Kommentarer om Tmbinaryfx

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Tmbinaryfx (även kallad tm-binaryfx.com), är en Cryptocurrency-mäklare. Rekommenderas verkligen Tmbinaryfx för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi granskar Tmbinaryfx. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi vill tro att vår recensionssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör känna till innan de lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Tmbinaryfx Inc.

 

✅ När det gäller din läge, Mäklaren nämner att vara baserad i USA, men vi fann att detta inte är sant.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Nu fortsätter vi med att analysera typerna av konton erbjuds av Tmbinaryfx, men i det här fallet hittade vi ingen information om att ha olika kontotyper.

La plattform att fungera som Tmbinaryfx erbjuder är: egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlaren som Tmbinaryfx tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en bra poäng till mäklarens fördel.

Tmbinaryfx webbplats
Tmbinaryfx webbplats

Tmbinaryfx tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: några livediagram, information om vad Tmbinaryfx erbjuder, miniräknare, egentligen inte mycket mer än så här.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

| Annan information om Tmbinaryfx |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: tm-binaryfx.com | tmbinaryfx.com (maj 2022)

Telefonnummer: +186450870165

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning på Tmbinaryfx <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Tmbinaryfx är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi försiktighet, eftersom: det är en helt olaglig mäklare, den är inte registrerad eller reglerad av någon finansiell myndighet när man letar efter recensioner om Lita på Millions Binary FX Vi hittade flera negativa recensioner som varnade för denna mäklare. Vi föreslår att du är försiktig.

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i maj 2021 tillkom CNMV Tmbinaryfx till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CNMV maj 2021 varning

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Tmbinaryfx? Vad har du varit med om?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Tmbinaryfx (Trust Million Binary FX): Betyg och recensioner»

 1. Manuel svar

  Lita inte på dem, de är råttor, bedragare, de låter dig aldrig dra dig tillbaka, det var åtminstone vad som hände mig

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Manuel, tack för att du delar med dig av din erfarenhet och hjälper dig med information om Tmbinaryfx (Trust Million Binary FX), den här mäklaren är en BLEDRIGER, om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, speciellt om det är information att du tror att du kan hjälpa andra människor genom att investera med detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *