Swiss29 kommentarer

 

➡️ I det här avsnittet vi kommer att analysera schweiziska 29 (kallas även med namnet: swiss29.com), är mäklare av Forex, Cryptocurrency och CFD. Rekommenderas Swiss29 verkligen för en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

sedan hittar du följande: åsikter om Swiss29 ✅, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är Swiss29 ⚠️ en säker sida? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.


Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 


ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

schweiziska 29 nämner att vara en del av: Swiss29.

❌ När det gäller din läge, företaget är baserat i Schweiz enligt webbplatsen, men det finns ingen giltig information som bekräftar detta, vi tror att det är falsk information.

❌ Om vi ​​analyserar din säkerhet, observerar vi att Swiss29 har ingen typ av reglering.

UPPMÄRKSAMHET: Swiss29 är en mäklare INTE REGLERAD. ⚠

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfyller mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera de typer av konton det erbjuder schweiziska 29, I detta fall, vi observerar att det erbjuder 5 olika kontotyper:

Grundläggande konto: minsta initiala insättning € 250, hävstång upp till 1:25, professionella diagram, 24/7 support.

Silverkonto: minsta initiala insättning € 10.000, hävstång upp till 1:25, 30 % bonus, personlig analytiker.

Guldkonto: minsta initiala insättning € 25.000, hävstång upp till 1:25, 50 % bonus, personlig analytiker.

Platinakonto: minsta initiala insättning € 50.000, hävstång upp till 1:25, 75 % bonus, personlig analytiker.

VIP-konto: minsta initiala insättning € 250.000, ingen uttagsavgift, ingen handelsavgift, 50 % standardhandelsförsäkring, inga swappar.

La plattform att fungera som Swiss29 erbjuder är: Meta 5.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som schweiziska 29 tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara a stor poäng till förmån för mäklaren.

Swiss29 webbplats
Swiss29 webbplats

schweiziska 29 ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: en kort förklaring om de tjänster den erbjuder, live-diagram, FAQ-sektion, inte mycket mer

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information schweiziska 29

 

🔻 Vi kommer att lämna dig något mer än Information om du vill kontakta företaget eller själv se dess webbplats. 🔻

🌏 Webbplats: swiss29.com

📞 Telefonnummer: Kanada +154 880 00140 | Spanien: +34 960 408 946 | Storbritannien: +44 786 881 7252

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför recenserar vi swiss29. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

 

Värdering på schweiziska 29

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tror vi att Swiss29-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2022 ⭐

Efter att du har undersökt det rekommenderar vi var försiktig, eftersom det är en olagligt företag, klart anges för ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är väldigt lite transparent, väl det erbjuder inte juridisk information, visa inte uppgifter om din registrering plus saknar reglering (oreglerat företag). ❌


📛 Kort sagt: Det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

UPPMÄRKSAMHET!: i februari 2022 CNMV lagt till Swiss29 till din lista bedrägliga finansiella företag, för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till CNMV-varningen från februari 2022

UPPMÄRKSAMHET!: i april 2022 MFA lagt till schweiziska 29 till din lista bedrägliga finansiella företag, för att ha agerat utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till AMF April 2022 Varning ⚠️

UPPMÄRKSAMHET!: i augusti 2022 FINMA lagt till schweiziska 29 till din lista bedrägliga finansiella företag, för att ha agerat utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till FINMA: s varning i augusti 2022 ⚠️


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

 

 

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻 

 

Vad tycker du om Swiss29? Vad har du haft för erfarenhet?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

55 kommentarer om «Swiss29: Betyg och kommentarer»

 1. Valentin Egea svar

  bafin fördömde dem, var mycket försiktig.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Valentin, tack för att du kommenterar Swiss29. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR
   Hälsningar.

 2. cristina svar

  Hej, jag blev lurad med swiss29, hur kan jag få tillbaka åtminstone det kapital jag investerat?

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Cristina, du kan bara få tillbaka pengarna som skickats, förmånerna är inte verkliga, de skapar dem och ber dig sedan om pengar för att ta ut dem och de kommer aldrig att ge dig dem. Vad de säger till dig är en lögn för att få mer pengar som de aldrig kommer tillbaka till dig, de är en bedrägeri!!! Tack för att du kommenterar Swiss29. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. Juan Antonio svar

  Swiss 29 lurade mig, jag vill veta hur jag kan göra

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Juan Antonio, du kan bara få tillbaka pengarna som skickats, fördelarna är inte verkliga, de skapar dem och ber dig sedan om pengar för att ta ut dem och de kommer aldrig att ge dem till dig. Vad de säger till dig är en lögn för att få mer pengar som de aldrig kommer tillbaka till dig, de är en bedrägeri!!! Tack för att du kommenterar Swiss29. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.