I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i Tesler App. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Tesler App och berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatstesler-trading.com
???? företagetOkänd
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-mail address[e-postskyddad]
📈 PlattformEgen plattform
📌 AdressOkänd

⚠️ Tesler App nämner inte vilket företag den tillhör, detta är farligt för kunderna på grund av dess bristande reglering och bristande allvar. Kunder är oskyddade. Platsen för företaget är okänd. ⚠️

Kontotyper

Tesler App erbjuder inte flera konton till användare.

Information på webben

Webbplats Tesler App

Tesler-appen det visar mycket lite transparent och ger inte hjälp eller information till människor om de inte är registrerade.

???? Slutlig utvärdering av Tesler App ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED Tesler App.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

Tesler App Video Review

uppdateringar

Nyheter om Tesler App:

datumUppdatering – nyheter
April 2021Klagomål mot Tesler App från CNMV: cnmv.es/Portal/ResultadoSearch.aspx?type=1&name=tesle
Juli 2021Klagomål mot FCA:s Tesler-app: www.fca.org.uk/news/warnings/tesler-teslertoday-clone-fca-authorized-firm

Användarrecensioner

Vad tycker du om Tesler -appen? Vad har du haft för erfarenhet?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse av Tesler-appen.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som lurats av Tesler-appen

Hur man rapporterar Tesler-appen

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera Tesler App?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Tesler App en bluff – är det bluff?

Ja, vi tror att Tesler-appen är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är Tesler-appen pålitlig?

Nej. Tesler-appen är inte pålitlig, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från Tesler-appen?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det några (rekommenderade) alternativ till Tesler-appen?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

43 kommentarer om «Tesler App: Betyg och kommentarer»

 1. Criss Narankas svar

  Jag är ny på det här...men jag har tagit reda på vilket företag jag kan lita på...eftersom...det finns en som ringer mig...alltid...som jag sätter in ..300 dollar...och om 1 vecka...lämnar han mig...med 2 tusen... ..esque ..Jag gör det inte..för ..de ger mig ingen riktning...

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Criss, de vill lura dig. Tack för att du kommenterar Tesler-appen. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt från dig med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut säger de till dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. ALBERTICO svar

  Hellooooo... Idag läste jag en nyhet i ett medium som jag inte vet vad det är som tillkännager att VD:n för TESLER har gått ut i strejk eftersom han för 5 dagar sedan lämnade reserverad åtkomst för VIP-kunder öppen för alla. Att detta har invaderat nya användare när de fick reda på att när de skapade ett riktigt konto för minimum (250 usd) så hade de tillgång till deras tessler-app utrustad med en beastlig algoritm! De har avslutat historien genom att publicera att plattformen även fortsättningsvis kommer att vara öppen för alla användare eftersom de på grund av dess stadgar är tvungna att upprätthålla denna situation till den sjunde dagen, vilket är imorgon. I nyhetskommentarerna firar din typiska armé av trollare sin superlycka till med oss ​​alla samtidigt som de uppmuntrar alla att komma in och se till att registreringarna fortfarande är öppna. Jag har gjort ett minimalt bomullstest: jag har försökt dela nyheterna på sociala nätverk och detta har bekräftat att nyheterna är ett slags nätfiske eftersom när man klistrar in dem i sökmotorn är det den kamouflerade webben som den kommer ifrån. har ingenting att göra med mediet där det visas publicao.Men att om…. När jag ser dina kommentarer om samtalen har jag registrerat och jag kommer att njuta av det! Om 2 minuter, 6 samtal från 3 nummer, här är de: 692428495 633529810 671830039 606935811 697369124. Nåväl... ja, nu är det min tur... Jag ska hälsa dem alla mina bästa hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej ALBERTICO, de kommer att försöka manipulera dig till att investera. Fall inte för deras lögner.

   Hälsningar.

 3. Carlos svar

  Tesler är internationella bedragare Jag blev lurad av Tesler

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Carlos, du kan få tillbaka pengarna. Tack för att du kommenterar Tesler-appen. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt från dig med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut säger de till dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. GABRIEL svar

  Hej, jag skulle vilja veta vilken som är den officiella sidan för att kunna investera. Eftersom jag har sett många kommentarer om bedrägerier eller trakasserier genom samtal och meddelanden.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej GABRIEL, du kan kolla denna länk: Bästa mäklare 2022.

   Hälsningar.

 5. Paul M. svar

  Hej, god morgon, jag kunde få tillbaka mina pengar med mychargeback. Jag gav det en chans och jag fick tillbaka dem, tack så mycket.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Pablo M, FANTASTISKT!!!, vilken glädje du ger oss, en till som har uppnått det, från och med nu om du bestämmer dig för att investera, undersök mäklarna innan du skickar kortet, på vår hemsida hittar du dem alla, läs recension och kommentarerna du hittar.

   Om du har drabbats av samma bedrägeri vet du redan vägen till återhämtning, kontakta CHAT eller klicka här:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du letar efter våra rekommendationer klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

 6. Jonathan Regalado-Alonso svar

  Titta, du är värst, titta först på vilken typ av arbetare du har för jag känner mig trakasserad och förnedrad och jag kommer att lämna in ett klagomål för det här är pinsamt

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Jonathan, jag tror att de inte bryr sig så mycket om det, försök blockera alla deras telefoner och om de ringer så säger du att du spelar in samtalet för att lämna över det till polisen.

   Hälsningar.

 7. Beatriz svar

  Hej, jag heter Beatriz, jag registrerade mig för att se vad det handlade om, och jag fick en viss Isabel på WhatsApp, och hon började förolämpa mig, att hon var fattig, ful, utan en partner, och olyckliga, oändliga diskvalifikationer som uppmärksammade mig., inte särskilt allvarligt, och bakom detta finns något som luktar väldigt illa...försiktigt...misstag,

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Beatriz, de är väldigt oförskämda, okunniga och arroganta, som redan talar om för dig utbildningsnivån för de som ringer dig, tack för att du kommenterar Tesler App. Denna mäklare är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 8. Adolfo svar

  Idag, den 2022 april 695, ringde de mig igen trots att jag hade sagt åt dem flera gånger att avbryta mina uppgifter. Den här gången ringde de mig från nr. 15 72 87 250. En tjej med utländsk brytning ringde igen. På hans tid gick jag in på hans sida för en FB-annons där de sa att de hade en mycket effektiv automatisk handel. Jag lämnade mina data och när jag såg att de arbetade med CFD:s lämnade jag naturligtvis inte mina kortdata, med den minsta insättning de begär på XNUMX euro. Jag insåg inte om de var reglerade. De gånger jag har lyft luren har de överraskat mig med telefonnummer, som inte visas som spam och tjejen eller tjejen som ringer säger alltid samma sak på ett fientligt sätt, att hon är en annan tjej och att hon inte gör det. vet ingenting om min begäran om annullering av data och att hon finns där för att jag ska kunna öppna ett konto hos dem. Till vilket jag sa till honom idag att jag tänkte anmäla dem och att de inte kan tvinga mig att kontraktera med dem och han svarade "du vet vad jag säger till dig, tryck ditt klagomål i rumpan", jag sa till honom att hon var galen, och satte naturligtvis på samtalet.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Adolfo, de är väldigt oförskämda och arroganta, tack för att du kommenterar Tesler-appen. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 9. Francis Soteldo svar

  Trots att de är försiktiga på grund av världens situation långt ifrån Gud, finns det många människor med ekonomiska problem som önskar sig ett lyckokast, Tesler riktar sig till dessa naiva, ett gäng idioter okunniga om den egna skadan av vad det är. att göra fel med ett falskt cyberföretag är dedikerat till att stjäla och skada människor.
  Det är viktigt att ta sig tid att hjälpa gruppen att inte bli bestulen och få upp ögonen för att bara ärligt arbete bär frukt, inte arbete som utnyttjar andras uppfinningsrikedom. Vilket gudomligt straff som väntar dem.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Francisco, tack för att du kommenterar Tesler-appen. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 10. Eli. svar

  Mauro Alfredo, din kommentar är ungefär ett år gammal, men säg mig vad som hände, de ringde dig, jag anmälde mig igår kväll klockan 12:30 Peru och de ringde mig idag, de bad mig om 250 dollar, nästan mer än tusen sulor i peruansk valuta, och numret är från Spanien, men det finns inget företagsnamn eller något, nummerpresentatören sa till mig att det är ett falskt samtal, sedan kom jag hit och som jag föreställde mig så är det en bluff.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Eli, tack för att du kommenterar Tesler-appen. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Antonio svar

   Idag har jag sett en annons för dem och jag har lämnat mitt telefonnummer så att de kan kontakta mig och ge mig information.
   De ringde det första samtalet vid en dålig tid och jag kunde inte svara på dem, så jag la på så att de kunde förstå att jag inte kunde just då, för från och med då meddelade de mig om samtal med olika nummer, jag lade på en gång och de ringde mig direkt igen, överdrivna trakasserier, jag har räknat samtalen och det har varit 40 samtal på 18 minuter...
   Det tyder för mig på att de inte är seriösa eller pålitliga, förutom att de visar en desperation att kontakta klienten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.