✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i TELEMUS. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om TELEMUS och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatstelemus.world | telemus.kapital | web.telemus.top
???? företaget*TELEMUS KAPITAL
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 Plattformegen plattform
📌 Adressnämner det inte

⚠️ TELEMUS ägs av TELEMUS CAPITAL, företaget nämner inte var ligger, potentiellt farligt för sina kunder på grund av dess brist på reglering och brist på allvar. Kunder är oskyddade. Företaget ligger på en mycket osäker plats, var försiktig. ⚠️

Kontotyper

Nu kommer vi att analysera de typer av konton som erbjuds av TELEMUS, i det här fallet observerar vi att det inte erbjuder typer av konton.

Information på webben

telemus kapital webbplats

TELEMUS ger en grundläggande förklaring om de finansiella produkter den erbjuder, marknadsnyheter och analyser, livediagram, egentligen inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

För tillfället har vi inte hittat telefonnummer.

???? Slututvärdering av TELEMUS ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED TELEMUS.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om TELEMUS:

datum Uppdatering – nyheter
Februari 2023Vi får ett stort antal meddelanden från TELEMUS-kunder som hävdar att de inte kan ta ut sitt kapital.
kan 2023Telemus Capital-mäklaren är nära knuten till ForzaTrade, en mäklare med många anklagelser och klagomål.

Användarrecensioner

[demokrati id=”6410″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med TELEMUS.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som lurats av TELEMUS

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar TELEMUS

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera TELEMUS?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är TELEMUS en bluff – är det en bluff?

Ja, vi tror att TELEMUS är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är TELEMUS pålitlig?

Nej. TELEMUS är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från TELEMUS?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till TELEMUS?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

24 kommentarer om «Är TELEMUS en bluff? Åsikter från 2023»

 1. jeremy svar

  Hej Ignacio
  Jag heter Jermy, tror inte på TELEMUS, från TELEMUS kontaktade de mig för att få tillbaka mina pengar och sa till mig att de skulle lösa det genom advokater, naturligtvis, kort därefter begärde de betalningar som började med det lägsta värdet och ökade allt eftersom ärendet fortskred genom handlingar och så vidare med domstolen och de fortsätter så här tills nu och ber mig om pengar, vilket jag för tillfället ser är en lögn från mina utredningar. Vad jag nu ska göra är att resa till Storbritannien där jag fortfarande blev lurad. Av säkerhetsskäl anger jag inte min personliga information eftersom de säkert kommer att använda den för något icke-lagligt syfte. Naturligtvis ska jag berätta för dig i förväg vad dessa personer ska berätta om min kommentar.De kommer att berätta att jag kommer från tävlingen och att de inte vid något tillfälle har granskat mitt ärende, jag blev lurad av ett annat företag som heter InsureTrade förutom TELEMUS, men från erfarenhet Jag rekommenderar att du inte slösar mer pengar eller tid, de kommer att berätta oändliga ursäkter och sådana saker, på samma sätt som de varnade mig men jag var inte uppmärksam och jag förlorade pengar med dessa människor, jag skulle inte gilla om samma sak hände dig, tänk om du vill att jag ska berätta min historia för dig i detalj, lämna din e-post så att jag kan berätta för dig. Jag skickade ett e-postmeddelande om hur det hände mig så att du gör det inte hamna i samma situation, med allt och dokument, självklart om du inte vill att jag ska berätta det händer ingenting, i slutändan är det ditt beslut om du vill fortsätta att förlora pengar, jag gillar dem bara inte och jag kan inte stå ut med missbrukande människor som tar ifrån oss våra besparingar.

  PS: Kom ihåg att om du måste betala för höga belopp för att få tillbaka dina pengar är det ingen mening, än mindre att betala för advokater som enkelt kan göra processen genom att gå till de reglerande avdelningarna i landet, där de lurade dig.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Jeremy, tack för din bra förklaring. Betala inget annat, betalar du så förlorar du det ändå, de vill att du hamnar i deras fälla igen, de ljuger bara, inget de säger är sant, tror ingenting och betalar ingenting. Tack för att du skrev om TELEMUS (de är samma ForzaTrade-bedragare). För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *