Swiss Premium Fx -kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Swiss Premium Fx (kallas även swisspremiumfx.com), är en Forex-, Futures- och CFD -mäklare. Rekommenderas Swiss Premium Fx verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om Swiss Premium Fx ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det Swiss Premium Fx ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Axis Solutions LTD.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att den bygger på: Dominica.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Swiss Premium Fx, noterar vi att det erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Mikrokonto, Premiumkonto, VIP -konto och Nollastat konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Micro-konto: minsta initiala insättning på $100, hävstångseffekt upp till 1: 1000, spridning från 1.8 pips, minsta parti 0.01, dedikerad kontoansvarig 24/5, direkt linje till transaktion från operationsavdelningen.

Premiumkonto: minsta initiala insättning på $1.000, hävstångseffekt upp till 1: 1000, spridning från 1.6 pips, minsta parti 0.01, dedikerad kontoansvarig 24/5, direkt linje till transaktion från operationsavdelningen.

VIP-konto: minsta initiala insättning på $10.000, hävstångseffekt upp till 1: 1000, spridning från 1.4 pips, minsta parti 0.01, dedikerad kontoansvarig 24/5, direkt linje till transaktion från operationsavdelningen.

Noll fast konto: minsta initiala insättning på $500, hävstångseffekt upp till 1: 500, spridning från 0.0 pips, minsta parti 0.01, dedikerad kontoansvarig 24/5, direkt linje till transaktion från operationsavdelningen.

Swiss Premium Fx -kontotyper
Swiss Premium Fx -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Swiss Premium Fx erbjuder är: egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Swiss Premium Fx tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Swiss Premium Fx webbplats
Swiss Premium Fx webbplats

Swiss Premium Fx tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: information om tjänsterna den erbjuder, förklaring av några viktiga koncept, nyheter, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🟢 Annan information om Swiss Premium Fx 🟢

 

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: swisspremiumfx.com

📞 Telefonnummer: har inte.

📧 E-post: kontakta direkt från webbplatsen.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension om Swiss Premium Fx. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för att investera med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på Swiss Premium Fx <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Swiss Premium Fx är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2022

 

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vara försiktiga, eftersom det är en mäklare som inte är reglerad och ligger i ett mycket osäkert land för denna typ av åtgärder, dessutom hittar vi många som är negativa när vi letar efter recensioner om Swiss Premium Fx och varna för denna mäklare. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i mars 2021 tillade CONSOB Swiss Premium Fx till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CONSOBs varning från mars 2021 ⚠️

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i april 2021 läggs BaFin till Swiss Premium Fx till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till BaFins april 2021 -varning ⚠️

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Swiss Premium Fx? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Swiss Premium FX: Betyg och kommentarer»

 1. Lucas svar

  Tack för recensionen, jag letar efter hur jag kan återställa de förlorade pengarna,

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Lucas, tack för din kommentar om Swiss Premium FX. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *