I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i Tedex. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Tedex och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatstedex.co | webtrader.tedex.top | tedex.live
???? företaget*nämner det inte
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-mail addresskontakt från hemsidan
📈 Plattformegen plattform
📌 AdressFörenade kungariket

⚠️ Tedex nämner inte vem som äger det, företaget ligger i Storbritannien, farligt för sina kunder på grund av dess bristande reglering och brist på allvar. Klienter är oskyddade. Företaget ligger på en opålitlig plats, var försiktig. ⚠️

Kontotyper

Nu kommer vi att analysera vilka typer av konton som erbjuds av Tedex, i det här fallet observerar vi att det erbjuder 3 olika typer av konton:

KontotypMinsta initiala insättning
Standard€ 250
Professional€ 2500
Elit€ 25.000

Information på webben

Tedex hemsida

Tedex ger en kort förklaring om de tjänster den erbjuder, live-diagram och utbildning, live-diagram, ekonomisk kalender, FAQ-sektion, inte mycket annat.

Lista över telefonnummer

För tillfället har vi inte hittat telefonnummer.

???? Slutlig värdering av Tedex ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED Tedex.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om Tedex:

datumUppdatering – nyheter
April 2022Klagomål mot Tedex av finansiell tillsynsmyndighet CNMV
September 2022Klagomål mot Tedex av finansiell tillsynsmyndighet CONSOB
November 2022Klagomål mot Tedex av finansiell tillsynsmyndighet CNMV

Användarrecensioner

Vad tycker du om Tedex? Vad har varit din erfarenhet?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med Tedex.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av Tedex

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar Tedex

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera Tedex?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Tedex en bluff – är det en bluff?

Ja, vi tror att Tedex är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är Tedex pålitlig?

Nej. Tedex är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från Tedex?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till Tedex?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

49 kommentarer om «Är Tedex en bluff? Åsikter från 2023»

 1. Charo svar

  Jag har blivit lurad för €2000 i augusti, genom att gå igenom olika "förmodade mäklare": Ivana, Ines Blanco och idag Rosalía. Ivana var hook-personen som blandar sig i ditt liv för att "hjälpa dig". Efter 3 veckor försvinner hon och två veckor senare dyker italienaren Inés Blanco upp, vilket får mitt konto att gå upp som skum, men, när jag gör anspråk på pengarna, får . arg, lägger på luren och försvinner.
  Idag ringer Rosalía till mig, som jag berättar för henne att de har kidnappat mina pengar, och berättar att det är därför hon är där för att hjälpa mig och att de med betalning av en provision ger mig pengarna. Självklart jag
  Jag nekar blankt, varpå han svarar att då kan han ingenting.
  Ett fullständigt bedrägeri.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Charo, de har inget emot att förstöra liv för att få en liten provision, de måste stoppas. De har många klagomål från tillsynsmyndigheterna, du ska aldrig tro dem. Tack för att du kommenterar Tedex. För närvarande betraktas det som en BLEDRIGER. CONSOB (den italienska finanstillsynsmyndigheten) har larmat dem för att de inte har förordningen för att utföra sin verksamhet (Se CONSOB -länk).

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. Mary svar

  Vi vill samla in drabbade av tedex som börjar med Spanien. Den kommer att publiceras i press, radio och TV. Vi måste alla vara enade, ju mer drabbade desto bättre.Vi har tillräckligt med bevis på familjekatastrofen de har orsakat. Av psykisk misshandel mot en 87-årig dam, där hon kommer att förlora sitt hus, av dessa herrar som inte har nåd. De har förödmjukat henne varje dag, de har lurat henne, de kallar henne en skoningslös lögnare. Vi kommer att förlora pengarna, men om de inte lämnar tillbaka pengarna kommer de att förlora mycket mer. Vad de gör, utger sig för falska enheter, kommer att publiceras i alla medier. Jag har bevis. Falska löften med inspelade samtal, medicinska rapporter om depression på grund av dem, på grund av deras villfarelser, deras despotism, deras psykologiska övergrepp, verkar det som att manipulationen i slutändan är sådan att lite annat, du har lurat dem. Hur den här damen lämnas hemlös för att hon betalar tillbaka, det kommer att ta tid, men i publicitet och i media sänker jag dem. Skriv till mig till mejlet och låt den köra informationen för att presentera den som jag ska berätta var. Och Tedex om du läser mig, kom ihåg att du lämnar en 87-årig dam på gatan, som i hennes ansikte, rådgivaren som inte borde ha blod eller någon i livet, för du kan inte vara grymmare, kallar henne lögnare och säger till henne att det inte är sant. Men du tex vem du anställer? Ensamma människor? Utan familj? Samvetslös? Jag minns Angela, som efterliknade en annan persons enhet och profil, och allt som Lis råder att göra det, imitera enheter, skicka foton av andra till dig, förlåt, de är inte dem. Detta är ett brott. Tedex läser mig väl, om du vill stoppa allt detta har du det väldigt enkelt, returnera inte ett öre mer eller ett öre mindre, för du Tedex, du har redan tjänat och tagit i uppdrag med de pengarna, för länge sedan. Du har tredubblat det.
  Ge tillbaka det till den 87-åriga damen, som har varit tvungen att be om ett lån och eftersom du har sagt till henne om och om igen att du ger tillbaka det till henne, har hon trott dig. Och ni har varit förenade med den här damen, eftersom hon inte fick tillbaka sina pengar bad hon om ett lån och stannar kvar på gatan. Hon trodde på dina goda ord, om du inte oroar dig så gör vi en överföring till ditt konto, tre månader sådär. Och det är så här meddelanden och inspelningar spelas in. Den här gången ta det på allvar, om den här damen förlorar sitt hus, varför har du lurat henne om och om igen, hon med dina goda ord och med överföringen du gjorde på €1000, dig han trodde, så mycket att han trodde att hans skuld skulle tas bort med återlämnandet av din del av hans pengar, och i slutändan har det varit all grymhet och lögn och på det mest avskyvärda sätt vad som har setts med sådana en gammal person .Av total orättvisa och övergrepp. Och fler saker som har hänt av så många lögner, om falska förhoppningar, om fruktansvärd skada, med en allvarlig depression, med videor som vi har skickat till Tedex, för eftersom de inte gav så bra ord att alla pengar skulle återvinnas, så här tre månader, och kom aldrig. En familjemedlem föll i en brutal depression, pratade Tedex med henne och inom femton dagar och inom ytterligare femton, tre månader. Jag upprepar att de returnerade tusen, men det finns fortfarande mer kvar. Det är därför han upprepade om och om igen om den här 87-åriga personen, som är folk från Tedex har tredubblat sin förmån, inte återbetalar TOTALA pengarna, kommer den här damen att förlora, men jag räknar med ditt stöd, för att gå allt ut med media. Börja med radio, det är mycket kött i det här fallet, att det inte blir några problem att bli förmedlad. Plus alla dina erfarenheter med tedex rådgivare. Alla sociala nätverk, och slutligen ett TV-program på morgonen, och den här 87-åriga damen som pratar om de tusentals lögner som hon berättade för dem, den avskyvärda behandlingen av en rådgivare, med inspelade konversationer.
  Tedex om du läser mig, ge henne tillbaka hennes pengar som du har sagt till henne tusen och en gång att du skulle lämna tillbaka dem. Han har ett sista möte med banken imorgon så att han inte förlorar sitt hus. Gör överföringen du skulle göra till ditt konto, minns du? Du sa till honom inte en gång utan många gånger. Låt inte den här damen synas på gatan. Ha medkänsla och barmhärtighet, det är dina pengar

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Maria, den som kan ge information för att hjälpa denna stackars gamla dam, de som ringer är hjärtlösa, de har inget emot att förstöra liv för att få en liten provision, de måste stoppas. De har många klagomål från tillsynsmyndigheterna, du ska aldrig tro dem. Tack för att du kommenterar Tedex. För närvarande betraktas det som en BLEDRIGER. CONSOB (den italienska finanstillsynsmyndigheten) har larmat dem för att de inte har förordningen för att utföra sin verksamhet (Se CONSOB -länk).

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 3. anonym klient svar

  God morgon.

  Jag har varit en Tedex .co-klient sedan juni när jag kontaktade en första person som heter Jimena Madden ([e-postskyddad] .cc), som gav mig information om plattformen och gav mig ett telefonmöte med en finansiell rådgivare. Denna rådgivare, kallad Chiara Aries ([e-postskyddad] .cc), i början av september slutade han kommunicera med mig, plötsligt är det som om han inte hade funnits. Dagar senare, efter att ha skickat mejl, samtal och WhatsApp-meddelanden, kontaktar en annan person mig, som påstår sig vara min nya finansiella rådgivare, hon säger att hon heter Irina Dobrev ([e-postskyddad] .cc), efter dagar av att utveckla goda färdigheter för att återställa mitt förlorade förtroende, arbetar vi på plattformen till ungefär den 26 september. Jag har inte hört av henne på flera dagar, en till som försvinner igen också, som om den inte fanns.

  Vid bytet av rådgivare kan jag inte operera på tedex .co-webbplatsen, den nya säger till mig att de har ändrat webbadress, nu måste jag gå in via webtrader.tedex .top. Sedan två dagar kan jag inte handla via den här adressen heller.

  Två gånger under samma månad...vit och flaska känner jag mig övergiven och lurad.

  Om du kan ge mig råd eller vägleda mig att få tillbaka mina pengar och rapportera denna situation skulle jag uppskatta det mycket.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Anonym kund, du har många klagomål från tillsynsmyndigheterna, tro inte på något de säger till dig. Tack för att du kommenterar Tedex. Det betraktas för närvarande som en BLEDRIGER. CONSOB (den italienska finanstillsynsmyndigheten) har larmat dem, för att de inte har förordningen för att utföra sin verksamhet (Se CONSOB -länk).

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

  • MG svar

   Hej, om du vill kontakta mig så påverkas jag av Tedex.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Lola, tack för din kommentar om Tedex. Det betraktas för närvarande som en BLEDRIGER. CONSOB (den italienska finanstillsynsmyndigheten) har larmat dem, för att de inte har förordningen för att utföra sin verksamhet (Se CONSOB -länk).

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 4. Gloria svar

  Hej, jag har blivit lurad från tedex .co, har jag en chans till det
  få mina pengar tillbaka?

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Gloria, tack för din kommentar om Tedex. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att stjäla från dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och i slutändan markerar de dig och säger att du förlorat allt och de behåller det.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer pengar för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa dem som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnet på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka du har blivit kontaktad, etc.

   För att få tillbaka dina pengar prata med vår CHAT eller klicka på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 5. lola svar

  Hej, jag är en av de drabbade, jag skulle vilja veta om de kan stämmas, jag försöker få tillbaka mina pengar och det finns ingen möjlighet, utöver det vill de att jag ska gå in mer, det är synd att inte att ha läst denna webbplats tidigare.

 6. Anonimus svar

  Vi borde skapa ett forum för de som blivit lurade/berörda av TEDEX och bland oss ​​alla fördöma företaget eftersom de lurar hundratals människor.
  Någon informatiker som osjälviskt skapar ett forum för denna fråga.
  Om många klagomål lämnas in för bedrägeri kommer åtgärder att vidtas av både spanska och brittiska myndigheter. (dataskyddsbyrå, CNMV, spanska ambassaden i Storbritannien, etc.).

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Anonym, Tack för din kommentar om Tedex. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att stjäla från dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och i slutändan markerar de dig och säger att du förlorat allt och de behåller det.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer pengar för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa dem som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnet på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka du har blivit kontaktad, etc.

   För att få tillbaka dina pengar prata med vår CHAT eller klicka på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 7. JCARLOS svar

  Hej, jag kan inte ta ut mina pengar. Vissa tjuvar stal 500 euro från mig på två dagar och nu ringer de mig varje dag bara för att be mig om mer pengar. De struntar i att jag inte vill sätta in. JAG VILL TA UT.

  SNÄLLA INTE INVESTERA MED TEDEX DE ÄR LÖGNERBEDRAGARE, DE STÄLER FRÅN MIG FRIG

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej JCARLOS, tack för din kommentar om Tedex. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att stjäla från dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och i slutändan markerar de dig och säger att du förlorat allt och de behåller det.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer pengar för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa dem som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnet på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka du har blivit kontaktad, etc.

   För att få tillbaka dina pengar prata med vår CHAT eller klicka på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 8. M änglar svar

  De är BEDRAGARE. De har bett mig om pengar genom att använda lögner med ursäkten att ge mig en liten vinst, och sagt att jag borde samla in den, företagets policy.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej M Angeles, tack för din kommentar om Tedex. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att stjäla från dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och i slutändan markerar de dig och säger att du förlorat allt och de behåller det.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer pengar för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa dem som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnet på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka du har blivit kontaktad, etc.

   För att få tillbaka dina pengar prata med vår CHAT eller klicka på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.