✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i ThinkMarkets. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om ThinkMarkets och vi kommer att berätta varför vi kom fram till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsthinkmarkets.com
???? företaget*TF Global Markets (UK) Limited
⚖️ regleringFCA (Storbritannien) – FSA (Seychellerna)
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 PlattformMT4 och MT5
📌 AdressStorbritannien – Seychellerna – Saint Lucia

⚠️ ThinkMarkets ägs av TF Global Markets (UK) Limited och TF Global Markets Int Limited, företaget ligger i Storbritannien, Seychellerna eller Saint Lucia (platsen för företaget ändras beroende på var kunden befinner sig). När det gäller Seychellerna eller Saint Lucia anser vi denna plats som farlig för deras kunder på grund av dess brist på reglering och brist på allvar. Klienter är oskyddade. Företaget är beläget på en plats OSÄKER, se upp. ⚠️

Kontotyper

Nu kommer vi att analysera vilka typer av konton som ThinkMarkets erbjuder, i det här fallet ser vi att det erbjuder 3 olika typer av konton:

KontotypMinsta initiala insättning
Standard$0
Tänk$0
Professional$0

Information på webben

Think Markets webbplats

ThinkMarkets ger en grundläggande förklaring av de finansiella produkter den erbjuder, marknadsnyheter och analyser, ekonomisk kalender, livediagram, egentligen inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

Storbritannien +44 203 514 2374

Australien +61 3 9093 3400

???? ThinkMarkets slutbetyg ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED ThinkMarkets.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder (som Seychellerna) är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Vad är nytt på ThinkMarkets:

datum Uppdatering – nyheter
Juli 2023Beroende på var kunden befinner sig har mäklaren en mycket dålig reglering (Seychellerna), vi föreslår extrem försiktighet eftersom vi anser att det är en mycket dålig och inte seriös reglering.

Användarrecensioner

[demokrati id=”5742″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse av ThinkMarkets.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av ThinkMarkets

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar ThinkMarkets

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera ThinkMarkets?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är ThinkMarkets en bluff – är det bluff?

Vi har inte upptäckt tecken på bedrägeri, men vi kunde upptäcka att företaget, beroende på var kunderna befinner sig, är baserat i ett mycket osäkert land.

Är ThinkMarkets pålitliga?

Nej, ThinkMarkets är inte pålitligt: 1) är baserat i osäkra länder, 2) den har en mycket dålig reglering 3) Det har inte ett särskilt gott rykte på internet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från ThinkMarkets?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till ThinkMarkets?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

4 kommentarer om «Är ThinkMarkets en bluff? 2023 recensioner»

 1. Juan C svar

  Jag har arbetat med dem i lite över ett år och jag har inte fått några nyheter

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Juan, svarar de dig inte för ditt kapital? Kan du berätta vad som händer med dig?

   Hälsningar.

 2. Eduardo svar

  Hej, tack för analysen, jag visste inte att mäklaren finns i ett osäkert land som Seychellerna. Tack.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Hugo.2, tack för att du skriver om ThinkMarkets. För närvarande anses denna mäklare som mycket osäker (på grund av dess Seychellernas reglering).

   Om du har mer information om dem ber vi dig att dela den, med alla detaljer du kommer ihåg.

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *