Bux mäklare

Tixee kommenterar

 

➡️ I det här avsnittet vi kommer att analysera Tixee (kallas även med namnet: tixee.com), är mäklare av Forex och CFD. Rekommenderas verkligen Tixee för en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

sedan hittar du följande: åsikter om Tixee ✅, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är Tixee ⚠️ en säker sida? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.


Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 


ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Tixee nämner att vara en del av: pipbull ltd.

❌ När det gäller din läge, företaget är baserat i Cypern enligt hemsidan, men det finns ingen giltig information som bekräftar detta, vi tror att det är falsk information.

❌ Om vi ​​analyserar din säkerhet, observerar vi att Tixee har ingen typ av reglering.

UPPMÄRKSAMHET: Tixee är en mäklare INTE REGLERAD. ⚠

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfyller mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera de typer av konton det erbjuder Tixee, I detta fall, vi observerar att det erbjuder 4 olika typer av planer. Vi lämnar en bild med mer information om varje kontotyp.

Ingångskonto: minsta insättning på $250, hävstång från 1:500, spreadar på 1,5, bonus 30%, stop out 10%, kundtjänst 24 timmar om dygnet, 5 dagar i veckan, ring med en exklusiv representant.

Standardkonto: minsta insättning på $2.500, hävstång från 1:500, spreadar på 1,2, bonus 50%, stop out 20%, kundtjänst 24 timmar om dygnet, 5 dagar i veckan, samtal med en exklusiv representant, forskning och analys av personliga investeringar av Trading Central.

Premiumkonto: minsta insättning på $10.000, hävstång från 1:400, spreadar på 0,8, bonus 70 %, stop out 25 %, kundsupport 24 timmar om dygnet, 5 dagar i veckan, samtal med en exklusiv representant, forskning och analys av personliga investeringar av Trading Central, en månadsvis privat session med en utbildningsspecialist.

VIP-konto: minsta insättning på $50.000, hävstång från 1:200, spreadar på 0, bonus 100 %, stop out 30 %, kundtjänst 24 timmar om dygnet, 5 dagar i veckan, samtal med en exklusiv representant, personlig investeringsanalys och analys av Trading Central, en månatlig privat session med en utbildningsspecialist, affärsstrategikurs, provision på $ 6 per LOT.

Tixee kontotyper
Tixee kontotyper

I nästa bild Du kommer att kunna få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Tixee erbjuder är: Meta 5.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som Tixee tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara a stor poäng till förmån för mäklaren.

Tixees webbplats
Tixees webbplats

Tixee ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: vi ser några förklaringar av produkterna som Tixee erbjuder, förklaringar av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, ekonomisk kalender, rapporter och marknadsanalyser, egentligen inte mycket mer.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information Tixee

 

🔻 Vi kommer att lämna dig något mer än Information om du vill kontakta företaget eller själv se dess webbplats. 🔻

🌏 Webbplats: tixee.com | tixee.eu

📞 Telefonnummer: +248 467 1942

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi recenserade Tixee. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

 

Värdering på Tixee

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tror vi att Tixee-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2022 ⭐

Efter att du har undersökt det rekommenderar vi var försiktig, eftersom det är en olagligt företag, klart anges för ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är väldigt lite transparent, väl det erbjuder inte juridisk information, visa inte uppgifter om din registrering plus saknar reglering (oreglerat företag). ❌


📛 Kort sagt: Det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

 

 

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻 

 

Vad tycker du om Tixee? Vad har du varit med om?

 


Bux mäklare

Annonsera med oss

34 kommentarer om «Tixee: betyg och kommentarer»

 1. Fela svar

  De är reglerade i CYSEC men om du är i Latinamerika, nej. Det rätta att göra är att rapportera till alla "tillsynsmyndigheter" som tixee nämner på sin hemsida... Kontakta och nämn att vi har blivit lurade för att se om tillsynsmyndigheterna åtminstone stoppar tixees bluff. Det är mitt råd och det som rekommenderades till mig och jag gör.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Fela, tyvärr, vissa mäklare, trots att de har licenser, bryter mot reglerna. Tack för din kommentar om Tixee. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att stjäla från dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och i slutändan markerar de dig och säger att du förlorat allt och de behåller det.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer pengar för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa dem som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnet på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka du har blivit kontaktad, etc.

   För att få tillbaka dina pengar prata med vår CHAT eller klicka på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. Marlene svar

  Hej, jag heter Marleny Ami, de lurade mig fortfarande med historien att om jag investerade mer skulle det bli mer vinst, de fick mig till och med att ta ett lån på banken så att jag kunde få tillbaka det inom några dagar, de sa till mig och att de själva betalade det och jag skulle betala alla mina skulder, de sa till mig, aldrig Det hände tvärtom, mannen bad mig om mer att sätta in och han kommer att köpa roboten om du inte förlorar allt, de sa till mig och det var aldrig någon vinst och nu när jag vill lämna vill de inte lämna tillbaka mitt kapital, snälla hjälp mig om någon vet mer information jag kommer från Peru

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Marleny, tack för din kommentar om Tixee. Den här mäklaren anses vara en BLEDRIGER. Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att stjäla från dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och i slutändan markerar de dig och säger att du förlorat allt och de behåller det.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer pengar för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa dem som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnet på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka du har blivit kontaktad, etc.

   För att få tillbaka dina pengar prata med vår CHAT eller klicka på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 3. HOPPAS svar

  God natt jag investerade med företaget tixee och jag förlorade mina pengar detta företag enligt hur det fick mig att tjäna pengar och sedan reflekterade jag på kontot att de öppnade för mig förlusten av 100% av investeringen

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej ESPERANZA, tack för att du kommenterar TIXEE. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. Celia Cortes svar

  God morgon, jag fick ett samtal från numret 41315083275 från en viss Janio P för att ge mig erbjudandet, han bad mig om $5,500.00 2 mexikanska pesos för att kunna investera, han skickade mig också 2 e-postmeddelanden från Tixee, det ena välkomnade mig och det andra bekräftar att mitt konto var klart (användarnamn och lösenord), och sedan fick jag ytterligare 5 e-postmeddelanden från Janio P med förklaringen av hans "plattform" och sidan enligt den officiella "tixee. com/ som jag aldrig kunde komma åt och det senaste e-postmeddelandet var från honom själv som förklarade att Tixee är en "auktoriserad och reglerad" CFD-mäklare och att hans affärer utförs på MTXNUMX-plattformen; Förutom länken till hans officiella sida skickade han mig länken där hans juridiska dokument är: tixee. com/legal-documents/ och en annan länk med deras licens: fsaseychelles. sc/search-business/pipbull-limited.
  Mejlet är signerat som Janio P tel +2484671942 email [e-postskyddad]
  Sanningen är att de ser så vackra ut att du tror på dem... Tack så mycket för dina kommentarer och undviker därmed personbedrägerier

 5. Mario svar

  GOD MORGON, jag vill få tillbaka pengar investerade i Assetgroup och tixee. Jag blev lurad av båda investeringsplattformarna. Tack.

 6. darwin svar

  De stal precis 100 dollar från mig. Flickan heter Daniela Castro och är från Peru.
  Tixee är en bluff, de stjäl pengarna och den så kallade tixee-experten som alltid ringer och råder dig investerar förmodligen för att stjäla pengarna och de ringer inte igen och det finns inget sätt att ringa tillbaka. Jag rekommenderar det inte
  bättre om de blir kallade skicka dem till helvetet för att de är tjuvar

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej darwin, tack för din kommentar om TIXEE. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 7. Jorge Andres Ibarra svar

  Först började det med ett samtal och damen sa att hon jobbade på interaktiva mäklare, hon hjälpte mig att göra några steg och till sist sa hon åt mig att öppna en länk som hade kommit till min e-post, när jag öppnade den kom tixee-sidan ut och jag hade redan ett konto skapat och allt, till slut gav jag 100 dollar och när jag satte in pengarna hörde jag ett väldigt mjukt skratt från damen, hon gav mig ett välkomstmeddelande och sa att en expert skulle ringa mig, dagarna gick och experten ringde mig och Dagen då jag idag skulle ta ut mina 100 dollar för från ett ögonblick till ett annat, varje gång jag utförde en operation, markerade grafen mig som förlorad, hur skulle jag kunna återställa 100 dollar och jag ville ta ut det idag och experten ringde och sa nej.

  Jag skulle vilja få tillbaka mina pengar eftersom jag är en person med begränsade resurser och hur skulle jag kunna lyckas få dessa 100 dollar och för mig är det en förlust som slår väldigt hårt.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Jorge, tack för din kommentar om TIXEE. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej TITI, tack för din kommentar om TIXEE. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

   • Jenny Alejandra Bermudez svar

    God dag, jag registrerade mig för två timmar sedan och rådgivaren ringde mig och gav mig en timme på mig att betala kontant, kan du hjälpa mig genom att skriva till mig om jag gör det eller inte, sanningen är att jag inte är det Säker

    • Rekommenderade mäklare. Com svar

     Hej Jenny, tack för din kommentar om TIXEE. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

     Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

     Hälsningar.

 8. MARMOSET svar

  HUR KAN JAG VETA ATT DET ÄR EN BRA REKOMMENDERAD MÄKARE?

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej TITI, tack för din kommentar om TIXEE. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 9. Frey svar

  min erfarenhet av tixee har varit katastrofal, de ger mig inte mina pengar tillbaka...

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Frey, tack för din kommentar om Tixee. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 10. Ramona Arnaiz svar

  TACK FÖR VARNINGEN! JAG HÄNDE PÅ ATT INVESTERA ETT STORT BELOPP OCH JAG LÄSER ALLA KOMMENTARER PÅ TIXIEE, TACK, VÄNNER.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Ramona Arnaiz, tack för att du kommenterar TIXEE. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Josue svar

   Tack, jag gör nästan det, den här typen av hjälp är användbar

 11. cecilia san martin svar

  Jag gjorde en liten investering på 100 dollar och nu ber de mig om mitt ID, det skrämmer mig fortfarande, hur får jag tillbaka det jag just investerat

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Cecilia, jag skulle inte skicka något till dem, de är bedragare, försök att återställa betalningarna du har gjort.

   Hälsningar.

   • Silvana svar

    Hej, de har ringt mig detsamma för att investera 100 dollar men sanningen är att när jag läser att de är bedragare verkar det för mig att jag inte kommer att investera längre

    • Rekommenderade mäklare. Com svar

     Hej Silvana, du har det bra, du sparar dig en dålig drink.

     Hälsningar.

 12. Izan Cuenca svar

  God eftermiddag, tack så mycket vänner för informationen om att få tillbaka pengarna, jag har lyckats få tillbaka min investering som dessa tjuvar inte ville lämna tillbaka till mig. Tack och lov och välsignelser.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Izan Cuenca, Bra!!!, tack så mycket för att du meddelade oss, vi är väldigt glada att du har uppnått det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mäklarna innan du litar på en, här har vi nästan alla, du kan läsa din recension.

   För andra som vill få tillbaka sina pengar, bör de försöka prata med vår chatt eller klicka på den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar och lycka till.

 13. Diana svar

  Tixee är en bluff, de stjäl pengarna och den så kallade tixee-experten som alltid ringer och råder dig investerar förmodligen för att stjäla pengarna och de ringer inte igen och det finns inget sätt att ringa tillbaka. Jag rekommenderar det inte

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Diana, tack för din kommentar om Tixee. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 14. Cynthia tome svar

  EN BEDRÄGERI, allt de säger till dig är en lögn!

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Cynthia Tome, tack för din kommentar om Tixiee. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.