✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i Tickmill. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Tickmill och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatstickmill.com
???? företagetTickmill Group (Tickmill UK Ltd – Tickmill Europe Ltd – Tickmill South Africa (PTY) Ltd – Tickmill Ltd – Tickmill Asia ltd)
⚖️ regleringFCA – CySEC – FSCA – FSA
📧 E-postadress [e-postskyddad] - [e-postskyddad] (Latinamerika)
📈 PlattformMetaTrader 4 – MetaTrader 5 – Webtrader
📌 Adress3:e våningen, 27 – 32 Old Jewry, London, England, EC2R 8DQ – Kedron 9, Mesa Geitonia, 4004 Limassol, Cypern – The Pavilion, Cnr Dock och Portswood Rd, V andA Waterfront, 8001, Kapstaden – 3, F28-F29 Eden Plaza, Eden Island, Mahe, Seychellerna

⚠️ Tickmill Group består av flera företag som finns i olika delar av planeten och reglerna varierar beroende på var kunden befinner sig. För latinamerikanska kunder är reglering praktiskt taget obefintlig, så vår rekommendation för latinamerikaner är att undvika denna mäklare. ⚠️

Kontotyper

Nu kommer vi att analysera de typer av konton som erbjuds av Tickmill, i det här fallet observerar vi att det erbjuder 3 olika typer av konton:

KontotypMinsta initiala insättning
klassisk$0
Pro$0
VIP$50.000

Information på webben

tickmill webbplats 2

Tickmill tillhandahåller en grundläggande förklaring av de finansiella produkter den erbjuder, marknadsnyheter och analyser, ekonomisk kalender, tillgångskalkylator, livediagram, utbildningssektion, FAQ-sektion, personliga erfarenheter, bland annat.

Lista över telefonnummer

 • +248 434 7072 (Latinamerika)
 • +44 203 835 5105 (Storbritannien)

???? Slutlig Tickmill-värdering ????

Slutligen, och i ett nötskal, för användare som bor i Latinamerika, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED Tickmill.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om Tickmill:

datum Uppdatering – nyheter
-Inga nyheter för tillfället

Användarrecensioner

[demokrati id=”1096″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse av .

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av Tickmill

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar Tickmill

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag anmäla Tickmill?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Tickmill en bluff – är det en bluff?

Ja, vi kan berätta att för Latinamerika har den plats och reglering i ett MYCKET OSÄKERT land.

Är Tickmill pålitlig?

Nej. Tickmill är inte pålitlig, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) (för latinamerikanska kunder) är ett OREGULERAT företag 3) Den har många klagomål. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från Tickmill?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till Tickmill?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

16 kommentarer om «Tickmill: Betyg och kommentarer»

 1. luis svar

  Hej vän. Berätta för mig vad du kan berätta om FXTM-mäklaren, är det en pålitlig mäklare eller är det en bluff. Jag hoppas att du kan hjälpa mig. Tack

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Luis, du kan läsa en recension i denna länk: FXTM.

   Hälsningar.

 2. luis svar

  ok vän och om rekommendationen från någon mäklare där de jobbar pengarna till personen du säger till mig, känner du någon eller inte.Tack.

 3. luis vargas svar

  Tack vän, jag har redan fått reda på den här mäklaren och den har inga bra referenser, jag var på väg att investera mina pengar med dem och tack och lov gjorde jag det inte för jag skulle ha ångrat det senare. Vad kan du berätta för mig om global trader atf, det finns positiva kommentarer och andra negativa om denna mäklare och jag vill också veta om du kan rekommendera en mäklare där man kan investera sina pengar och de hanterar det på det sätt de anser vara bäst för en. Jag har hört att det finns speciellt i USA men jag har inte haft turen att ta reda på vilka de är. Jag hoppas att du kan hjälpa mig med det jag skriver till dig. Grattis till det arbete du gör, du måste vara försiktig när du vet hur att investera.Grattis.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Luis, du kan se recensionen i denna länk: Handla ATF. Alla kommentarer sätter det där.

   Hälsningar.

 4. luis svar

  Wow, jag läste redan kommentarerna om UMARKETS, jag var på väg att skicka dem pengar för allt de erbjöd mig. Tack i alla fall. Jag skulle vilja veta om GLOBAL TRADER ATF, de säger att det sponsrar det argentinska landslaget som en krok för vad jag ser är .Jag skulle vilja veta om den här mäklaren är seriös eller en bluff eftersom det för några månader sedan sades negativa saker om dem som bedragare, etc. och nu när jag läser ser jag att de talar mycket väl om dem, jag vet inte om de förbättrat tjänsten eller inte. Jag skulle vara tacksam om du ville kommentera dem. Tack så mycket.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Luis, du kan se recensionen i denna länk: Handla ATF. Alla kommentarer sätter det där.

   Hälsningar.

 5. luis svar

  Jag skulle vilja veta om MARKETS-mäklaren, är denna mäklare säker eller inte? God morgon

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Luis, det finns många mäklare som har ordet MARKNADER, har du hemsidan för att veta vilken du pratar om?

   Hälsningar.

 6. luis svar

  Det jag skrev igår var till viss nytta eftersom sanningen var att jag blev förvirrad av vad de skrev om huruvida det var en rekommenderad mäklare eller inte. Se till att nästa gång du publicerar något granska det väl. Jag gratulerar dig för det arbete du gör för det bästa för oss alla som söker en seriös och ansvarsfull mäklare.Jag gratulerar dig.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Luis, det är det vi är här för, det kan alltid bli fel, men som tur är har vi användare som du som inte tvekar att skriva för att kommentera, tack så mycket!

   Hälsningar.

 7. Vero svar

  Jag tackar för recensionen, jag letade efter mer information om tickmill

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Vero, tack för din kommentar om Tickmill. Denna mäklare rekommenderas, vi har inte fått några klagomål på dem och hittills har vi kunnat se att de arbetar på ett seriöst och professionellt sätt.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

   • Rohness

    Varför rekommenderar de denna Tickmill-mäklare i artikeln, men anklagar honom för bluff i kommentarerna,
    Uppdatera dina recensioner, förklara, är det en bluff eller inte?

   • Rekommenderademaklare.com

    Hej rohness, kommentaren har uppdaterats, det är en rekommenderad mäklare.

    Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *