömning, på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker om att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar hos ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på Schweiziska globala huvudstäder ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Schweiziska globala huvudstäder är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2021

 

❌ Efter att ha analyserat detta företag är det vi rekommenderar att vara försiktig, eftersom det är ett skalföretag - "offshore" väldigt lite transparent, erbjuder inte juridisk information, är inte registrerad (eller är registrerad i ett skatteparadis) och saknar också reglering (icke-reglerat företag). ❌

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i juni 2021 tillagd FINMA Schweizisk global handel till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till FINMA: s varning från juni 2021 ⚠️

 

Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet?

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Swiss Global Capital? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Swiss Global Capital: Betyg och kommentarer»

 1. Gädda svar

  De vill inte returnera mina pengar, kan jag göra något?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Lucio, tack för din kommentar om Swiss Global Capital. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *