Kommentarer om kapitalstocken

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren The Capital Stock (även kallad thecapitalstocks.com), är en Forex- och CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen Kapitalstocken för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om The Capital Stock ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är kapitalaktien ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: Kleinman Enterprise LTD.

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Saint Vincent och Grenadinerna. 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vi tror att det är en OREGULERAD mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av The Capital Stock, vi noterar att de erbjuder 3 olika typer av konton / planer: Silverkonto, Guldkonto, Platinumkonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje kontotyp.

Konto Silver- Minsta initiala insättning på 250 dollar, upp till 1:30 hävstångseffekt, ingen provision, omedelbar körning, professionell support, personlig kontohanterare.

Guldkonto- Minsta initiala insättning på $ 5.000, hävstång upp till 1:30, ingen provision, omedelbar körning, professionell support, personlig kontoansvarig, SENIOR-kontoansvarig.

Platiniumkonto- Minsta initial insättning på $ 50.000 1, upp till 5: XNUMX hävstångseffekt, ingen provision, omedelbar körning, professionell support, personlig kontohanterare, SENIOR -kontoansvarig, senior kontoanalytiker, dagliga signaler, veckovisa handelssessioner.

Typerna av kapitalstocken
Typerna av kapitalstocken

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som Capital Stock erbjuder är: MT4 -plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som The Capital Stock tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

Capital Stock-webbplatsen
Capital Stock-webbplatsen

Capital Stock tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: förklaring av de finansiella produkter som The Capital Stock erbjuder, några live-diagram, förklaring av grundläggande begrepp, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om The Capital Stock |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: thecapitalstocks.com

Telefonnummer: omnämnt

E-post: [e-postskyddad], [e-postskyddad], [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskade The Capital Stock. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, med viktig information om företaget, vi avslöjar information som alla investerare bör veta innan de lutar eller inte, för Invest ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på The Capital Stock <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att The Capital Stock -bolaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, den är baserad i mycket osäkra länder när man letar efter recensioner om The Capital Stock vi hittade verkligen inga andra recensioner, vilket får oss att tro att det är en mäklare utan meriter. Vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i oktober 2020 tillkom CNMV Capital Aktier till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CNMV advertencia️ oktober 2020 varning

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i juni 2020 CONSOB tillagd Capital Aktier till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CONSOBs varning från juni 2020 ⚠️

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : Kapitalandelen, tillsammans med Wisefunds, Virtuella aktier, AtlasFX, RoyaltyFinans y Kreditvis, ägs av det ökända företaget Kleinman Enterprise Ltd., ett företag som är bosatt i en skatteparadis och har lurat tusentals människor.

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om The Capital Stock? Vad har varit din erfarenhet?

LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

107 kommentarer om «Kapitalstocken: Betyg och kommentarer»

 1. Alberto zapata svar

  Kapitalstocken i ett brittiskt företag med 100% bluff investerade jag först 250 € och sedan när jag såg att det fungerade 600 € totalt 850 €
  Jag ville ta ut pengar och de sa till mig att jag inte kunde få de pengar jag var tvungen att betala en avgift som de skulle återlämna till mig tillsammans med vad jag begärde för uttag. Jag gjorde det inte för att de utnyttjar offren att det kostar oss för att tjäna det vet jag inte om Ufs kan hjälpa mig eftersom webbsidan inte finns

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Alberto, de är från en karibisk ö, de är INTE britter, tack för att du har bidragit med dina kommentarer om kapitalstocken, det är en bluff, var försiktig om de kallar dig falska advokater, de låtsas själva vara advokater, INTE TROR DEM, VILL DU INTE DE HJÄLPA, skicka inte mer pengar eller betala dem någonting, allt du skickar kommer att förlora och de kommer INTE att returnera dem till dig. Det här är de vanliga strategierna för dessa mäklare, fusk, lögn och förolämpning, de har inget emot att såra och skratta åt människor, de är skrupelfria och utan empati.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 2. Carlos svar

  De ringde mig också efter att deras webbplats försvann, vilket tyder på att jag betalar 1000 skatter för att ta ut 5000 euro som jag sa att jag hade skrivit in ... en lögn jag investerade 250 euro som ett test och eftersom det inte fanns något sätt att ta ut vinster där blev de kvar ( många klagomål och ingenting). Eftersom det luktade bedrägeri och jag föreställde mig att det skulle skala, följde jag deras spel och bad dem att ok, att de skickade all information och dokumentation om det ... efter några bekräftelser och ursäkter och mer grova argument (när du kliar de är fattiga och okunniga djävlar .., ännu mer än jag, för att investera i dem utan att informera mig mer), det var tydligt att de inte skulle skicka någonting, så jag skickade dem bokstavligen till sh ... stranden, och de bad mig om respekt, ... så jag bad om ursäkt och skickade dem med avseende på stranden ... Vilket rasande! ... Slutsats: du måste undersöka och informera dig själv 80% av din tid, letar efter negativa recensioner och bevis på någon plattform innan du investerar ... de andra 20% letar efter de positiva.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Carlos, tack för att du lämnar dina kommentarer om kapitalstocken, det är en bluff, var försiktig om de kallar dig falska advokater, de låtsas själva vara advokater, TROR INTE dem, de kommer INTE att hjälpa dig, skicka inte dem mer pengar eller betala ingenting, allt du skickar dig kommer att förlora och de kommer INTE att returnera dem till dig. Det här är de vanliga strategierna för dessa mäklare, fusk, lögn och förolämpning, de har inget emot att såra och skratta åt människor, de är skrupelfria och utan empati.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 3. Jordanien svar

  Tack vänner för informationen, tack till er kunde jag återhämta vad kapitalstocken hade tagit från mig. Tack igen, du har gett mig en lättnad som jag inte har känt på länge.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jordan, bra !!!, Tack så mycket för varningen, vi är mycket glada att du har uppnått det, var försiktig om du investerar igen, kolla mäklarna innan du litar på en, här har vi nästan alla.

   För andra som vill få tillbaka pengarna bör de försöka prata med vår chatt eller klicka på den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vår ranking av rekommenderade mäklare 2021 klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

 4. LYCKLIG svar

  Efter att ha blivit lurad av aktiekapital, ringer nu ett "företag" till mig att de påstår sig vara advokater anställda av två eller tre europeiska webbplatser och att jag måste betala skatt till England för att ta ut mina investeringsintäkter.
  vård

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Lucia, tack för att du lämnat dina kommentarer om The Capital Stock, det är en bluff, få all information från advokaterna, webben, e-posten etc. och du ger dem till mig, de låtsas själva vara advokater, TROR INTE på dem, de kommer INTE att hjälpa dig, skicka dem inte mer pengar eller betala dem någonting, allt du skickar dig kommer att förlora och de kommer INTE att lämna tillbaka dem till du. Det här är de vanliga strategierna för dessa mäklare, fuska, ljuga och förolämpa människor, de bryr sig inte om att skada och skratta åt människor, de är skrupelfria och utan empati.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 5. Märta Sola svar

  Hallå där! Jag skulle vilja föreslå att en grupptalan mot Thecapitalstocks ska väckas. Det har en bättre chans att blomstra ... Vad tycker du?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Marta, för att stoppa dessa mäklare är det bäst att lämna in ett klagomål till polisen där deras verkliga kontor finns, för det måste vi först veta var de påstådda rådgivarna ringer från, från vilket land och därifrån för att veta om vi kan verkligen gå vidare Med en rättegång som tar mellan 2 och 3 år att upphöra och med ett resultat som kanske inte är tillfredsställande för dem som stämmer, är det bäst att försöka få tillbaka pengarna och vi erbjuder en möjlighet att de kan bedöma ditt fall och alla drabbade kan få tillbaka sina pengar. Tack för att du lämnat dina kommentarer om The Capital Stock, det är en bluff, inte skicka dem mer pengar eller betala dem någonting, allt du skickar förlorar och de kommer INTE att returnera det till dig. Det här är de vanliga strategierna för dessa mäklare, fuska, ljuga och förolämpa människor, de bryr sig inte om att skada och skratta åt människor, de är skrupelfria och utan empati.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.