Kommentarer om TiMarkets

I denna avdelning vi analyserar mäklaren TiMarkets (kallas även timarkets.com), är en Forex-, ETF- och CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen TiMarkets att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om TiMarkets ✅, hävdar 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är det TiMarkets ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Beradora Ltd. (obefintlig)
 
✅ När det gäller din läge, Mäklaren nämner att den är baserad i Storbritannien, men det finns inga bekräftande registreringsdata, denna information är falsk.
 
✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

 
📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av TiMarkets, märkte vi att den erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Mikrokonto, Standardkonto, Premiumkonto och VIP-konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Micro-konto: minsta initiala insättning på $100, hävstång upp till 1: 500, spridning av 1 pip, minsta parti 0.01, Marginal Call / Stop Out -nivå 40% / 10%.

Standardkonto: minsta initiala insättning på $500, hävstångseffekt upp till 1: 300, 1 pipspread, med telefonhandel, fondförvaltning, lägsta parti 0.01, Marginal Call / Stop Out -nivå 50% / 20%.

Premiumkonto: minsta initiala insättning på $25.000, hävstångseffekt upp till 1: 100, 0.6 pip spridning, med telefonhandel, fondförvaltning, lägsta parti 0.01, Marginal Call / Stop Out -nivå 50% / 20%, fondförvaltning.

VIP-konto: minsta initiala insättning på $100.000, hävstångseffekt upp till 1: 100, 0.2 pip spridning, med telefonhandel, fondförvaltning, lägsta parti 0.01, Marginal Call / Stop Out -nivå 50% / 20%, fondförvaltning.

TiMarkets kontotyper
TiMarkets kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som TiMarkets erbjuder är: MT4-plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlaren som TiMarkets tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

TiMarkets webbplats
TiMarkets webbplats

TiMarkets tillhandahåller efter hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: bara lite information om de tjänster som den erbjuder och några förklaringar till några viktiga begrepp, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

🟢 Annan information om TiMarkets 🟢

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: timarkets.com / timarkets.co

📞 Telefonnummer: + 49 151 28313710

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi recenserar TiMarkets. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på TiMarkets <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget TiMarkets är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2021

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi försiktighet, eftersom det är en helt olaglig mäklare som faktiskt inte är registrerad eller reglerad av någon myndighet, är det ett skalföretag som inte erbjuder juridisk information till allmänheten, dessutom när man letar efter recensioner om TiMarkets bara Vi hittade recensioner som är negativa och varnar för denna mäklare. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.
 
⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i maj 2021 CONSOB tillagd TiMarkets till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till CONSOBs warning️ varning för maj 2021
 
⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i juli 2021 tillade BaFin TiMarkets  till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till BaFins varning July️ juli 2021
 
⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i juli 2021 tillkom CNMV TiMarkets till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till warning️ varningen CNMV från juli 2021
 
⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i juli 2021 tillsattes HCMC (Grekland) TiMarkets till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till HCMC: s varning från juli 2021 ⚠️
 
⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i oktober 2021 tillsattes FCA TiMarkets till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till FCA: s oktober 2021 warning️ varning
 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : Vi har fått meddelanden från kunder som försäkrar det TiMarkets upprätthåller en nära relation med Fulla marknader, en mäklare med ett uselt rykte och med flera klagomål mot den, anklagad för att ha lurat sina användare. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

 
Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?
 
Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 
Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om TiMarkets? Vad har du haft för erfarenhet?

Annonsera med oss

8 kommentarer om «TiMarkets: Betyg och kommentarer»

 1. Jose R. svar

  Först Bafin och nu CNMV, dessa människor har begått bedrägerier över hela Europa, hur fungerar din webbplats fortfarande?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jose, tack för att du kommenterar TiMarkets. Denna mäklare är en SCAM. CNMV (Financial Regulator of Spain) har redan varnat för dem, för bedrägeri och inte regleras (se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 2. Anton svar

  Varning, BaFin har lämnat in ett klagomål för alla bedrägerier som begås i Tyskland och andra länder, var försiktig.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Anton, tack för att du kommenterar TiMarkets. Denna mäklare är en SCAM. BAFIN (tyska finansregulatorn) har redan varnat för dem för att de ljuger och inte regleras (se länk BAFIN). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. Abderrahman svar

  Jag har investerat i tidsmarknader och jag har tjänat mer än 50000 3000 euro, men jag har inte kunnat få några pengar, de gav mig lång tid och jag kunde aldrig få pengar, en dag fick de mig att arbeta med Bitcoin och jag behåller siffra på mindre -XNUMX euro, så var mycket försiktig. och över det säger tanten till mig att det är mitt fel när hon var den som fick mig att öppna aktier med bitcoin. de är bedragare

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Abderrahman, tack för att du delar din erfarenhet med TiMarkets. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se det längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 4. tomi svar

  God morgon, de låter mig inte dra mig för jag vet inte vad som är viktigt, jag har inte kunnat få ut någonting på länge nu, jag är väldigt nervös jag känner att jag kommer att förlora allt

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Tomi, tack för att du delar din erfarenhet med TiMarkets. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se det längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *