Bux mäklare

Kommentarer om Techinvest

Analys på Techinvest

➡️ I det här avsnittet kommer vi att analysera Techinvest (kallas även med namnet:  techinvest.com), Det är en fondförvaltare som investerar i teknik. Rekommenderas Techinvest verkligen att göra en investering? Är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att avgöra det.

sedan hittar du följande: åsikter om Techinvest ✅, påståenden, klagomål, erfarenheter, analys av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och viktigast av allt: Är Techinvest en säker sida? ⛔ Kan vi lita på det här företaget? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

 • Techinvest nämner att vara en del av TechInvest Corporation.
 • Angående din plats, företaget har sitt huvudkontor i Kuwait.
 • Om vi ​​analyserar din säkerhet, noterar vi att Techinvest inte har någon typ av reglering.

UPPMÄRKSAMHET: Techinvest är en mäklare INTE REGLERAD.

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfylla mycket stränga krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper som Techinvest erbjuder, i det här fallet hittade vi inte information som tyder på att det finns olika typer av konton.

La plattform att fungera som Techinvest erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för handlaren som Techinvest tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som ges på hemsidan kan vara en stor fördel för mäklaren.

Techinvest hemsida
Techinvest hemsida

Techinvest tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: en kort förklaring om de tjänster den erbjuder, avsnittet med vanliga frågor, inte mycket mer.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information Techinvest

 

🔻 Vi kommer att lämna lite mer information om du vill kontakta företaget, eller se dess hemsida själv. 🔻

 • 🌏 Webbplats: techinvest.com
 • 📞 Telefonnummer: har inte
 • 📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi recenserar Techinvest. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Värdering på Techinvest

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tror vi att Techinvest-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2022 ⭐

❌ Efter att ha undersökt det råder vi dig att iaktta försiktighet, eftersom det är ett olagligt företag, tydligt etablerat för att ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är inte särskilt transparent, eftersom det inte erbjuder juridisk information, det visar inte data om dess registrering och det saknar också reglering (oreglerat företag). ❌


Kort sagt: Det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

UPPMÄRKSAMHET : Dow500, Turbohandel, foptrade, Dow300, Dowbroker, FinansCenter, Enkelt 500, SMINVEST, Omfattningsmarknader, TechInvest, DowTrade y DowFx, alla dessa webbplatser tillhör eller är nära besläktade med Turbo Trading Ltd, ett företag olaglig ligger i Mexico City, som har ett stort antal klagomål mot sig för alla bedrägerier som begåtts. VI FÖRESLÅR EXTREMT FÖRSIKTIGHET


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om TechInvest? Vad har varit din erfarenhet?

 


Bux mäklare

Annonsera med oss

4 kommentarer om «TechInvest: Betyg och kommentarer»

 1. Eduardo svar

  Denna information är mycket värdefull för mig, jag var på väg att investera idag med "Techinvest metatrader4". Applikationen kallas också, jag har den redan installerad på min mobiltelefon och på min dator. Det är mycket intressant allt som handeln berättar för mig att jag kontaktade min mobiltelefon för att erbjuda mig denna mycket intressanta tjänst (de verkar vara bra garanterade vinster).
  När jag frågade honom om information om säkerheten för detta företags allvar, gav han mig informationen angående metatrader 4 jag undersökte och den plattformen verkar vara mycket tillförlitlig men jag observerade att det inte nämner något om TechInvest, jag undersöker och Jag hittar det här. Saken är att jag inte vet något om forex eller investeringar av något slag, men jag antar att TechInvest fungerar på Metatrader 4 (om det fungerar alls). Minsta investering är $ 1,000 dollar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Eduardo, Metatrader4 eller 5 är investeringsplattformar och är från företaget METAQUOTES, mäklarna betalar för den här tjänsten, de ÄR INTE TEKNISKA EGENSKAPER, de berättar om plattformen för att undvika att prata om dem eftersom de är BEDRÄGER. Tack för att du kommenterar TechInvest. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Tomas svar

  Jag skulle vilja veta om det finns något annat sätt att ta ut kapitalet

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Tomas, tack för att du kommenterade TechInvest. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.