SwissAllianceFX Kommentarer

 

➡️ I det här avsnittet vi kommer att analysera SwissAllianceFX (även kallad med namnet: swissalliancefx.com), är en mäklare av Forex, Futures och CFD. Rekommenderas SwissAllianceFX verkligen för investeringar? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

sedan hittar du följande: åsikter om SwissAllianceFX ✅, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är SwissAllianceFX ⚠️ en säker sida? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.


Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 


ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

SwissAllianceFX nämner att vara en del av: ingen information om detta.

❌ När det gäller din läge, företaget är baserat i: det finns ingen information om detta.

❌ Om vi ​​analyserar din säkerhet, noterar vi att SwissAllianceFX den har ingen typ av reglering.

UPPMÄRKSAMHET: SwissAllianceFX är en mäklare INTE REGLERAD. ⚠

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfyller mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera de typer av konton det erbjuder SwissAllianceFX, I detta fall, vi observerar att det erbjuder 3 olika typer av planer. Vi lämnar en bild med mer information om varje kontotyp.

Silverkonto: minsta initiala insättning € 10.000, personlig kontoansvarig, fasta uppslag.

Gyllene konto: minsta initiala insättning € 25.000, personlig kontoansvarig, riskhantering, fasta uppslag, webbseminarier, daglig marknadsanalys.

Platin-konto: minsta initiala insättning € 50.000, personal account manager, risk management, fast spread, webinars, daglig marknadsanalys, dagliga marknadssignaler.

Premiumkonto: minsta initiala insättning € 100.000, personal account manager, risk management, fast spread, webinars, daglig marknadsanalys, dagliga marknadssignaler.

SwissAllianceFX kontotyper
SwissAllianceFX kontotyper

I nästa bild Du kommer att kunna få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som SwissAllianceFX erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som SwissAllianceFX tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara a stor poäng till förmån för mäklaren.

SwissAllianceFX webbplats
SwissAllianceFX webbplats

SwissAllianceFX ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: en förklaring om de tjänster den erbjuder och marknaderna där den verkar, live-diagram, FAQ-sektion, inte mycket mer.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information SwissAllianceFX

 

🔻 Vi kommer att lämna dig något mer än Information om du vill kontakta företaget eller själv se dess webbplats. 🔻

🌏 Webbplats: swissalliancefx.com

📞 Telefonnummer: har inte.

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi recenserade SwissAllianceFX. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

 

Värdering på SwissAllianceFX

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tycker vi att SwissAllianceFX-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2021 ⭐

Efter att du har undersökt det rekommenderar vi var försiktig, eftersom det är en olagligt företag, klart anges för ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är väldigt lite transparent, Tja, det erbjuder knappast juridisk information, visa inte uppgifter om din registrering plus saknar reglering (oreglerat företag). ❌


📛 Kort sagt: Det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

UPPMÄRKSAMHET: Vi har fått meddelanden från kunder som försäkrar att SwissAllianceFX är nära kopplat till MIG, en mäklare med ett mycket dåligt rykte med flera klagomål mot honom för bedrägerier som begåtts.


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

 

 

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻 

 

Vad tycker du om SwissAllianceFX? Vad har du varit med om?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «SwissAllianceFX: Betyg och kommentarer»

 1. Cristian D. Ortiz svar

  Hej, jag har haft problem med detta företag och jag kan inte dra mig tillbaka, jag behöver hjälp

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Cristian D. Ortiz, tack för att du kommenterar SwissAllianceFX. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de bara visar dem och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *