I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i TD Ameritrade. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Här är lite viktig information om TD Ameritrade och varför vi kom till den slutsatsen:

Grundläggande information

🌐 webbplatstdameritrade.com
???? företaget*TD Ameritrade, Inc.
⚖️ regleringFINRA och SIPC
📧 E-mail addresshar inte
📈 Plattformegen plattform
📌 Adressnämner det inte

⚠️ TD Ameritrade ägs av företaget TD Ameritrade, Inc nämner inte var den ligger, farligt för sina kunder på grund av dess bristande reglering och brist på allvar. Klienter är oskyddade. Företaget ligger på en mycket osäker plats, var försiktig. ⚠️

Kontotyper

Vi går nu vidare för att analysera kontotyperna som erbjuds av TD Ameritrade, i det här fallet noterar vi att det inte erbjuder kontotyper.

Information på webben

TD Ameritrade hemsida

TD Ameritrade ger inte information till de som inte är registrerade, detta talar om företagets lilla transparens.

Lista över telefonnummer

För tillfället har vi inte hittat telefonnummer.

???? TD Ameritrade slutlig värdering ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED TD Ameritrade.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Vad är nytt med TD Ameritrade:

datum Uppdatering – nyheter
Enero 2023Vi får ett stort antal meddelanden från TD Ameritrade-kunder som säger att de inte kan ta ut sitt kapital.

Användarrecensioner

Vad tycker du om TD Ameritrade? Vad har du haft för erfarenhet?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med TD Ameritrade.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av TD Ameritrade

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar TD Ameritrade

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera TD Ameritrade?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är TD Ameritrade en bluff – är det en bluff?

Ja, vi tror att TD Ameritrade är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är TD Ameritrade pålitlig?

Nej. TD Ameritrade är inte pålitlig, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från TD Ameritrade?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det alternativ (rekommenderas) till TD Ameritrade?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Är TD Ameritrade en bluff? Åsikter från 2023»

 1. Peter svar

  Det här företaget är en bluff. Min man blev lurad, gör inte det, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Pedro, tack för att du skrev om TD Ameritrade. All information är till stor hjälp för våra användare.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.