✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

I detta avsnitt kommer vi att analysera företaget Trading Pit, är det säkert?. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VID TIDEN FÖR ATT SKAPA RECENSIONEN VISADES DET INTE FINNAS INGA TECKEN PÅ BLÄFF. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om The Trading Pit och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsthetradingpit.com
???? företagetThe Trading Pit Challenge GmbH
⚖️ regleringinte reglerad
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 Plattformegen plattform
📌 AdressLandstrasse 63, 9490, Vaduz, Liechtenstein

The Trading Pit ägs av The Trading Pit Challenge GmbH, företaget ligger i Liechtenstein.

Kontotyper

Nu går vi vidare till att analysera kontotyperna som erbjuds av The Trading Pit. I det här fallet observerar vi att det inte erbjuder kontotyper.

Information på webben

Handelsplatsens webbplats

Trading Pit ger en grundläggande förklaring om de finansiella produkter den erbjuder, en utbildningsavdelning, NFTS marknadsnyheter, informativa videor, inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

 • +4232379000

Slutbetyg av The Trading Pit

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: The Trading Pit är ett företag där vi inte har märkt tecken på bluff. Vi föreslår också försiktighet.

Även om vi inte har hittat några dåliga recensioner, negativa kommentarer eller andra tecken på bluffföretag, råder vi dig alltid att vara försiktig i investeringsvärlden och med dina pengar! Det skadar aldrig att vara försiktig och undersöka företaget på egen hand!

uppdateringar

Nyheter om The Trading Pit:

datum Uppdatering – nyheter
För tillfället har vi inga nyheter att dela med oss ​​av.

Användarrecensioner

[demokrati id=”8697″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse av The Trading Pit.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar till Handelsgropen

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar The Trading Pit

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill lämna in ett klagomål, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Är The Trading Pit en bluff – är det en bluff?

Enligt vår uppfattning är det inte en bluff, vi har inte kunnat upptäcka tecken på bluff.

Är The Trading Pit pålitlig?

Efter vår analys tror vi att det är ett vanligt/normalt företag, vi märker inga tecken på bluff. Kom också ihåg att vara försiktig med dina pengar och var du investerar dem.

Hur rapporterar man The Trading Pit?

Om du har några klagomål mot denna mäklare kan du skriva till dem till stöd för deras webbplats, vi inbjuder dig också att lämna en kommentar i denna recension.

Hur gör man anspråk på pengar från The Trading Pit?

Om du inte kan få tillbaka dina pengar, lämna oss en kommentar så hjälper vi dig. Du kan också besöka den här sidan som förklarar hur du får tillbaka dina pengar.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Är The Trading Pit en bluff? Åsikter»

 1. Manuel svar

  Detta företag betalar inte. Jag säger till dig av egen erfarenhet, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Manuel, tack för att du skrev om The Trading Pit. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *