✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

Grundläggande information

🌐 webbplatsthundermarkets.com
???? företaget*Nämner det inte
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 PlattformEgen plattform
📌 AdressSeychellerna
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 2022-01-18
FöretagstypFinansiella produkter mäklare

Vad är Thunder Market?

Efter att noggrant undersöka Thunder Markets webbplats kan vi bekräfta att dessa är tjänster relaterade till finansiella produkter.

Kontotyper

Företaget nämner att ha 2 typer av konton.

kontonInvesteringar
klassisk$500
Trueno$1.000

Information på webben

thunder markets webbplats

Här visar vi dig en skärmdump av Thunder Markets webbplats, som är thundermarkets.com. Fångsten gjordes i juni 2024.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Efter att ha gjort en analys av webbplatsen:

– Vi har hittat följande telefonnummer: 00442032393135

– Vi har hittat följande mejl: [e-postskyddad]

*Thunder Markets förordning

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats

Thunder Markets utgör en alarmerande situation genom att inte tillhandahålla någon information om dess reglering. Denna utelämnande tyder på att det är en oreglerad mäklare, vilket har allvarliga konsekvenser för säkerheten och skyddet av klientmedel. I ett oreglerat sammanhang har inte klienter och deras tillgångar juridiska skydd eller tillsyn av en tillsynsmyndighet, vilket avsevärt ökar risken för förlust av medel vid dålig praxis från mäklarens sida. Det är viktigt att utöva tillbörlig aktsamhet och försiktighet när man överväger att göra transaktioner med företag som Thunder Markets, eftersom insättning av medel hos en oreglerad enhet kan utsätta investerare för betydande och potentiellt irreparable finansiella risker.

Tänk noga innan du skickar pengar, du skickar dem till ett företag utan någon typ av reglering eller skydd!

???? Thunder Markets slutliga värdering ????

Som du kan se har vi genomfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste egenskaperna hos detta företag och vi har kommit till följande slutsatser om detta företag:

Thunder Markets presenterar sig som en handelsplattform. Efter att noggrant undersöka webbplatsen kan vi bekräfta att den erbjuder tjänster relaterade till finansiella produkter. Det är dock ytterst alarmerande att företaget säger sig ha sitt huvudkontor i en plats anses vara mycket osäker. Denna situation väcker allvarliga farhågor om säkerheten och säkerheten för klientmedel. Dessutom tyder bristen på detaljerad information om dess reglering att Thunder Markets inte är föremål för tillsyn av någon tillsynsenhet. Denna brist på tillsyn ökar risken för investerare eftersom de inte har de vanliga skyddsåtgärderna och garantierna som tillhandahålls av adekvat reglering.

🚨🚨 Av nämnda skäl är vår slutsats att det är ett väldigt oseriöst och osäkert företag. Tänk noga efter om du vill skicka pengar till ett företag med dessa egenskaper. 🚨🚨

uppdateringar

Har inga uppdateringar

Användarrecensioner

[demokrati id=”8921″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med Thunder Markets.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av Thunder Markets

Om du hamnar i den olyckliga situationen att ha blivit lurad och behöver vägledning om hur du ska få tillbaka ditt kapital, är du på rätt plats. I vår FAQ-sektion nedan har vi sammanställt värdefull information och praktiska tips som hjälper dig genom denna process. Från steg att följa till tillgängliga resurser, du hittar svar på de vanligaste frågorna om att få tillbaka pengar efter en bluff.

Hur man rapporterar Thunder Markets

Om du av någon anledning är missnöjd med den service som företaget tillhandahåller och vill vidta åtgärder är du på rätt plats. I vår FAQ-sektion nedan hittar du detaljerad information om det bästa sättet att lämna in ett klagomål mot företaget.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till Thunder Markets?

Självklart! Det finns mycket säkrare och mer pålitliga alternativ än Thunder Markets. I vår rankning hittar du ett noggrant utvärderat urval av handelsplattformar som erbjuder en säkrare och mer transparent miljö för dina investeringar: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag anmäla Thunder Markets?

Om du behöver rapportera Thunder Markets praxis, föreslår vi att du kontaktar ditt lands finansiella tillsynsmyndighet. De har de resurser och befogenheter som krävs för att undersöka och vidta åtgärder mot företag som verkar bedrägligt eller inte följer finansiella regler.

¿Es Thunder Markets pålitlig?

Tyvärr är Thunder Markets inte ett pålitligt företag. Bristen på säker information och frånvaron av reglering tyder på att denna handelsplattform inte ger en säker miljö för investerare. Med tanke på dessa omständigheter är det tillrådligt att undvika handel med Thunder Markets och överväga mer pålitliga och reglerade alternativ istället.

Hur man får pengar från Thunder Markets?

Att få tillbaka dina pengar efter att ha blivit offer för en bluff kan vara en komplicerad process, men inte omöjlig. I vår detaljerade guide om hur du återställer pengar från ett bluffföretag, ger vi dig en steg-för-steg-guide som hjälper dig i denna process: här

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Thunder Markets: åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. Manuel svar

  Detta företag betalar inte. Jag får inte betalt än, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Manuel, tack för att du skrev om Thunder Markets. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, investera inte mer pengar, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt och behåller pengarna från det ögonblick de når deras konton, de kommer aldrig in på marknaden, allt är förberett så att de gör du förlorar dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de ber dig om en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det!, det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera det till dig.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *