✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i SwissFX Bank. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om SwissFX Bank och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsswissfxbank.live
???? företaget*SwissFX bank Group Limited
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 Plattformegen plattform
📌 Adressnämner det inte

⚠️ SwissFX Bank ägs av SwissFX bank Group Limited, företaget nämner inte var den ligger, potentiellt farligt för sina kunder på grund av dess brist på reglering och brist på allvar. Kunder är oskyddade. Företaget ligger på en okänd plats, var försiktig. ⚠️

Kontotyper

Vi går nu vidare för att analysera kontotyperna som erbjuds av SwissFX Bank, i det här fallet ser vi att den nämner att den erbjuder kontotyper, men ger ingen information.

Information på webben

SwissFX Banks webbplats

SwissFX Bank ger en grundläggande förklaring om de finansiella produkter den erbjuder, marknadsnyheter och analyser, ekonomisk kalender, tillgångskalkylator, livediagram, informativa videor, egentligen inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

För tillfället har vi inte hittat telefonnummer.

???? SwissFX Bank slutlig värdering ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED SwissFX Bank.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om SwissFX Bank:

datum Uppdatering – nyheter
November 2022Vi får ett stort antal meddelanden från SwissFX Bank-kunder som hävdar att de inte kan ta ut sitt kapital.
Februari 2023Klagomål mot SwissFX Bank of CONSOB.
juni 2023Klagomål mot SwissFX Bank of FSMA.

Användarrecensioner

[demokrati id=”5843″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med SwissFX Bank.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av SwissFX Bank

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar SwissFX Bank

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera SwissFX Bank?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är SwissFX Bank en bluff – är det en bluff?

Ja, vi tror att SwissFX Bank är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är SwissFX Bank pålitlig?

Nej. SwissFX Bank är inte pålitlig, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från SwissFX Bank?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till SwissFX Bank?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

6 kommentarer om «Är SwissFX Bank en bluff? Åsikter från 2023»

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Camilo, tack för att du skrev om SwissFX Bank. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. FSMA (Financial Regulator of Belgium) har lagt ett meddelande till dem, för bristande reglering och för att lura deras kunder (Se FSMA-länk).

   Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att stjäla från dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och till slut markerar de dig och säger att du har förlorat allt och de behåller det som sätt.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa de som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnen på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka de har kontaktat dig, etc.

   För att få tillbaka dina pengar, prata med vår CHAT eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 1. Lorenzo svar

  CONSOB har lanserat ett larm mot questi grandi truffatori, statene alla long

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Lorenxo, tack för att du kommenterar SwissFX Bank. Den här mäklaren är en SCAM. CONSOB (italiensk finanstillsynsmyndighet) har redan varnat för dem, för att de ljuger och inte är reglerade (Se CONSOB -länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller i FORM av denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. Francesco svar

  Ho perso sia i soldi investiti sia quelli che avevo guadagnato con swissfxbank .com, ho avuto che fare con un certo dott Claudio Marelli, sta di fatto che malgrado ho escritto a qualsiasi società Cysec, FCA, consob, la francaisian èté que ed oändligheten där uppe, nessuno conosce detta samhälleà, non hanno nessuna licenza e purtroppo quello che è perso è perso. I denna dag har jag kallat en annan rumänsk accent av mig med namnet Alessandro Fumagalli (rikare ovunque jag finns bara andra människor som inte är fanno handlare) med detta namn, jag har sagt att jag har sålt det på hans konto, för att återställa det dovrebbe jag kommer att betala, när jag har dessa saker, dessa dagar känner jag att jag ska sova och jag kommer inte att bryta cazzon. Cmq hanno cambiato nome del domaino en https :// swissfxbank .live/platforms.html, uppmärksamma non vi lasciate convincere, purtroppo io ci ho rimesso soldi, quindi uomo avvisato mezzo salvato. Il nome che vedete non è il mine, ma per scrivere dovevo e quindi ho messo uno a caso, aprite gli occhi

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Francesco, tack för att du skrev om SwissFX Bank. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *