Kommentarer om TokenBit

I denna avdelning Vi kommer att analysera mäklaren TokenBit (även kallad tokenbitinversiones.com), är en kryptovaluta -mäklare. Rekommenderas verkligen TokenBit att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på TokenBit. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare och ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: nämner inte det. 

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att hon är baserad i: Cádiz, Spanien. 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: eftersom TokenBit inte nämner något om att ha reglering, som, om dess bas i Spanien är verklig, bör den ha en reglering från CNMV. Allt tyder på att det är en oreglerad mäklare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som TokenBit erbjuder, noterar vi att de inte riktigt erbjuder information om att äga olika typer av finansiella planer eller konton.

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna.

Las plattformar att fungera som TokenBit erbjuder är: vi tror att TokenBits egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlaren som TokenBit tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

TokenBit -webbplats
TokenBit -webbplats

TokenBit tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: viss information om de produkter som erbjuds, grundläggande förklaring om kryptovalutainvesteringarnas värld, information om kryptovaluta -gruvdrift, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om TokenBit

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: www.tokenbitinversiones.com

Telefonnummer: +34 650 (telefon och WhatsApp), +757490 34 (telefon och WhatsApp) och +685 835414 34 (kontortelefon)

E-post: [e-postskyddad]

>>> Värdering på TokenBit <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att TokenBit -företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: de inte har reglering, CNMV (spansk finansregulator) har varnat för TokenBit, när vi letade efter recensioner eller betyg på TokenBit kunde vi inte hitta någon, vilket gör vi tror att det är ett "nytt" företag. Vi föreslår att du är försiktig.

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om TokenBit - tokenbitinversiones.com? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «TokenBit: Betyg och kommentarer»

 1. Genesis svar

  Detta företag kommer inte att låta dig dra dig ur. Min man blev lurad, gör inte det, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Genesis, tack för att du skrev om TokenBit. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.