Kommentarer om The Clearing House Inc.
I denna avdelning vi kommer att analysera Clearinghuset Inc. (kallas också med namnet: theclearinghouseinc.com), är en fondförvaltning och finansiell rådgivningsplattform. Rekommenderas Clearing House Inc verkligen för en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker webbplats? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om The Clearing House Inc. Claims, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är Clearing House Inc. ⚠️ en säker webbplats? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

❌ Clearing House Inc nämner vara del av: The Clearing House Inc (obefintlig)

 

❌ När det gäller din läge, nämner vara baserat på USAMen Det finns ingen information giltigt för att bekräfta detta, vi tror det det är falsk information.

 

❌ Om vi ​​analyserar din säkerhet, observerade vi det Clearinghuset har ingen form av reglering.

 

UPPMÄRKSAMHET: Clearinghuset Det är ett företag INTE REGLERAD. ⚠

 

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera de typer av konton det erbjuder Clearinghuset Inc., I detta fall, vi hittade inte information som visar att det finns olika kontotyper.

La plattform att fungera som The Clearing House Inc erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlare som The Clearing House Inc tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Clearing House Inc: s webbplats
Clearing House Inc: s webbplats

Clearinghuset Inc. ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: en förklaring av de tjänster som den erbjuder, miniräknare, nyheter och analyser, bland annat vanliga frågor.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om Clearinghuset Inc. 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: theclearinghouseinc.com

📞 Telefonnummerhar inte.

📧 E-post: kontakt från formuläret på webbplatsen.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på The Clearing House Inc. Vi gjorde den här granskningen och bedömningen eftersom vi fick olika meddelanden och kommentarer där vi frågade om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar hos ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på Clearing House Inc ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Clearinghuset Inc. är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2021

 

❌ Efter att ha undersökt det, råder vi dig att vara försiktig, eftersom det är ett olagligt företag, klart etablerat för att ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är mycket otydligt, eftersom det erbjuder nästan ingen juridisk information, inte visar data om dess registrering och saknar reglering (icke-reglerat företag). ❌

 

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

 


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om The Clearing House Inc? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

4 kommentarer om «The Clearing House Inc: Betyg och kommentarer»

 1. gerardo svar

  Hola, He sido contactado por una empresa The Business Brokers of Iowa y ellos me recomendaron a The Clearing House Inc. como underider como el Banco para poder depositar acciones y poder monetizarlas posteriormente. Me pedían que abriera una cuenta bursátil para ello y debía ser del 5 % de la cantidad que iba a recibir por unas acciones. esa cantidad era muy fuerte y me insistían en que sólo tenía dos horas para copncretar el pago , si no ya no se podrían vender. El ejecutivo de la cuenta se hacía llamar Alex Davis y el número de New York es el *914 223 70 10.
  No me dio confianza y no deposité pero seguramente algunas personas se sentirán presionadas y depositarán con la expectativa de ganar fuertes cantidades de dinero.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hola Gerardo, gracias por comentar sobre The Clearing House Inc. Este broker es una ESTAFA. No les envíes dinero, quieren sacarte el máximo dinero posible con mentiras, las operaciones no son reales, el dinero no lo meten en el mercado, solo lo hacen ver y al final te dicen que has perdido y se lo quedan.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Juan Daniel svar

  Tror du att det finns en möjlighet att ta ut pengarna på annat sätt?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Juan Daniel, tack för att du kommenterar The Clearing House Inc. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *