Kommentarer om kapitalstocken

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren The Capital Stock (även kallad thecapitalstocks.com), är en Forex- och CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen Kapitalstocken för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om The Capital Stock ✅, hävdar 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är kapitalaktien ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: Kleinman Enterprise LTD.

 

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Saint Vincent och Grenadinerna. 

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vi tror att det är en OREGULERAD mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av The Capital Stock, vi noterar att de erbjuder 3 olika typer av konton / planer: Silverkonto, Guldkonto, Platinumkonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje kontotyp.

Konto Silver- Minsta initiala insättning på 250 dollar, upp till 1:30 hävstångseffekt, ingen provision, omedelbar körning, professionell support, personlig kontohanterare.

Guldkonto- Minsta initiala insättning på $ 5.000, hävstång upp till 1:30, ingen provision, omedelbar körning, professionell support, personlig kontoansvarig, SENIOR-kontoansvarig.

Platiniumkonto- Minsta initial insättning på $ 50.000 1, upp till 5: XNUMX hävstångseffekt, ingen provision, omedelbar körning, professionell support, personlig kontohanterare, SENIOR -kontoansvarig, senior kontoanalytiker, dagliga signaler, veckovisa handelssessioner.

 

Typerna av kapitalstocken
Typerna av kapitalstocken

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som Capital Stock erbjuder är: MT4 -plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som The Capital Stock tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

Capital Stock-webbplatsen
Capital Stock-webbplatsen

Capital Stock tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: förklaring av de finansiella produkter som The Capital Stock erbjuder, några live-diagram, förklaring av grundläggande begrepp, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om The Capital Stock |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: thecapitalstocks.com

Telefonnummer: omnämnt

E-post: [e-postskyddad], [e-postskyddad], [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskade The Capital Stock. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, med viktig information om företaget, vi avslöjar information som alla investerare bör veta innan de lutar eller inte, för Invest ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på The Capital Stock <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att The Capital Stock -bolaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, den är baserad i mycket osäkra länder när man letar efter recensioner om The Capital Stock vi hittade verkligen inga andra recensioner, vilket får oss att tro att det är en mäklare utan meriter. Vi föreslår att du är försiktig.

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i oktober 2020 tillkom CNMV Capital Aktier till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CNMV advertencia️ oktober 2020 varning

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i juni 2020 CONSOB tillagd Capital Aktier till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CONSOBs varning från juni 2020 ⚠️

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : Kapitalandelen, tillsammans med WiseFunds, VirtualStocks, AtlasFX, RoyaltyFinance y Kreditvis, ägs av det ökända företaget Kleinman Enterprise Ltd., ett företag som är bosatt i en skatteparadis och har lurat tusentals människor.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om The Capital Stock? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

107 kommentarer om «Kapitalstocken: Betyg och kommentarer»

 1. Alberto Zapata svar

  Kapitalstocken i ett brittiskt företag med 100% bluff investerade jag först 250 € och sedan när jag såg att det fungerade 600 € totalt 850 €
  Jag ville ta ut pengar och de sa till mig att jag inte kunde få de pengar jag var tvungen att betala en avgift som de skulle återlämna till mig tillsammans med vad jag begärde för uttag. Jag gjorde det inte för att de utnyttjar offren att det kostar oss för att tjäna det vet jag inte om Ufs kan hjälpa mig eftersom webbsidan inte finns

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Alberto, de är från en karibisk ö, de är INTE britter, tack för att du har bidragit med dina kommentarer om kapitalstocken, det är en bluff, var försiktig om de kallar dig falska advokater, de låtsas själva vara advokater, INTE TROR DEM, VILL DU INTE DE HJÄLPA, skicka inte mer pengar eller betala dem någonting, allt du skickar kommer att förlora och de kommer INTE att returnera dem till dig. Det här är de vanliga strategierna för dessa mäklare, fusk, lögn och förolämpning, de har inget emot att såra och skratta åt människor, de är skrupelfria och utan empati.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 2. Carlos svar

  De ringde mig också efter att deras webbplats försvann, vilket tyder på att jag betalar 1000 skatter för att ta ut 5000 euro som jag sa att jag hade skrivit in ... en lögn jag investerade 250 euro som ett test och eftersom det inte fanns något sätt att ta ut vinster fanns det kvar ( många klagomål och ingenting). Eftersom det luktade bluff och jag föreställde mig att jag på en skala följde deras spel och bad dem att ok, att de skickade mig all information och dokumentation om det ... efter några bekräftelser och ursäkter och mer grova argument (när du kliar de är fattiga och okunniga djävlar .., ännu mer än jag, för att investera i dem utan att informera mig mer), det var klart att de inte skulle skicka något, så jag skickade dem bokstavligen till stranden ... och de bad mig om respekt, ... så jag bad om ursäkt och skickade dem med respekt till stranden .... Vilken rabalder! ... Slutsats: du måste undersöka och informera dig själv 80% av din tid, letar efter negativa recensioner och bevis på någon plattform innan du investerar ... de andra 20% letar efter de positiva.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Carlos, tack för att du lämnar dina kommentarer om kapitalstocken, det är en bluff, var försiktig om de kallar dig falska advokater, de låtsas själva vara advokater, TROR INTE dem, de kommer INTE att hjälpa dig, skicka inte dem mer pengar eller betala ingenting, allt du skickar dig kommer att förlora och de kommer INTE att returnera dem till dig. Det här är de vanliga strategierna för dessa mäklare, fusk, lögn och förolämpning, de har inget emot att såra och skratta åt människor, de är skrupelfria och utan empati.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 3. Jordanien svar

  Tack vänner för informationen, tack till er kunde jag återhämta vad kapitalstocken hade tagit från mig. Tack igen, du har gett mig en lättnad som jag inte har känt på länge.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Jordan, bra !!!, Tack så mycket för varningen, vi är mycket glada att du har uppnått det, var försiktig om du investerar igen, kolla mäklarna innan du litar på en, här har vi nästan alla.

   För andra som vill få tillbaka pengarna bör de försöka prata med vår chatt eller klicka på den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vår ranking av rekommenderade mäklare 2021 klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

 4. LYCKLIG svar

  Efter att ha blivit lurad av aktiekapital, ringer nu ett "företag" till mig att de påstår sig vara advokater anställda av två eller tre europeiska webbplatser och att jag måste betala skatt till England för att ta ut mina investeringsintäkter.
  vård

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Lucia, tack för att du lämnat dina kommentarer om The Capital Stock, det är en bluff, få all information från advokaterna, webben, e-posten etc. och du ger dem till mig, de låtsas själva vara advokater, TROR INTE på dem, de kommer INTE att hjälpa dig, skicka dem inte mer pengar eller betala dem någonting, allt du skickar dig kommer att förlora och de kommer INTE att lämna tillbaka dem till du. Det här är de vanliga strategierna för dessa mäklare, fuska, ljuga och förolämpa människor, de bryr sig inte om att skada och skratta åt människor, de är skrupelfria och utan empati.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 5. Marta Solà svar

  Hallå där! Jag skulle vilja föreslå att en grupptalan mot Thecapitalstocks ska väckas. Det har en bättre chans att blomstra ... Vad tycker du?

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Marta, för att stoppa dessa mäklare är det bäst att lämna in ett klagomål till polisen där deras verkliga kontor finns, för det måste vi först veta var de påstådda rådgivarna ringer från, från vilket land och därifrån för att veta om vi kan verkligen gå vidare Med en rättegång som tar mellan 2 och 3 år att upphöra och med ett resultat som kanske inte är tillfredsställande för dem som stämmer, är det bäst att försöka få tillbaka pengarna och vi erbjuder en möjlighet att de kan bedöma ditt fall och alla drabbade kan få tillbaka sina pengar. Tack för att du lämnat dina kommentarer om The Capital Stock, det är en bluff, inte skicka dem mer pengar eller betala dem någonting, allt du skickar förlorar och de kommer INTE att returnera det till dig. Det här är de vanliga strategierna för dessa mäklare, fuska, ljuga och förolämpa människor, de bryr sig inte om att skada och skratta åt människor, de är skrupelfria och utan empati.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 6. Lucia svar

  Hej, mitt namn är Lucía, och jag har just blivit lurad av Capital Stocks, när det gäller att få tillbaka en del av mina pengar säger de mig att om jag inte betalar den brittiska skattesatsen kan 22% av mina inkomster inte ta ut Inte ens € 1, de behandlar dig väldigt bra under hela tiden de säger att det inte finns något problem att dra ut och när de ber dig om mer inkomst, mitt ärende med min agent, Claudia Backer, jag visste att jag inte hade pengar och att jag snart skulle behöva återkalla åtminstone mitt bidrag och inte vid något tillfälle gjorde det i trubbel förrän jag bestämde mig för att dra tillbaka åtminstone det jag deponerade, och det är när de talar dåligt till dig och säger att ingen har tvingat insättning, jag vet inte vad jag ska göra och om det kan erhållas via adressen på denna webbplats möjligheten att återställa det, de har lurat mig 4750 euro och de är inte längre för att göra någonting, säger de till och med mig att de inte kan göra mig något dokument som säger att om jag betalar skatten kommer jag att kunna ta ut det belopp jag vill ha, för i januari 2021 vet de inte längre om de kommer att ha é eller inte pengar, eftersom aktiemarknaden inte är förutsägbar, sa dessa ord, enligt henne, finansdirektör, Alisa.
  Telefonnummer till dem som har ringt mig +442036700127 // +442038857671 // + 4420388576, Claudia Backers Wahtssapp-nummer som jag har samtal med +35796136259. Min förtvivlan är enorm, från början har jag sagt till företaget och i synnerhet Claudia att jag var tvungen att ha dessa pengar eftersom jag hade de avsedda för en allvarlig familjefråga och hela tiden Claudia Becker värderade mig för det och sa alltid att jag inte skulle har rädd för att han kunde få det när han ville. Om någon kan förse mig med en plats där de kan hjälpa mig, kommer jag att vara mycket tacksam och om det är tillförlitligt och utan kostnader har de lämnat mig låg, med två mindre barn och utan pengar för att svara på något familjebehov. Tack på förhand.

 7. Miquel Clara Guixa svar

  God morgon, de har lurat mig 250 euro, när de ringde mig efter insättningen bad de mig om mer pengar och att de var tvungna att ange mitt konto från datorn, jag kommer inte längre ihåg deras namn, men senare när jag ringde till hävda Mina pengar efter att jag fick veta att de var Tjuvar, dessutom förolämpar de dig, de kommer att bli h..d… p…., DU INVESTERAR INTE EN EURO. SÅ ALLA DÖR.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Juan, tack för att du har bidragit med dina kommentarer om The Capital Stock, det är en bluff, inte skicka mer pengar till dem eller betala dem någonting, allt du skickar kommer att förlora och de kommer INTE att returnera det till dig. Det här är de vanliga strategierna för dessa mäklare, fuska, ljuga och förolämpa människor, de bryr sig inte om att skada och skratta åt människor, de är skrupelfria och utan empati.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 8. JOSE svar

  Pengarna skrivs av. Jag har lämnat in klagomål till Civil Guard, CNNM, ect. Advokaterna som rekommenderar det första de gör är att be dig om en post. Jag berättade att jag erbjöd dem en betydande andel av det lurade beloppet (17000 XNUMX euro) och de svarade att de inte fungerade under dessa förutsättningar. Vem är den stiliga mannen som litar på klagomålen med dessa manifestationer? Vi är oskyddade i vår nation från alla dessa nätverkskriminella. Pressen publicerade om Motos och Amancio Ortega och där föll vi några rumpor. Är det så att ingen tittar på publikationerna i pressen av dessa banditer? Jag hoppas att du tar en bra notering av CAPITAL STOCK .COM

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Jose, tack för att du bidragit med dina kommentarer om Capital Stock, det är en bluff, skicka inte mer pengar eller betala dem något, allt du skickar kommer att förlora och de kommer inte att returnera det till dig.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 9. Monica svar

  Det är att han inte svarar, jag kommer att fördöma dem för att de är gäng med bedragare och skurkarna går i fängelse .. Gud kommer att hjälpa dem och deras familjer från alla pengar de stjäl, de kommer bara att köpa piller .. de går bra nu men det här kommer inte att vara på länge.

 10. Monica svar

  Jag stal en viss Claudia och nu svarar hon inte i telefonen .. Jag vill dra tillbaka det jag har kvar och hon svarar mig inte för att lämna tillbaka det till mig .. de är bedragare .. investerar inte med dem.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Monica, tack för att du har bidragit med dina kommentarer om The Capital Stock, det är en bluff, inte skicka mer pengar till dem eller betala dem någonting, allt du skickar kommer att förlora och de kommer inte att returnera dem till dig.
   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 11. John svar

  Jag har gjort en betydande investering och för att få fördelarna nu säger de till mig att jag måste gå 21% för att betala skatt i Storbritannien.
  Jag tror att det här är en bluff, tycker du inte?
  Rådgivaren säger att hon heter Kayla Green. Hans WhatsApp är +357 96 136011 44 och telefonen han använder för att ringa mig är + 20 3670 0132 XNUMX

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Juan, tack för att du bidragit med dina kommentarer om Kapitalstocken, det är en bluff, skicka inte mer pengar eller betala dem någonting, allt du skickar kommer att förlora och de kommer inte att lämna tillbaka det till dig.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 12. Alberto svar

  En tjej från det här företaget, som heter Sabrina Hunter, säger till mig att det du säger att du inte kan ta ut dina pengar är en lögn eftersom ingen från företaget kan komma åt kontona där investerare har sina pengar investerade, inte heller vinsten som genereras och därför när du vill, du kan få alla pengar du vill ha. Kan någon klargöra för mig om det är sant? Om bara investeraren är ägare till sitt eget konto och ingen annan kan röra vid det, varför verkar det som att det finns så många svårigheter att kunna få pengarna när du vill?

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Alberto, pengarna sätts in på ett konto som kontrolleras av ägarna till företaget och filosofin hos dessa företag är ALDRIG att lämna tillbaka pengarna till investerare och mer än att vara ett företag från Saint Vincent och Grenadinerna, pengarna finns inte i Kundkontot finns på ett enda konto och det som finns i klientkontot är en bokföringsnotering att när dessa specialister på att tjäna pengar försvinner börjar de utföra operationer du slutar alltid förlora allt ditt kapital, för det är det egentliga målet med förmodade analytiker som råder dig, som förutom har mindre kunskap om handel än ett 8-årigt barn.

   Hälsningar.

  • PETRE svar

   Hej Juan ... det är en lögn, de är kontrollerade, alla går in i din dator med de program som det får dig att ladda ner och har även kortets pin när du öppnar bankapplikationerna. Bättre att gå till banken och byta stift och du don går inte in mer stjäl..hälsningar

 13. EMMA JONES svar

  Hej PETRE älskling, du vet att alla behöver leva ... en kram från EMMA och SOFIA 2 p ... som väldigt dyrt ... 😘😘😘😘

 14. PETRE svar

  Hej, hur kan du säga att det här bluffföretaget är pålitligt ... min lilla tik EMMA vet hur hon stal 1000 euro av mig ..

 15. PETRE svar

  Ok fett du vet att jag tror att en hor stal mina pengar ... att du ska skit ... dotter till p ...

 16. EMMA JONES svar

  PETRE, mitt liv, du vet att eftersom jag inte kan återbetala dina pengar hoppas jag att en annan dåre ger mig kyckling ... att äta. Hälsningar till alla

 17. PETRE svar

  Hej alla, skriv inte in pengar i kapitalaktierna, de är tjuvar ... fråga nu är min lilla hora EMMA och SOFIA hur mår du? Så jag stal något ... när du ger mig tillbaka 1000 euro att det stulits ... 🐖🐖🐖

 18. Emma Jones svar

  Hej jag är EMMA och min partner Sofía vi letar efter människor att fuska och stjäla pengar .. Kapitalaktierna..kleinman Entreprise ltd Jag väntar på dig här ...

 19. PETRE svar

  För alla är det nödvändigt att fördöma Civil Guard och bankerna. Kapitalaktierna och alla kryptovalutaföretag är alla bedragare ... de gör sidorna och kontrollerar alla ... för detta får det dig att installera några applikationer ... när du öppnar datorn vet de det och priset stiger och ner som du vill ... det är så du går för att förlora pengarna..at de ljugas för ÄR INTE SÄNGA NÅGON TJÄNAR INGEN MILJONER EURO .. bara de stjäl dig..DETTA ÄR EN JOBB FÖR TYVER SOM STÅL PÅ LINE. ..

 20. Jon svar

  Hej, jag förlorar pengar med kapitalaktierna och kleinman Entreprise ltd, hur kan jag återhämta mig, jag vill inte återvända, tack

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Jon, tack för att du delar din erfarenhet med The Capital Stock. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår länk:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 21. PETRE svar

  Dumt jag skriver till EMMA JONES -journalisten från England att du använder hennes namn och stjäl pengar från folk kapitalstocken och kleinman Entreprise ltd .. Jag kommer att publicera överallt att du och ditt taskiga COMPANERA är bedragare SOFIA kapitalstocken ..kleinman Entreprise ltd ..

 22. PETRE svar

  Borata de cacat sati dau muie dödar henne om familjen cacamas pe gura lu dödar zdreamta of shit tie sati dau muie si ma termin i
  n gura lu dödar

 23. PETRE svar

  Jag bryr mig inte, jag förlorar 1000 20000 euro, den här horan från kapitalaktierna, jag vill inte att de ska lura folk längre SOFIA och EMMA, om hon har lådor som rapporterar mig här i Spanien lurar hon XNUMX XNUMX tusen människor i Spanien är allt en offshore -Israel -hora som lämnar sitt hus med pengar från oss så vi ger honom alla att suga hans mammor och hans familj

 24. PETRE svar

  Låt oss stödja mer, jag har 200 vänner som gör PROPAGANDA som inte investerar i kapitalstocken och Kleinman Entreprise ltd på grund av EMMA. Så vi kommer att vinna, de stjäl bara våra fickpengar ... anmäl det till civilbevakningen och sedan till banken så att du får tillbaka pengarna, låt oss hämta dem ... för en tik hästen gillar det, det måste suga

 25. PETRE svar

  Den här tjejen ringer mig i telefon och berättar att jag inte skriver några fler kommentarer med hennes namn när hon lämnar tillbaka pengarna till mig i 10 år kommer jag att publicera kommentarerna och för alla att inte investera pengar i bitcoin -plattformen upp och kapitalaktier och kleinman Entreprise ltd

 26. Emma Jones svar

  Du går inte in i fler bluffföretag. Jag är EMMA JONES dum som stjäl dina kapitalaktier

 27. PETRE svar

  Den här tjejen saknar huvudet som omen har dem alla du kan lägga en gurka hon tycker det är viktigt är pengarna från min man stulna 1000 euro ingenting händer jag tror vad som spenderades med dem och deras mamma ..

 28. PETRE svar

  Killar den här tjejen är ett odjur hon har sagt till mig om jag har det för 25 paribas, hon kommer att ge mig tillbaka pengarna

 29. Emma Jones svar

  Jag är tjejen från kapitalaktierna som stal dina pengar oavsett vad jag heter Sofia .. EMMA. Ana .. Elvira. Viktigt är att han stal från dig

 30. Emma Jones svar

  Hej killar, om ni har något stort i byxorna ska jag ge er tillbaka pengarna som kommer till mig och min mamma.

 31. PETRE svar

  Hej kleinman Entreprise ltd är en offshore i Israel EMMA krönar sidan har allt ... registrering och lösenord ... Jag ändrar lösenordet och tiken visste att mitt lösenord redan öppnat kontot redan flyttat pengarna på hennes konto nu jag har ingenting Så reklam vi kan vinna med dessa bedragare, det är bättre för bankerna i Spanien som förbjuder denna offshore -inträde

  • Carlos de andres svar

   Hej, invester inte i kapitalaktierna, de är bedragare. Jag investerade 10000 40000 euro och när jag hade mer än 22 26 på kontot försökte jag ta ut det och det är omöjligt, först ber de dig om XNUMX% skatt för att ta ut det och sedan berättar de att deras bank är bitcoin, och att om det går upp måste du betala mer för att sätta press. Genom att upprepade gånger vägra att betala mer skapade de XNUMX investeringar med förlust för att lämna ditt konto negativt.
   De är tjuvar.

   • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

    Hej Carlos, tack för att du har bidragit med dina kommentarer om The Capital Stock, det är en bluff, få all information från falska advokater, webben, e-post, etc. och du ger dem till mig, de själva låtsas vara advokater, TRO INTE PÅ DEM, DE HJÄLPER INTE, skicka inte mer pengar eller betala dem någonting, allt du skickar förlorar och de kommer INTE att returnera det till du. Det här är de vanliga strategierna för dessa mäklare, fuska, ljuga och förolämpa människor, de bryr sig inte om att skada och skratta åt människor, de är skrupelfria och utan empati.

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:

    https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

    hälsningar

 32. PETRE svar

  Jag har telefonnumren och spelar in konversationerna med dem, nu har civilvakten det, jag vill ha dessa bluffföretag som inte arbetar i Spanien, jag kommer att klaga på alla sidor och banker som inte accepterar överföringen av dem till kapitalstocken och offshore Kleinman Entreprise ltd. För Sofia och EMMA JONES fel

 33. PETRE svar

  Hej alla, hur kan vi rapportera dessa bedragare? Civil Civil Guard och bankerna som detta företag blockerar dessa tjejer Sofía och Emma är att de rånar dig först de ber om dina papper och den andra de rånar dig

 34. richard walters svar

  Den enkla sanningen om binära optioner som många av oss inte känner till är att den huvudsakligen bygger på förutsägelser. Utan ordentlig kunskap om vad som kan hända med aktiemarknaden förlorar du säkert dina pengar. Det är därför det är viktigt att bli handledd eller vägledd av en professionell handlare i binära optioner. Under de få dagarna som jag blev mentor av Doris Ashley har jag lärt mig mycket och även lyckats med affärer och har gjort framgångsrika uttag och kunde återställa alla mina förlorade medel.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Richard, tack för att du delar din erfarenhet med The Capital Stock. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   hälsningar

 35. Ana svar

  Hej, jag är Ana, jag har 250 euro att gå in och de ber mig om en annan inkomst som jag gör när jag ser kommentarerna, jag är ledsen att förlora mer, tack ..

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Ana, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av The Capital Stock. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   hälsningar

 36. Jon svar

  Jag investerar 250 euro och jag vill inte lämna tillbaka tjejen heter Ema, vad kan jag göra? Tack

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Jon, tack för att du delar din erfarenhet med The Capital Stock. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   hälsningar

 37. PETRE svar

  Killar det är klart för alla att den här sidan är en jävla skit här publiceras bara att jag vill ha bluffföretaget kapitalaktierna ... Jag publicerar 7 kommentarer och de publicerar som jag vill ... jag förlorar 1000 euro och horor är fina Sofia och EMMA cacat kurva

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Petre, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av The Capital Stock. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   hälsningar

 38. PETRE svar

  Hej, du gillar inte kommentaren från sofía och EMMA eftersom du inte publicerar den

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Petre, meddelandena granskas alltid och publiceras vanligtvis om det inte finns några problem.

   Hälsningar.

 39. SOFIA OCH EMMA JONES svar

  Hej alla, jag är SOFIA från kapitalaktierna .. och en partner på horhuset Emma Jones när du vill förlora pengar kan du skriva in dem i KAPITALBORGEN här är du säker på att du kommer att förlora pengarna och du är inte kommer att återställa det, oavsett vad du gör .. Du kan anmäla civila gardet. Jag bryr mig inte..🤣🤣😥🤣🤣🤣

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Sofia, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av The Capital Stock. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   hälsningar

  • Anonym svar

   Hej Emma! Jag skulle kalla dig allt, men jag kommer bara att begränsa mig till att säga att du är en motbjudande mask, skräp och en person av värsta slag. Innerst inne är du ganska ledsen. Ha en trevlig dag söt!

   • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

    Hej Anonym, tack för att du bidragit med dina kommentarer om Kapitalstocken, det är en bluff, skicka inte mer pengar eller betala dem något, allt du skickar kommer att förlora och de kommer INTE att returnera det till dig. Det här är de vanliga strategierna för dessa mäklare, fusk, lögn och förolämpning av människor, de har inget emot att såra och skratta åt människor, de är skrupelfria och utan empati.

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:

    https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

    hälsningar

 40. PETRE svar

  Jag är PETRE den här tjejen är en ... av. M…. Han ringde mig 30 gånger för att säga att jag inte lägger kommentarerna förrän när jag inte kommer att lämna tillbaka mina pengar 1000 euro kommer jag inte att sluta. På alla internet- och Facebook -sidor TWITTER INSTAGRAM .. para. Att ingen kommer att förlora sina pengar som jag.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Petre, tack så mycket för dina kommentarer, du måste veta var deras verkliga kontor ska klaga till den lokala polisen för bedrägerierna som de utför.

   Hälsningar.

 41. SOFIA och EMMA svar

  Två tjejer som fuskar på dig har pengar att förlora, du kan göra det i kapitalstocken

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Sofia, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av The Capital Stock. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   hälsningar

 42. EMMA JONES svar

  Hej alla Emma Jones i Spanien du kommer aldrig att vinna bara engelska men du har inte ansiktet på en miljonär hälsningar till er alla som är vilse ...

 43. SOFIA OCH EMMA JONES svar

  Hej alla, jag är SOFIA från kapitalaktierna ... och en partner på horhuset Emma Jones när du vill förlora pengar kan du skriva in dem i KAPITALBORGEN här är du säker på att du kommer att förlora pengarna och du är kommer inte att få tillbaka det oavsett vad du gör ...

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Sofia, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av The Capital Stock. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   hälsningar

 44. EMMA JONES svar

  Hej, jag heter Emma Jones, jag är tjejen som stal dina pengar om du vill investera i KAPITALBORGEN. Om du får slut på pengar kan du göra det i kommentarerna du har telefonnumret så jag väntar på att du ska lämna dig utan pengar jag är en riktig hora

 45. PETRE svar

  Hej eftersom du drar tillbaka kommentarerna från EMMA JONES som publicerades den 16 september 2020 där telefonnumren var, håller någon med dessa bedragare .. PÅ DENNA sida tas kommentarerna bort. DU LATTER de människor som vet sanningen

 46. dålig svar

  Okej, den här tjejen heter inte riktigt EMMA JONES ... hon har ett annat normalt namn EMMA JONES är journalist i England ... nu är hon glad att de stjäl pengar från de fattiga .. och att de inte vet .. att Gud är ovan när han ska dö hennes covidmamma för något annat hon tänker på de fattiga som stal hennes pengar

 47. PETRE svar

  Den här tjejen skäms inte, det vi kan göra är att fördöma detta företag och dessa tjejer att förbjuda att aktivera det i Spanien har rätt tjuvarna skäms inte ... .at m..da..dottern till ... ..föreslå din cur ca e mai lunga ... 🐖🐖🐖🐖🐖 scroafa de cacat

 48. Emma Jones svar

  Hej alla, jag håller med alla, det är inte mitt fel att ni investerar i kryptovalutor alla är bedrägerier AI Många företag som bedrar er..Det är bättre för alla att inte investera nr OF SCAMMERS ÄR +442038857671 ,,,,, + 4420388576771 … 857750023.. + 35796229719… + 35796136254… .JAG ÄR SOFIA FRÅN KAPITALBORGEN… OCH MIN PARTNER EMMA

  • människa svar

   Jag antar att när du blir arresterad för att ha sponsrat din ukrainska chef, kommer du att kunna utöva det du är där det hör hemma ... med mycket kärlek till dig och din vän

 49. Ignacio svar

  Hej, jag har också blivit lurad. En viss Jennifer ringde mig från numret +3579613625. Jag satte in pengar och såg att verksamheten gick bra, han sa till mig att om jag lägger mer skulle fördelarna öka.
  Han berättade för mig att det var väldigt enkelt att ta ut pengar och vi gjorde ett litet uttag för dig att se och det var väldigt enkelt och snabbt.
  Jag investerade mer och även genom MT4 -plattformen, jag ser verksamheten och inkluderade jag har stängt några. Allt det övertygade mig om att allt gick bra. Men när jag bad om att ta ut ett större belopp sa de till mig att jag var tvungen att göra ett garantikonto för uttag, att jag vid uttag också kunde ta ut garantikontot.
  Jag gick till deras ekonomiavdelning och de förklarade för mig hur problemet fungerade.
  Jag gjorde garantiinsättningen och jag har inte kunnat prata med dem igen, den här Jennifer, blockerade mig på WhatsApp och det andra numret där hennes finansavdelning ringde mig +442038857671, har mig också blockerad.
  Så jag har blivit lurad.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Ignacio, tack för att du delar din erfarenhet med The Capital Stock. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår länk:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

   • Emma Jones svar

    Jag lägger 2 artiklar med telefonnummer och namn på bedragare eftersom du inte publicerar det

 50. PETRE svar

  Bitcoint up är ett stort bedrägeriföretag, det har många företag runt omkring sig. DET ÄR FRÅN ATT GÖRA SPRIDNING PÅ FACEBOOK, TWITTER OCH INSTAGRAM, ATT INGEN MISSAR ATT Undersöka PENGAR I VINSTREKT

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej PETRE, du kan ge oss specifika webbplatser eller företagsnamn för att kunna meddela våra användare om dem, vi kommer att göra en recension om BITCOIN UP och andra företag som du kan kommentera för oss så att vi alla är mycket uppmärksamma.

   Hälsningar.

 51. Prtre svar

  Hej, jag är PETRE .. plattform. KAPITALBLAGEN är bedragare, det är ingen brist på att investera pengar i dem

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Prtre, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av The Capital Stock. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   hälsningar

 52. Mary svar

  Hej, mycket bra människor ringde mig idag från kapitalstocken och jag registrerade mig och gav mitt kortnummer, det bra med det är att det kortet inte har några pengar, jag vet inte om jag kommer att sätta på det, men läser dina kommentarer skrämma mig att de ringer till mig nästa månad och tack vare dig ska jag säga nej, du rekommenderar att du byter kort, det dåliga är att de har min adress och min mobil kunde inte avsluta prenumerationen på mig? Och hur görs det?

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Maria, det goda är att The Capital Stock inte har tagit dina pengar och därifrån är det du ska göra att byta till ett kort med ett annat nummer och det är det. Om de har data inklusive chiffer som finns där signaturen är, försöker de varje dag att vidarebefordra det igen och om det finns en balans tar de det ifrån dig.
   Du kan säga till banken att du förlorade den och de kommer att avbryta den för att skapa en ny.

   Vi är glada att ha hjälpt oss !!!.

   Hälsningar.

 53. Paul svar

  De är bedragare, jag kom också in via Pablo Motos annons, du lägger in 250 euro, sedan ber de dig om mer, med en applikation får de in din dator, de får dig att lägga pengarna i Coinbase och då vet jag inte hur de sätter det i sitt företag De säger åt dig att lita på, du arbetar med en rådgivare och allt är fördelar, men när du vill dra ut säger de att du ibland måste sätta in 10000 15000 ytterligare XNUMX XNUMX som säkerhet eftersom det är en utländsk utbytesoperation, utanför Spanien, som de sedan skickar tillbaka till dig Med alla andra pengar kallar denna rådgivare eller mäklare sig Alina. Jag gick in i kryptovalutan. När du slutar lita på ger de dig lång och blir coola, de ger inte du har möjlighet att ta ut pengarna.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Pablo, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av The Capital Stock. De är definitivt ett bedrägeri, om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor som investerar med detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   hälsningar

 54. PAOLA svar

  GODNATT.
  Att ingen investerar en enda Euro i dessa människor ... .de är bedragare ... Lucia Harper behandlade mig som hon kallades förstås ....
  Jag började med 500 euro och investerade 5000 ... hon försvann ... jag blev blockerad när hon såg att jag ringde henne 50 gånger om dagen ...
  Jag arbetar med några advokater för att ställa dem inför rätta. De arbetar i sin tur med myntbas för att få all data från var de har lurat mig ...
  Jag slutar inte förrän detta företag inte kan stjäla mer ...
  I Spanien, från vad de har sagt till mig, är vi redan många ...
  35796885364- detta är telefonnumret till denna Lucia .... SE TILL

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Paola, tack för att du delar din erfarenhet med The Capital Stock. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   hälsningar

 55. luis svar

  De har inte lämnat tillbaka det till mig, bara tystnad för mina samtal

 56. Kike svar

  Det är en olaglig mäklare Jag försöker ta ut mina pengar € 250 och de låter mig inte, de svarar inte, jag lämnar numret här skrivet av wuassap ring upp +357 96 885364

 57. ALBERTO Zapata Colome svar

  T'he Capital Stocks och investerade 850 euro varav på sin webbplats indikerar att uttag kan göras och begäras och det är alltid i väntan och jag ger upp det förlorat varken de svarar eller svarar de försvinner helt enkelt

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Alberto, tack för att du delar din erfarenhet med The Capital Stock. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   hälsningar

 58. Micaela svar

  Fick någon tillbaka sina pengar? Jag investerade 750 euro, jag pratade med Claudia, förmodligen en mäklare och nu svarar hon inte längre på mina meddelanden eftersom jag bestämde mig för att ta ut pengarna.

 59. Alberto svar

  Det första som alltid är € 250 för att öppna ett konto, då börjar det bra om du tjänar pengar på de transaktioner du vill ta ut och du inte kan uttrycka det är att det var det och du kan förvänta dig vad bluffar medan de hittar en agent som jag har de det döda kapitalstockarna

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Alberto, tack för att du delar din erfarenhet med The Capital Stock. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   hälsningar

 60. martha svar

  Jag har investerat 3250 10.000 euro och de ber mig om XNUMX XNUMX mer för pund från Facebook som jag inte har gett dem. Jag tror att jag kommer att förlora mina pengar nu ska jag försöka få tillbaka min investering

 61. vicente svar

  Samma sak hände mig, jag var intresserad av bitcoin och de har fått mig med dessa människor, jag letar efter ett sätt att ta ut pengar eftersom det inte är vad jag försökte göra, men jag ser inte fliken var jag ska samla in pengar, för om jag tjänar som pension

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Vicente, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av The Capital Stock. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   hälsningar

 62. Airun svar

  Uppmuntrad av Pablo Motos och Jorge Fernández bestämde jag mig för att investera i Bitcoin var och när jag skrev in mina uppgifter som de ringde ringde de mig och hänvisade mig till kapitalstocken och sedan började jag inse att det inte var vad de annonserade flickan in på mitt konto för att förklara operationen och jag ger redan ok till två transaktioner som förklaring men med min insättning och när jag sa till henne att om jag kunde ångra dem sa hon till mig att jag var tvungen att lita på henne. Det verkade mycket konstigt för mig, han informerade mig och jag såg att du säger att han inte är en rekommenderad mäklare. Jag sa till honom att jag inte kunde lita på det och jag försöker få tillbaka pengarna

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Airun, tack för att du delar din erfarenhet med The Capital Stock. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Det bästa är att samla en grupp människor som berörs och få så mycket information som möjligt om mäklaren, särskilt att veta var de verkar från, var deras kontor ligger med reklam som poserar som handlare eller expertrådgivare.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   Du kan försöka få tillbaka pengarna med det alternativ som vi har på webben, i vissa fall fungerar det, genom att försöka ingenting går förlorat.

   hälsningar

 63. Aliosmani sanchez svar

  Det är allt en bluff, snälla invester inte en krona, investera 1000 € med dem och sedan fick en dam som kallar sig Lucía (mäklare) mig att ladda ner ett program där hon gick in på mitt konto och lurade mig 2000 € mer, och de vägrar att ge jag får tillbaka pengarna

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Aliosmani, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av The Capital Stock, på vår webbplats ger vi dig möjligheten att kunna återkräva hela eller delar av pengarna med ett företag som specialiserat sig på det och som har visat sig vara mycket effektivt:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Å andra sidan, om du har mer information om mäklaren, till exempel webben eller om du vet var dess verkliga huvudkontor är, varifrån samtalen görs, kommer det att hjälpa mycket att rapportera denna förmodade mäklare.

   Hälsningar och tur!

 64. LYCKLIG svar

  När du börjar är det första de gör att be dig om mer pengar och om du ställer några frågor ger de dig lång tid, de säger att du måste börja arbeta och de förklarar ingenting och om du säger till dem att du vill din investering, att du inte längre är intresserad, glöm det, de slutar svara, tar inte telefonen eller tvättar eller mejl ... de försvinner bara

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Lucia, tack för att du delar din erfarenhet med The Capital Stock. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand? Känner du till deras kontor?

   hälsningar

 65. Jose Luis Fernandez svar

  Jag registrerade mig nyligen i aktiekapital med en liten investering på cirka 200 euro
  Med allt jag har läst har jag många tvivel, så jag ska se om jag kan ta ut 200 euro och hitta en som är laglig och ärlig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *