TOLTECHFX Kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren T2Trade (även kallad t2trade.com), är en Forex-, Futures- och CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen T2Trade för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi recenserar T2Trade. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: samarbetar med Naxex Belize Ltd och Cubbon Services Ltd.

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att den är baserad i: Mexiko, Belize och Cypern. 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av T2Trade noterar vi att det inte ger information om att äga olika typer av konton.

Las plattformar att fungera som T2Trade erbjuder är: MT4 -plattformen.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlaren som T2Trade tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

T2Trades webbplats
T2Trades webbplats

T2Trade tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: några live -diagram, ekonomisk kalender, marknadssignaler, egentligen inte mycket mer än så här.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om T2 handel |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: t2trade.com

Telefonnummer: + 52 1 55 8762 4128

E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning på T2 handel <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att T2Trade -företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi rekommenderar försiktighet, eftersom: det är en oreglerad mäklare, den är baserad i osäkra länder, när vi letade efter recensioner om T2Trade hittade vi ingen annan recension, vi tror att det är en ny mäklare utan meritlista . Vi föreslår att du är försiktig.

 

Uppmärksamhet: i oktober 2020 tillagd CNMV T2 handel till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd.

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om T2Trade? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

7 kommentarer om «T2Trade: Betyg och kommentarer»

 1. Rosa Maria svar

  Fall inte till datum jag betalar konsekvenserna av att tro på människor med den jäkla kraften att måla himlen med färger de omger dig också, jag förlorade mitt land materiella saker att investera jag tappade förtroendet och de vet inte hur jag ångrar att jag fått som kallar t3 handel

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Rosa María, tack för att du skrev om T2Trade. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. raul isai svar

  Jag vet att uppgifterna om dessa personer kontaktar mig

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Raul, om du vill hjälpa till, lägg upp informationen eller skriv till kontaktsektionen på vår webbplats. Tack.

   Hälsningar.

 3. Pepe svar

  God morgon Jag delar min erfarenhet med dessa tjuvar från T2trade (www.t2trade.com). För månader sedan bjöd en person som jag trodde var min vän mig att investera i den här platsen där han arbetade (om det behövs kan jag ge hans riktiga namn) och han riktade mig till Carolina Zavala. Först var allt bra tills pandemin föll och jag bad om att ta ut mitt kapital. Vi kom överens om en del och en annan som skulle generera investeringar, jag gick med på och till slut förlorade jag resten, för i slutändan är det marknaden. Då kontaktade Diego Ruiz mig och han undersökte mig om det, jag kommenterade att jag inte var intresserad av att driva eftersom jag inte hade tid och han erbjöd mig ett alternativ som heter Money Manager där de hanterar det. Kapital och de sätter in dig en fast vinst varje månad, vilket verkade bra för mig. Jag gick med på och tillbringade dagen där de skulle ge mig vinsterna och den här killen svarade mig att enligt den nuvarande situationen är allt försenat. Det har gått tio dagar och nu vill han inte ens svara mig. Synd att jag inte läste tidigare och undersökte, jag lärde mig. Lektion även om allt tyder på att jag förlorade de pengar som jag ärligt talat tjänade. Jag vet att Gud kommer att returnera detta till mig i spader och de kommer att betala för sitt ont.

  Trots det har jag telefoner, WhatsApp -konversationer etc. för att visa dig, om någon vet om det är möjligt att göra något för att försöka återhämta sig eller åtminstone hitta hur man kan fortsätta visa världen skräpet som de är och inte faller i deras fälla, berätta för mig att Kan göras. Jag gick redan för att lämna rapporten till banken men de berättade att chanserna var nästan noll.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Pepe, tack för att du delar din erfarenhet med GrahamFE. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår länk: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • rosa svar

   Carolina lurade mig också, hon smackade mig med läpparna, jag vet inte ens hur hon lever efter så mycket skada som hon orsakar när man bekvämt rör pengar, pengar som man kämpar med dagligen och hur man glömmer Ricardos paran, en annan liten juvel precis som hon, sådana lögnare avskyvärda tjuvar men att inte ens gråta längre är bra, deras karma kommer till dem

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.