Annonsera med oss

Kommentarer om Tesler App

I denna avdelning vi kommer att analysera Tesler-appen (kallas även teslerapp.software), är en mjukvara av automatiserad kryptovalutahandel. Rekommenderas verkligen Tesler App för investeringar? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Det är säkert? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om Tesler App ✅, hävdar 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är det Tesler app ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är det reglerat?

✅ Programvaran nämner att vara en del av: nämns inte.

 

✅ När det gäller din läge, företaget nämner baserat på: ej nämnt.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av företaget: de nämner ingenting om att vara reglerade, vilket får oss att tro att det är ett oreglerat företag.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper ger Tesler-appen, I detta fall, vi hittade ingen information som indikerar förekomsten av olika kontotyper.

La plattform att fungera som Tesler App erbjuder är: inte nämnt.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för näringsidkaren som Tesler -appen tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Tesler App -webbplats
Tesler App -webbplats

Tesler-appen det visar mycket lite transparent och ger inte hjälp eller information till människor om de inte är registrerade.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🟢 Annan information om Tesler-appen 🟢

 

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: teslerapp.software

📞 Telefonnummer: har inte.

📧 E-post: har inte.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension av Tesler App. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare att tillhandahålla viktig information om företaget. information som alla investerare bör veta innan de beslutar om de ska investera i ett investeringsbolag eller inte.

>>> Bedömning på Tesler-appen <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Tesler-appen är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2021

 

Efter en analys rekommenderar vi att du är försiktig, eftersom det är ett oregistrerat företag, det visar inte någon form av juridisk information på sin webbplats och vi tror att automatiserad handel är mycket mer riskfylld än du tror, ​​och söker mer information om det programvara har vi hittat många negativa recensioner och kommentarer. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i april 2021 lade CNMV till Tesler-appen till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CNMV-varningen från april 2021

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Tesler -appen? Vad har du haft för erfarenhet?

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Tesler App: Betyg och kommentarer»

 1. Gabriel Romero svar

  Vad rekommenderar du, jag vet inte vad jag ska göra, jag har tappat mer än tusen dollar med tesler

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Gabriel, tack för att du kommenterar Tesler App. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *