✔️ Information granskad och uppdaterad i november 2023 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i Tesler App. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Tesler App och berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatstesler-trading.com
???? företagetOkänd
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-mail address[e-postskyddad]
📈 PlattformEgen plattform
📌 AdressOkänd

⚠️ Tesler App nämner inte vilket företag den tillhör, detta är farligt för kunderna på grund av dess bristande reglering och bristande allvar. Kunder är oskyddade. Platsen för företaget är okänd. ⚠️

Kontotyper

Tesler App erbjuder inte flera konton till användare.

Information på webben

Webbplats Tesler App

Tesler-appen det visar mycket lite transparent och ger inte hjälp eller information till människor om de inte är registrerade.

???? Slutlig utvärdering av Tesler App ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED Tesler App.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

Tesler App Video Review

uppdateringar

Nyheter om Tesler App:

datum Uppdatering – nyheter
April 2021Klagomål mot Tesler App från CNMV: cnmv.es/Portal/ResultadoSearch.aspx?type=1&name=tesle
Juli 2021Klagomål mot FCA:s Tesler-app: www.fca.org.uk/news/warnings/tesler-teslertoday-clone-fca-authorized-firm
kan 2023Klagomål mot Tesler App från BCSC

Användarrecensioner

Vad tycker du om Tesler -appen? Vad har du haft för erfarenhet?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse av Tesler-appen.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som lurats av Tesler-appen

Hur man rapporterar Tesler-appen

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera Tesler App?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Tesler App en bluff – är det bluff?

Ja, vi tror att Tesler-appen är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är Tesler-appen pålitlig?

Nej. Tesler-appen är inte pålitlig, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från Tesler-appen?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det några (rekommenderade) alternativ till Tesler-appen?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

47 kommentarer om «Tesler App: Betyg och kommentarer»

 1. José svar

  DE RAPPORTAS AV BCSC, hur får jag mina pengar?

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej José, tack för att du kommenterar Tesler-appen. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. BCSC (Columbia Financial Regulator) har redan varnat för dem, för bedrägeri och att de inte är reglerade (Se BSCS länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller i FORM av denna länk: FRÅGA DINA PENGAR
   Hälsningar.

 2. Luis svar

  God kväll, tack för dina rekommendationer.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Luis, det är ett nöje att ha varit till hjälp, tack för att du skrev.

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.