Bux mäklare

Teslers apprecensioner

Analys på Tesler App

➡️ I det här avsnittet kommer vi att analysera Tesler-appen (kallas även med namnet: tesler-trading.com), A programvara automatiserad kryptovalutahandel. Rekommenderas Tesler App verkligen för att göra en investering? Är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker sida? Är en gotcha? Vi hjälper dig att avgöra det.

sedan hittar du följande: åsikter om Tesler App ✅, påståenden, klagomål, erfarenheter, analys av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och viktigast av allt: Är Tesler App en säker sida? ⛔ Kan vi lita på det här företaget? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

 • ❌ Tesler App nämner inte vilket företag den tillhör.
 • ❌ När det gäller din plats så ger webbplatsen ingen information om detta.
 • ❌ Om vi ​​analyserar dess säkerhet, observerar vi det Tesler App har ingen typ av reglering.

UPPMÄRKSAMHET: Tesler-appen ÄR INTE REGLERAD.

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfylla mycket stränga krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper som Tesler App erbjuder, i det här fallet hittade vi ingen information som tyder på att de finns.

La plattform att fungera som Tesler App erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för handlaren som Tesler App tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som ges på hemsidan kan vara en stor fördel för mäklaren.

Webbplats Tesler App
Tesler App -webbplats

Tesler-appen det visar mycket lite transparent och ger inte hjälp eller information till människor om de inte är registrerade.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information Tesler-appen

 

🔻 Vi kommer att lämna lite mer information om du vill kontakta företaget, eller se dess hemsida själv. 🔻

 • 🌏 Webbplats: teslerapp.software | tesler.idag | tesler-trading.com
 • 📞 Telefonnummer: har inte

Du kanske undrar varför vi recenserar Tesler App. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Värdering på Tesler-appen

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tror vi att Tesler App-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys 2022

❌ Efter att ha granskat företaget rekommenderar vi försiktighet. Det är ett olagligt företag, det vill säga att det inte har de nödvändiga behörigheterna för att verka som ett företag. Vi misstänker att det kan vara ett företag som du kommer få problem med att kunna ta ut dina pengar, de verkar vara opålitliga.

Utöver detta är det ett mycket otransparent företag, eftersom det inte erbjuder juridisk information, det inte visar data om dess registrering och det saknar även reglering (oreglerat företag).

Alla dessa egenskaper får oss att tro att de är ett väldigt oseriöst och farligt företag att skicka pengar. ❌


Kort sagt: Det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

UPPMÄRKSAMHET!: i april 2021 CNMV lagt till i Tesler-appen till din lista bedrägliga finansiella företag, för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till CNMV-varningen från april 2021

UPPMÄRKSAMHET!: i juli 2021 FCA lagt till i Tesler-appen till din lista bedrägliga finansiella företag, för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till warning️ FCA-varningen från juli 2021


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Tesler -appen? Vad har du haft för erfarenhet?

 


Bux mäklare

Annonsera med oss

27 kommentarer om «Tesler App: Betyg och kommentarer»

 1. Adolfo svar

  Idag, den 2022 april 695, ringde de mig igen trots att jag hade sagt åt dem flera gånger att avbryta mina uppgifter. Den här gången ringde de mig från nr. 15 72 87 250. En tjej med utländsk brytning ringde igen. På hans tid gick jag in på hans sida för en FB-annons där de sa att de hade en mycket effektiv automatisk handel. Jag lämnade mina data och när jag såg att de arbetade med CFD:s lämnade jag naturligtvis inte mina kortdata, med den minsta insättning de begär på XNUMX euro. Jag insåg inte om de var reglerade. De gånger jag har lyft luren har de överraskat mig med telefonnummer, som inte visas som spam och tjejen eller tjejen som ringer säger alltid samma sak på ett fientligt sätt, att hon är en annan tjej och att hon inte gör det. vet ingenting om min begäran om annullering av data och att hon finns där för att jag ska kunna öppna ett konto hos dem. Till vilket jag sa till honom idag att jag tänkte anmäla dem och att de inte kan tvinga mig att kontraktera med dem och han svarade "du vet vad jag säger till dig, tryck ditt klagomål i rumpan", jag sa till honom att hon var galen, och satte naturligtvis på samtalet.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Adolfo, de är väldigt oförskämda och arroganta, tack för att du kommenterar Tesler-appen. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Francis Soteldo svar

  Trots att de är försiktiga på grund av världens situation långt ifrån Gud, finns det många människor med ekonomiska problem som önskar sig ett lyckokast, Tesler riktar sig till dessa naiva, ett gäng idioter okunniga om den egna skadan av vad det är. att göra fel med ett falskt cyberföretag är dedikerat till att stjäla och skada människor.
  Det är viktigt att ta sig tid att hjälpa gruppen att inte bli bestulen och få upp ögonen för att bara ärligt arbete bär frukt, inte arbete som utnyttjar andras uppfinningsrikedom. Vilket gudomligt straff som väntar dem.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Francisco, tack för att du kommenterar Tesler-appen. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. Eli. svar

  Mauro Alfredo, din kommentar är ungefär ett år gammal, men säg mig vad som hände, de ringde dig, jag anmälde mig igår kväll klockan 12:30 Peru och de ringde mig idag, de bad mig om 250 dollar, nästan mer än tusen sulor i peruansk valuta, och numret är från Spanien, men det finns inget företagsnamn eller något, nummerpresentatören sa till mig att det är ett falskt samtal, sedan kom jag hit och som jag föreställde mig så är det en bluff.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Eli, tack för att du kommenterar Tesler-appen. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Antonio svar

   Idag har jag sett en annons för dem och jag har lämnat mitt telefonnummer så att de kan kontakta mig och ge mig information.
   De ringde det första samtalet vid en dålig tid och jag kunde inte svara på dem, så jag la på så att de kunde förstå att jag inte kunde just då, för från och med då meddelade de mig om samtal med olika nummer, jag lade på en gång och de ringde mig direkt igen, överdrivna trakasserier, jag har räknat samtalen och det har varit 40 samtal på 18 minuter...
   Det tyder för mig på att de inte är seriösa eller pålitliga, förutom att de visar en desperation att kontakta klienten.

 4. Julius Caesar svar

  Hej alla, har någon investerat eller vet något om Stocks DC? Tack.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Julio César, vi granskar flera recensioner för tillfället, men vi kommer att prioritera din för att kunna bedöma denna mäklare. Om du har webben kommer det att vara till stor hjälp.

   Hälsningar.

 5. John Perello svar

  God morgon, jag vill tacka alla människor som tog sig tid att kommentera Tesler App. Jag har en vän inblandad och jag var på väg att engagera mig också, men när jag läser dina kommentarer inser jag att de bara är en bluff. Hälsningar till alla och stort tack

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Giovanni Perello, tack för att du kommenterar Tesler-appen. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 6. Manuel Murcia svar

  Hej, tack för rekommendationen. Jag fick äntligen tillbaka mitt kapital med din hjälp, jag tackar dig så mycket.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Manuel Murcia, Bra!!! Tack så mycket för att du meddelade oss, vi är mycket glada att du har uppnått det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mäklarna innan du litar på en, här har vi nästan alla, du kan läsa din recension.

   För andra som vill få tillbaka sina pengar, bör de försöka prata med vår chatt eller klicka på den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Om du vill se vår ranking av rekommenderade mäklare 2021 klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

 7. MPRF svar

  hoppande tecken på en pyramidreklam, ingen tjänar 250 usd per timme, och 5000 usd per dag är det bevisat att ingen tjänar pengar utan att göra något utan ansträngning, lägg märke till att i reklam erbjudandet om hus, lyxbilar, resor, betalning av skulder , etc. är repetitiv, … vi har redan blivit varnade.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej María, det du säger är mycket sant, men tyvärr finns det fortfarande människor som tror på dem. Tack för att du kommenterar Tesler-appen. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 8. Gregory svar

  Vad tycker du om EXPERT FINANCIAL SOLUTIONS LIMITED???

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Gregorio, tack för din kommentar om EXPERT FINANCIAL SOLUTIONS LIMITED. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.

   Hälsningar.

 9. Mary svar

  Hej min fråga är om Tesler och clyde trade arbetar tillsammans.
  Jag investerade i clyde-handeln och visste att det var tesler.
  Men jag är mer vilsen än heidi.
  Nu kommer Clyde Trade inte att släppa min vinst förrän jag betalar honom en marginal.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Maria, det tråkiga är att de inte kommer att lämna tillbaka det till dig och du ska inte betala marginalen eftersom det är en bluff att stjäla dina pengar. Tack för att du kommenterar Tesler-appen. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 10. bedragare svar

  Det är synd att det fortfarande finns så dumma människor, utan att göra något med att investera bara 250 dollar så får du 1000 usd om dagen, vad de har i sina huvuden tror jag att inte ens ett 4 år gammalt barn sväljer sådan dumhet, det värsta av allt är att YouTube har 0 filter med dina annonser, skulle jag stämma YouTube för utpressning!

  Varje dag måste jag se olika annonser för skalföretag som erbjuder sig att tjäna tusentals dollar på några dagar, folk är sjuka eller det är gjort, om det är möjligt att tjäna tusentals dollar om dagen, fråga elon musk om det, men av killen jobbade såklart 16 timmar om dagen och sov på kontoret tog en dusch på ymca.
  Som ett viktigt faktum är att aktiemarknaden inte ska bli miljonär, det är att behålla den rikedom som redan tjänats in
  och den normala vinsten på aktiemarknaden är 12% per år om per år! mer än så per år är misstänkt, jag säger inte att det inte kan vara det men det är sällsynt.

  Det konstiga är att folk köper 100 % vinst på en dag tack
  sluta läsa detta och jobba.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej bedragare, folk är inte lata, folk vill vara något annat i livet och växa sina besparingar, få ett bättre liv för sina familjer och så finns det bedragare som utan att göra något olagligt blir rika genom att lura folk och göra falska löften, de är de lata, de som fuskar, de är ett gäng värdelösa människor som förmodligen inte ens har slutat skolan och håller fast vid det enda jobb de kan göra, ljuger och fuskar säkert för att köpa droger som vi vet att de gör. Det är väldigt tråkigt att de är så unga inte tänker på att försöka träna bättre och göra något användbart som hjälper dem att blomstra i livet.

 11. Francisco svar

  Jag tittade bara på Teslers propaganda med 3k vinst och om det är samma, lovar den tusentals dollar på 30 dagar, tvivel fick mig att gå in på den här sidan, jag kommer att avslöja vad jag lärde mig idag, jag tjänar inte mycket men jag gör det inte vill förlora det lilla jag har med skrupelfria människor. Tack för informationen. Men vad kan jag nu investera i för att tjäna något annat? Du kan inte lita på någon.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Francisco, sanningen är att inom finans måste du vara med ögonen vidöppna, du vet aldrig var de kan spela dig, du bör alltid informera dig själv mycket väl.

   Hälsningar.

 12. mauro alfredo ramos f. svar

  Hej, jag har precis registrerat mig och de sa till mig att en rådgivare skulle ringa mig inom 24 timmar. så jag får vänta.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej mauro, tack för att du kommenterar Tesler-appen. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de bara visar dem och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 13. Gabriel Romero svar

  Vad rekommenderar du, jag vet inte vad jag ska göra, jag har tappat mer än tusen dollar med tesler

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Gabriel, tack för att du kommenterar Tesler App. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.