Swiss Borg recensioner

 

➡️ I det här avsnittet kommer vi att analysera SwissBorg (även kallad med namnet: swissborg.com), en utbytesplattform för kryptovaluta. Rekommenderas verkligen SwissBorg för en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker plattform? Är en gotcha? Vi hjälper dig att avgöra det. ✅

sedan du kan hitta följande: åsikter om SwissBorg, anspråk, klagomål, erfarenheter, analys av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och viktigast av allt: är SwissBorg en säker sida? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.


Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 


ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ SwissBorg nämner att vara med: SwissBorg Solutions OÜ.

✅ När det gäller sin placering är företaget baserat i Estland.

❌ Om vi ​​analyserar dess säkerhet, noterar vi att SwissBorg den har ingen typ av reglering.

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfyller mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu kommer vi att analysera vilka typer av konton det erbjuder SwissBorgI det här fallet kan vi inte hitta information som indikerar att det finns olika kontotyper.

Handelsplattformen som SwissBorg erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som SwissBorg tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara a stor poäng till förmån för mäklaren.

Swissborg hemsida
SwissBorg hemsida

SwissBorg ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: tutorials, videor, utbildningssektion och hjälp för oerfarna människor, avsnitt med vanliga frågor, bland annat.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information SwissBorg

 

🔻 Vi lämnar dig lite till Information om du vill kontakta företaget, eller se deras hemsida själv. 🔻

🌏 Webbplats: swissborg.com

📞 Telefonnummer: har inte

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi recenserar SwissBorg. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

 

Värdering på SwissBorg

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tror vi att SwissBorg-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2022 ⭐

✅ Efter att ha gjort en analys på SwissBorg, enligt vår åsikt, tyder allt på att vi har att göra med en börs på hög nivå, mycket välrenommerad bland sina användare, som för närvarande är en av de mest populära börserna. Kom ändå ihåg att handel med kryptovalutor medför risker som alla andra investeringar. Enligt vår åsikt SwissBorg Det verkar vara en mycket bra kryptovalutabörs. ✅


Kort sagt: vi pratar om en plattform på första nivån och rekommenderas helt!


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

 

 

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻 

 

Vad tycker du om SwissBorg? Vad har du varit med om?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «SwissBorg: Betyg och recensioner»

 1. Belen Moyano svar

  Tack för det här inlägget, jag behövde information

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Belen Moyano, tack för din kommentar om SwissBorg. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att stjäla från dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och i slutändan markerar de dig och säger att du förlorat allt och de behåller det.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer pengar för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa dem som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnet på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka du har blivit kontaktad, etc.

   För att få tillbaka dina pengar prata med vår CHAT eller klicka på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.