TitanTrade Kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mäklaren TitanTrade (kallas även titantrade.com), är en mäklare för binära optioner. Rekommenderas verkligen TitanTrade för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi recenserar TitanTrade. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om TitanTrade ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är TitanTrade ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Dom Technology Services ltd. Uppdatering i mars 2022: GN Capital Limited.

✅ När det gäller din läge, mäklare nämner att de är baserade i: Storbritannien (falska). Uppdatering mars 2022: Marshallöarna.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren ser vi att detta är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av TitanTrade noterar vi att det erbjuder 4 olika kontotyper: Mini -kontot, Standardkontot, Deluxe -kontot och Platinum -kontot.

Minikonto- Minsta initiala insättning på 350 USD, 7 arbetsdagars uttagstid, 24/7 support, gratis e-bok, begränsade marknadsuppdateringar.

Det följs av Standardkonto- Minsta initiala insättning på 5.000 7 dollar, 24 arbetsdagars uttagstid, 7/XNUMX support, gratis e-bok, obegränsad marknadsuppdatering, fullständig lista över tillgångar, signaler via handelsappen.

Den tredje typen av konto är Deluxe-konto-Minsta initiala insättning på $ 35.000 5, behandlingstid för uttag 24 arbetsdagar, support dygnet runt, gratis e-bok, obegränsade marknadsuppdateringar, fullständig lista över tillgångar, livesignaler, session med tillgänglig analytiker, en-till-en handelssession.

Den sista typen av konto är Platinakonto: minsta initiala insättning på $ 50.000 24, behandlingstid för att ta ut kapital: omedelbar, 7/XNUMX support, gratis e-bok, obegränsad marknadsuppdatering, fullständig lista över tillgångar, livesignaler, session med analytiker tillgänglig (varje vecka), en-till- en handelssession, tillgång till kontohanterartjänster.

Du kan se ännu fler funktioner om TitanTrade -kontotyperna i bilden nedan:

TitanTrade -kontotyper
Några specifikationer om TitanTrade -kontotyper

den plattformar att fungera som mäklarens erbjudanden är: vi tror att plattformen för mäklaren som TitanTrade arbetar med kallas TradeFollow.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som mäklaren TitanTrade tillhandahåller sina kunder på sin webbplats.

TitanTrades webbplats
TitanTrades webbplats

TitanTrade tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaringar av grundläggande begrepp om binära optioner, vad det handlar om, hur en investering i binära optioner fungerar i allmänhet, förklaring av olika strategier att använda med binära optioner, ett avsnitt med en serie utbildningsvideor som förklarar olika strategier och koncept relaterade till världen av binära optioner, finansmarknadsnyheter (även på engelska), ekonomisk kalender (även på engelska), bland andra verktyg.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

🟢 Annan information om TitanTrade 🟢

⬇️ Vi lämnar mer information om du vill kontakta mäklaren eller se deras webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: titantrade.com/en

📞 Telefonnummer: +1 206 | 4515365

📧 E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning på TITANHANDEL <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget TitanTrade är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2022

När vi ser allt detta rekommenderar vi att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, de ljuger om sin plats (de nämner felaktigt att de är baserade i Storbritannien) eller de är baserade i osäkra länder (Marshallöarna); när du söker efter Titan recensionerHandel Vi hittade flera negativa recensioner som varnade för denna mäklare. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om TitanTrade? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «TitanTrade: Betyg och kommentarer»

 1. Patricia svar

  Jag rekommenderar inte Titan Trade eftersom det är en bluff, jag hade ett konto hos dem och de stal mina pengar... först allt väldigt bra de kommunicerar med dig och. De erbjuder dig välkomstbonusar...även för varje operation och investering erbjuder de dig en bonus.och en är glad och ser sitt konto och från en dag till nästa försvann mina pengar, så jag försökte kontakta dem för denna situation och ingen svar...de säger till dig att du bara kan kommunicera på engelska, det är falskt... du skriver till dem på det här språket och du får inga svar...

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Patricia, tack för din kommentar om TitanTrade. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.