Bux mäklare

TigerWit -kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mäklaren TigerWit (kallas även global.tigerwit.com), är en Forex-, kryptovaluta- och CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen TigerWit för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om TigerWit ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det tigerwit ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: TigerWit Limited och TigerWit Limited (Storbritannien).

 

✅ När det gäller din läge, Mäklare nämner att de är baserade i: Bahamas eller Storbritannien (beroende på kundens plats).

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: som de nämner är ett företag som regleras av SCB i Bahamas, vilket enligt vår mening inte är en säker reglering. Även om det också bör noteras att TigerWit har regler från England, så det beror på vilket av TigerWit -företagen du arbetar med, kommer du att arbeta med TigerWit från Storbritannien eller TigerWit från Bahamas. I denna översyn kommer vi att utföra TigerWit -analysen av Bahamas.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som TigerWit erbjuder, noterar vi att de inte riktigt ger information om att äga olika kontotyper.

Plattformarna att fungera som TigerWit erbjuder är: vi tror på TigerWits egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som TigerWit tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

TigerWit webbplats
TigerWit webbplats

 

TigerWit tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intressenter: förklaring av några grundläggande begrepp i handelsvärlden, några live -diagram, förklaring om de produkter som TigerWit erbjuder, ja, inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

🟢 Annan information om TigerWit 🟢

 

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: global.tigerwit.com

📞 Telefonnummer: +86 400 809 8509 | +1 (242) 676 7306

📧 E-post: [e-postskyddad] | [e-postskyddad] | [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi recenserade TigerWit. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på TigerWit <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget TigerWit är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2022

 

När vi ser allt detta rekommenderar vi att du är försiktig, eftersom: även om det är en reglerad mäklare, men tyvärr är det en mycket osäker reglering, Bahamas, och som en följd av detta har tusentals människor blivit lurade av mäklare som regleras av detta organ. har sitt huvudkontor i länder med ett mycket dåligt rykte (Bahamas); När vi letade efter recensioner om TigerWit hittade vi flera negativa recensioner som varnade för denna mäklare. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om TigerWit? Vad har du haft för erfarenhet?

 

 

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.