✔️ Information granskad och uppdaterad i februari 2024 av Pedro Martínez González

Schweiziska investeringskommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren Swiss Investment, är en kryptovaluta- och CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen Swiss Investment för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension om Swiss Investment. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: Swiss Investment Corporation LTD.

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att han är baserad på: Marshallöarna. 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: eftersom Swiss Investment inte nämner något om att vara ett reglerat företag tror vi att det är en oreglerad mäklare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton att Swiss Investment erbjuder, noterar vi att de erbjuder 4 olika typer av konton: Micro, Standard, Premium och VIP. Vi lämnar en bild med lite information om varje kontotyp.

Micro-konto- Minsta initiala insättning på $ 250.

Standardkonto: minsta initiala insättning på $ 5.000, skydd mot negativ saldo.

Premiumkonto- Minsta initiala insättning på 10.000 XNUMX dollar, negativt saldoskydd, dedikerad kontohanterare, premiumspreadar.

VIP-konto- Minsta initiala insättning på 50.000 24 dollar, negativt saldoskydd, dedikerad kontohanterare, premiumspreadar, support dygnet runt.

Typ av schweiziska investeringskonton
Typ av schweiziska investeringskonton

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera att Swiss Investment erbjuder: MT4.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Swiss Investment tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

Swiss Investment webbplats
Swiss Investment webbplats

Swiss Investment tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intressenter: mycket grundläggande förklaring och utan att gå in på detaljer om de tjänster som Swiss Investment erbjuder, information om de produkter den erbjuder på engelska, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om Swiss Investment

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: swissinvestimentfx.com/Index.php?lang=en

Telefonnummer: omnämnt

E-post: [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

>>> Värdering av schweiziska investeringar <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att det schweiziska investeringsbolaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, den är baserad i osäkra länder (Marshallöarna), den ger väldigt lite information om de tjänster som företaget erbjuder när man letar efter värderingar på Swiss Investment hittar vi verkligen Mestadels negativa värderingar, CONSOB (italiensk tillsynsmyndighet) har varnat för Swiss Investment. Vi föreslår att du är försiktig.

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Uppdatering från oktober 2019: CNMV, spansk tillsynsmyndighet, har varnat för Swiss Investment

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Swiss Investment? Vad har du haft för erfarenhet?
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Swiss Investment: Betyg och kommentarer»

 1. Daniela svar

  De vill att jag ska investera med dem, men jag vill inte att de ska stjäla mina pengar eller lura mig. Kan du hjälpa mig? Välsignelser.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Daniela, tack för att du skriver om Swiss Investment. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *