✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta varför NO deberías invertir en The Crypto Genius. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare att investera. Det vi hittade var inga goda tecken.

A continuación te mostraremos información esencial sobre The Crypto Genius y te diremos porqué llegamos a tal conclusión:

Grundläggande information

🌐 webbplatsthecryptogenius.software – crypto-genisus.com – the-cryptogenius-pro.com – crypto-genius.io – en.cryptogenius.investerscorp.com
???? företagetOkänd
⚖️ regleringFCA
📧 E-postadress Har inte
📈 Plattformegen plattform
📌 AdressOkänd

¿Qué es The Crypto Genius?

Till att börja, The Crypto Genius no es un broker en síDet är snarare en webbplats som används av olika investeringsbolag för att få information från alla personer som registrerar sig genom registreringsformuläret på denna webbplats.

Uppgifterna kommer sedan att skickas till värdepappersföretag (vanligtvis MYCKET OSÄKERT) för att marknadsföra sig själva genom att använda reklam mycket aggressivt. Ringer vanligtvis oönskade och mycket aggressiva samtal och bjuder in folk att investera pengar för att påstås generera vinster snabbt och utan risk.

Webbplatser som liknar den här finns i överflöd, så vi hjälper dig att upptäcka dem och undvika att hamna i bedrägerier.

surfar på webben

Sitio web de The Crypto Genius

Alla dessa sajter vi pratar om delar en viss likhet, en liten presentation och ett registreringsformulär i början av huvudsidan. Där bjuder de in användaren att registrera sig genom att erbjuda dem en snabb och enkel registrering, enkel intjäning och hög avkastning, och försöker framstå som så vänlig som möjligt.

Men om du går till villkoren för användning av webbplatsen kommer du att se att de inte förklarar absolut ingenting om hur de genomför förhandlingarna, vilken plattform som kommer att användas eller var vi kommer att sätta in våra pengar eller hur försäkrade de är. De kommer inte heller att säga vilket företag som driver sajten eller var den är registrerad.

Det är att de inte ens är företag registrerade och övervakade av någon tillsynsenhet, så vi råder dig att vara välinformerad innan du anger data på någon webbplats som liknar dessa.

uppdateringar

Novedades sobre The Crypto Genius:

datum Uppdatering – nyheter
kan 2023-

Användarrecensioner

[demokrati id=”7661″]

Vad är din åsikt? Te invitamos a colaborar con nosotros y votar. También puedes dejar un comentario sobre tu experiencia con The Crypto Genius.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.

Valoración final de The Crypto Genius

En pocas palabras, nuestra recomendación es: NO INVIERTAS CON The Crypto Genius.

Es una empresa que no menciona absolutamente nada de datos fiscales, según mensaje de clientes luego de registrarte con The Crypto Genius comenzarán a llamarte de diferentes brokers y empresas de inversión sin regulación para alentarte a invertir dinero (TEN MUCHO CUIDADO A QUIEN DAS TUS DATOS).

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.


¿Cómo Reclamar Dinero estafado por The Crypto Genius?

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

¿Cómo Denunciar a The Crypto Genius?

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

¿Cómo puedo denunciar a The Crypto Genius?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

¿Es The Crypto Genius una estafa – es scam?

Sí. Creemos que The Crypto Genius es Scam. Hemos recibido mensajes de clientes que mencionan no poder retirar su capital, esto sumado a otras características muy negativas de la empresa.

¿Es The Crypto Genius confiable?

No. The Crypto Genius no es confiable, es una empresa muy poco segura: 1) Den nämner inte skatteinformation eller var den är baserad, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är ett relativt nytt företag utan tjänsteår. 5) según mensajes de clientes de The Crypto Genius, luego de registrarte te llamarán de brokers peligrosos (sin regulación). Estas características hacen a la empresa muy poco confiable.

¿Cómo recuperar dinero de The Crypto Genius?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

¿Hay alternativas (recomendadas) a The Crypto Genius?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Är The Crypto Genius en bluff? Åsikter från 2023»

 1. victoria svar

  Detta företag kommer inte att låta dig dra dig ur. Jag försäkrar dig, de lät mig inte dra mig tillbaka, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hola Victoria, gracias por escribir sobre The Crypto Genius . En la actualidad a este broker se le considera una ESTAFA.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *