Kommentarer om TheMerit Finance
I denna avdelning vi kommer att analysera TheMerit Finance (även kallad med namnet: themeritfinance.com)Är en fondförvaltning och rådgivande plattform. Rekommenderas TheMerit Finance verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker webbplats? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om TheMerit Finance Claims, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är TheMerit Finance ⚠️ en säker webbplats? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

❌ TheMerit Finance nämner att vara del av: inga uppgifter om detta.

 

❌ När det gäller din läge, företaget är baserat i Storbritannien, Luxemburg och Caymanöarna enligt webbplatsenMen ingen giltig information för att bekräfta detta tror vi det det är falsk information.

 

❌ Om vi ​​analyserar din säkerhet, noterar vi att TheMerit Finance den har ingen typ av reglering.

 

UPPMÄRKSAMHET: TheMerit Finance är en mäklare INTE REGLERAD. ⚠

 

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu kommer vi att se vilka typer av konton det erbjuder TheMerit Finance, I detta fall, vi hittade inte information som visar att det finns olika kontotyper.

La plattform att fungera som TheMerit Finance erbjuder är: plattform egen.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som TheMerit Finance tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en bra poäng till mäklarens fördel.

TheMerit Finance webbplats
TheMerit Finance webbplats

TheMerit Finance ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: en förklaring om marknaderna där den verkar, analys, FAQ-sektion, inte mycket mer.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om TheMerit Finance 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: themeritfinance.com

📞 Telefonnummer: +44 0746 7419109

📧 E-post: [e-postskyddad][e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på TheMerit Finance. Vi genomför denna granskning och bedömning, på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om företagets tillförlitlighet. Vi vill tro att vår recensionssida hjälper investerare, tillhandahåller nyckelinformation om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör känna till innan de bestämmer sig eller inte investerar med ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på TheMerit Finance ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget TheMerit Finance är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2021

 

❌ Efter att ha undersökt denna mäklare rekommenderar vi dig att vara försiktig, eftersom det är ett olagligt företag, klart etablerat för att ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är mycket otydligt, eftersom det ger nästan ingen juridisk information, inte visar data om dess registrering och saknar reglering (icke-reglerat företag). ❌

 

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i september 2021 tillkom CSSF TheMerit Finance till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CSSF september 2021 -varning ⚠️

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i november 2021 tillkom CNMV TheMerit Finance till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till M️ CNMV-varningen för november 2021

 
⛔ Uppmärksamhet ⛔ : TheMerit Finance är nära kopplat till Gruv för avancerad hjälpfond, ett olagligt företag som har flera klagomål mot det.
 


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om TheMerit Finance? Vad har du varit med om?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «TheMerit Finance: Betyg och kommentarer»

 1. ALEXANDER svar

  Varning, CSSF har lämnat in ett klagomål för alla bedrägerier som begåtts i Europa, var försiktig!

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Alexander, tack för att du kommenterar Advanced TheMerit Finance. Den här mäklaren är en SCAM. CSFF (Luxembourg Financial Regulator) har redan varnat för dem, för bedrägeri och att de inte är reglerade (Se länk ). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *