Kommentarer om TIFIA

I denna avdelning vi kommer att analysera TIFIA -mäklaren, är en Forex-, kryptovaluta- och CFD -mäklare. Det tillhandahåller också tjänsten Social Trading. Rekommenderas verkligen TIFIA att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på TIFIA ... Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, och ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte, att investera hos ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: Tifia Markets Limited.

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Vanuatu. 

Om vi ​​analyserar mäklarens regler: det är en oreglerad mäklare, den har en Vanuatu -licens, men inte en förordning.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som TIFIA erbjuder, noterar vi att de erbjuder 4 olika typer av konton: Startkontot, det klassiska kontot, ECN Pro -kontot och kryptokontot. Vi lämnar en bild med lite information om varje kontotyp.

Starta konto- Minsta initial insättning på $ 10, upp till 1: 1000 hävstång, 100% marginal.

Klassiskt konto- Minsta initial insättning på $ 100, upp till 1: 1000 hävstång, 100% marginal.

ECN PRO-konto- Minsta initial insättning på $ 500, upp till 1: 100 hävstång, 100% marginal.

Kryptokonto- Minsta initial insättning på $ 100, upp till 1: 50 hävstång, 100% marginal.

TIFIA -kontotyper
TIFIA -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som TIFIA erbjuder är: MT4.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som TIFIA tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

TIFIA webbplats
TIFIA webbplats

TIFIA tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intressenter (vi erinrar om att webbplatsen inte har en spansk version): förklaring om de produkter som TIFIA erbjuder, förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, information om olika typer av konton, några live -diagram, nyheter om finansiella händelser av intresse, ekonomisk kalender, inte mycket annat.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om TIFIA

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: tifia.com

Telefonnummer: + 573195314742

E-post: [e-postskyddad], [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

>>> Bedömning av TIFIA <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att TIFIA -företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, den är baserad i osäkra länder (som Vanuatu), när vi letar efter värderingar på TIFIA hittar vi mest negativa värderingar.

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Uppdatering från oktober 2019: CNMV, spansk tillsynsmyndighet, har varnat för TIFIA, vi föreslår extrem försiktighet.

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om TIFIA? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «TIFIA: Betyg och kommentarer»

    • Rekommenderade mäklare svar

      Hej Juan, tack för att du delar din erfarenhet med TIFIA. Kanske har du en bra erfarenhet av TIFIA men vi påminner dig om att det är en oreglerad mäklare, så vi föreslår att du är mycket försiktig med dem.

      hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.