I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i Taurus Capital. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Taurus Capital och vi kommer att berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatstauruscapital.es
???? företagetTaurus Capital SL.
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-mail address[e-postskyddad]
📈 PlattformOxens huvudstad
📌 AdressCalle de Jose Ortega y Gasset, 8, 28006 Madrid, Spanien

⚠️ Taurus Capital ägs av Taurus Capital SL, ett bolag som inte regleras av någon enhet. Klienter är oskyddade. Företaget ligger på en mycket osäker plats, var försiktig. ⚠️

Kontotyper

Taurus Capital erbjuder inte separata konton för handel.

Information på webben

Taurus Capitals webbplats

Taurus Capital ger en grundläggande förklaring av de finansiella produkter den erbjuder, marknadsnyheter och analyser, egentligen inte mycket mer än så.

Lista över telefonnummer

För tillfället har vi inte hittat telefonnummer.

???? Slutlig värdering av Taurus Capital ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED Taurus Capital.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om Taurus Capital:

datumUppdatering – nyheter
-Inga nyheter för tillfället

Användarrecensioner

Vad tycker du om Taurus Capital? Vad har du varit med om?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse av Taurus Capital.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av Taurus Capital

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar Taurus Capital

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera Taurus Capital?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Taurus Capital en bluff – är det bluff?

Ja, vi tror att Taurus Capital är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är Taurus Capital pålitlig?

Nej. Taurus Capital är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från Taurus Capital?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till Taurus Capital?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

10 kommentarer om «Taurus Capital: betyg och recensioner»

 1. gabriela svar

  Jag förstår inte, i sin analys säger de att det rekommenderas, de avslutar sin bedömning med att säga att de är de mest respekterade och välkända på global nivå.
  Då får de en kommentar från någon som gjort fel och istället för att köpa paketet köpte de myntet och de säger att det är en bluff.
  Vad baserar du ditt svar på? Det är inte allvarligt. Om personen gjort ett grovt misstag är det helt och hållet deras fel.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Gabriela, sanningen är att recensionen inte uppdaterades ordentligt, denna mäklare är en bluff, tack för ditt meddelande och ber om ursäkt för besväret, vi fortsätter att granska recensionen så att den ger sanningsenlig information.

   Hälsningar.

 2. eric svar

  Jag rekommenderar dig att inte investera i den plattformen, det är en bluff, jag satte 112 $ i investeringen för att köpa start 1-paketet och av misstag lade jag in alternativ 1 av trucash, jag kontaktade omedelbart kundtjänst för att göra korrigeringen och de gav mig svaret att jag inte vet att han inte kan göra någonting, han förlorade praktiskt taget pengarna med en token som kanske aldrig kommer ut

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Eric, tack för din kommentar om Taurus Capital. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. Abraham svar

  Tack för att du meddelade mig, jag var bara en liten bit ifrån att investera en stor summa med dessa brottslingar och det är bra att jag läste din recension och kommentarerna och jag lämnade, tack så mycket för ditt fantastiska arbete, fortsätt så, jag Jag är säker på att du kommer att hjälpa många människor, TACK!!!!!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Abraham, tack för din kommentar, vårt jobb är att hjälpa människor att bli informerade och inte falla för dessa bedrägliga företag eller mäklare, vi tar gärna emot skrifter som din som ger oss ännu mer motivation.

   Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Mateo, du bör prata med supporten för denna webbplats för att ta reda på om de fortfarande fungerar eller inte.

   Hälsningar.

 4. Joan C svar

  Jag vill använda dina tjänster, vad tycker du om företaget?

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Juana C, tack för att du kommenterar Taurus Capital. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.