✔️ Information granskad och uppdaterad i december 2023 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i Swissquote. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Swissquote och vi kommer att berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsswissquote.com
???? företaget*Swissquote Bank Ltd
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-mail addresshar inte
📈 Plattformegen plattform
📌 AdressSchweiz

⚠️ Swissquote ägs av Swissquote Bank Ltd, företaget ligger i Schweiz, potentiellt farligt för sina kunder på grund av dess brist på reglering och brist på allvar. Klienter är oskyddade. Företaget ligger på en mycket osäker plats, var försiktig. ⚠️

Kontotyper

Nu går vi vidare med att analysera kontotyperna som erbjuds av Swissquote, i det här fallet observerar vi att det inte erbjuder kontotyper.

Information på webben

Swissquote hemsida

Swissquote tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: en kort förklaring om de tjänster de erbjuder, marknadsnyheter och analyser, FAQ-sektionen, inte mycket annat.

Lista över telefonnummer

+41 44 825 88 88

???? Swissquote slutbetyg ????

Slutligen, och med några få ord, Vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED Swissquote.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Swissquote nyheter:

datum Uppdatering – nyheter
September 2023Vi får ett stort antal meddelanden från Swissquote-kunder som säger sig inte kunna ta ut sitt kapital.

Användarrecensioner

Vad tycker du om Swissquote? Vad har varit din erfarenhet?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med Swissquote.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av Swissquote

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar Swissquote

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera Swissquote?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Swissquote en bluff – är det en bluff?

Ja, vi tror att Swissquote är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är Swissquote pålitligt?

Nej. Swissquote är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från Swissquote?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till Swissquote?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

7 kommentarer om «Är Swissquote en bluff? Åsikter»

 1. Luis svar

  Kunde du äntligen ta bort den?

 2. Susana svar

  Hallå! De lurade mig på en webbplats där jag lade pengar för att generera vinster, för att sedan ta ut dem bad de mig om mer för skatter och därmed lurade de mig en massa pengar! Sedan kontaktade jag en brittisk advokat som löste allt snabbt för att jag skulle kunna få tillbaka en del av mina pengar och det är just hos den banken som Swissquote nämner, där de skickar mig ett mail som försäkrar mig om mina pengar men ber mig att betala 1200 usd för öppningen och så vidare släpper mina pengar, som förmodligen skickades till mig via kryptovalutor. Allt väcker många tvivel hos mig, och ännu mer efter alla pengar de lurade mig från. Jag har alla bevis på vad som hände mig, om du kan hjälpa mig skulle det vara fantastiskt

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Susana, jag tror att de försökte lura dig men jag tvivlar starkt på att de var från Swissquote eftersom det är en reglerad bank/mäklare och vi har inte haft några klagomål på det. Har du e-postmeddelanden eller webbplatsen för den enhet som kontaktade dig?

   Hälsningar.

 3. FRANCISCO DIAZ GOMEZ svar

  Hej, god morgon. Jag skriver för att se om du kan hjälpa mig med några beslut som jag bör fatta angående några investeringar som jag gjort tidigare, som de kallade mig enligt internationell rätt för återvinning av kapital, vilket de berättade för mig att de arbetar med banker och de hittade mitt kapital i en schweizisk bank som heter swissquote bank och att jag var tvungen att öppna ett tillfälligt konto i en annan bank som är från England som heter centralbank som den schweiziska banken redan överförde pengarna till mitt konto till centralbanken problemet är att jag måste sätta in 5000usd för att aktivera kontot för att kunna göra uttaget.Jag vet inte om detta kan vara en bluff.

  Och det andra problemet som jag har är att de ringde mig från juridisk återvinning för ytterligare en återvinning av kapital som är från omega utrymme för totalt 13300 9700 usd som bara 24750 19000 usd kunde återvinnas och från everfx för totalt 700 XNUMX usd kan det endast återkrävas XNUMX XNUMX usd och dessa advokater väckte stämningsansökan till lcia, som är den internationella domstolen som jag måste betala till domstolen runt XNUMX usd för att kunna göra uttag av dessa kapital, jag vet inte om detta kan också vara en bluff eller vem som kan fråga om dessa ämnen.

  Atte.

  FRANCISCO DIAZ GOMEZ

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej FRANCISCO, folkrätten kommer att berätta för dig att de redan har fått tillbaka det (uppenbarligen kommer det att vara en lögn) och de kommer att säga till dig att betala 10% eller en annan siffra, du kommer att betala, du kommer inte att ha fått tillbaka dina pengar och du måste börja om för att få tillbaka dina pengar med en ALLVARLIG OCH BEVISAD ÅTERHÄLLNING SOM MYCHARGEBACK.

   Tack för att du delar med dig av din upplevelse med Abogados online International Law. Den här påstådda advokatbyrån är en bluff. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt av dig med lögner, de är kopplade till mäklaren som tidigare LUCKAD dig, de kommer inte att hjälpa dig, de får dig bara att se det för att samla in pengar och i i slutet behåller de ALLT igen.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 4. Laura Garces svar

  Swissquote låter mig inte ta ut mina pengar killar

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Laureano Garcés, tack för att du kommenterar Swissquote. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.