Bux mäklare

Kommentarer om anteckningstokens

 

➡️ I det här avsnittet vi kommer att analysera Token Notes (kallas även med namnet: tokensnote.com), är mäklare av Forex, Cryptocurrency och CFD. Rekommenderas verkligen Tokens Note för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

sedan hittar du följande: åsikter om Note Tokens ✅, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är Tokens Note ⚠️ en säker sida? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.


Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 


ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Token Notes nämner att vara en del av: Amanda Group LLC.

❌ När det gäller din läge, företaget är baserat i St. Vincent och Grenadinerna enligt hemsidan, men det finns ingen giltig information som bekräftar detta, vi tror att det är falsk information.

❌ Om vi ​​analyserar din säkerhet, observerar vi att Tokens Note har ingen typ av reglering.

UPPMÄRKSAMHET: Tokens Note är en mäklare INTE REGLERAD. ⚠

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfyller mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera de typer av konton det erbjuder Token Notes, I detta fall, vi observerar att det erbjuder 5 olika typer av planer.

Klassiskt konto, Silverkonto, Guldkonto, Platina konto och Premiumkonto.

La plattform att fungera som Tokens Note erbjuder är: Webbhandlare.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som Token Notes tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara a stor poäng till förmån för mäklaren.

Token Notes webbplats
Token Notes webbplats

Token Notes ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: en kort förklaring om de tjänster den erbjuder, ekonomisk kalender och marknadsanalys, livediagram, FAQ-sektion, inte mycket mer.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information Token Notes

 

🔻 Vi kommer att lämna dig något mer än Information om du vill kontakta företaget eller själv se dess webbplats. 🔻

🌏 Webbplats: tokensnote.com

📞 Telefonnummer: har inte

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskar Tokens Note. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

 

Värdering på Token Notes

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tror vi att Tokens Note-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2021 ⭐

Efter att du har undersökt det rekommenderar vi var försiktig, eftersom det är en olagligt företag, klart anges för ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är väldigt lite transparent, väl det erbjuder inte juridisk information, visa inte uppgifter om din registrering plus saknar reglering (oreglerat företag). ❌

UPPMÄRKSAMHET!: i april 2022 CNMV lagt till Token Notes till din lista bedrägliga finansiella företag, för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till CNMV-varningen från april 2022


📛 Kort sagt: Det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

 

 

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻 

 

Vad tycker du om Token Notes? Vad har varit din erfarenhet?

 


Bux mäklare

Annonsera med oss

24 kommentarer om «Tokens Obs: utvärdering och kommentarer»

 1. Anonym svar

  El sitio web de los ladrones es tokens-note .com, tokensnote .com . Son unos ladrones que tienen toda la estafa muy buen planeada, en mi caso en Facebook leí una noticia falsa de un sitio web que se hace pasar por periódicos conocidos de aqui de España, les comparto algunas de las mentiras que decía sobre Gerard Piqué el jugador del FC Barcelona:

  "SPECIELL RAPPORT: Gerard Piqués senaste investering läcker, förvånar experter och skrämmer stora banker. De vill att JAG GÅR!
  Det finns redan spanjorer som plockar ut miljontals euro från sina hem tack vare denna "gyllene lagun" – men är det lagligt?

  (El Economista) Skandalerna med Gerard Piqué slutar inte, eftersom nya ljud har läckt ut. Ljudet som släpptes återspeglade fotbollsspelarens miljonärsinvestering, som nu på ett enkelt och enkelt sätt berättar för oss hur han skaffar alla sina inkomster på ett sätt som aldrig tidigare skådats i Spanien.

  El miércoles pasado, Vicente Vallés entrevistó a Gerard Piqué, en “TVE”. Piqué, animó a que todos los españoles se lanzaran a aprovechar esta oportunidad de covertir en millonario a cualquiera en 3 o 4 meses, antes de que los grandes bancos lo silenciaran definitivamente.”

  Som du kommer att se nämner den kända personer från Spanien, i det här fallet Piqué och respekterade tidningar, sedan registrerar du dig på en webbplats som slutligen ger din data till Tokens Note-mäklaren och de kallar dig desperat efter dina pengar.

  De är bedragare. De stal mer än €1000 XNUMX från mig. Jag hoppas att min erfarenhet kommer att fungera som ett förebyggande, eftersom vad jag ser är de sociala nätverken fulla av dessa tjuvar.

  gäller

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hola Anonimo, usan nombres falsos y ese dinero que supuestamente se ganó, no es real, lo crean ellos para pedirte un rescate a modo de impuesto. Gracias por comentar sobre Tokens Note. Este broker es una ESTAFA. No les envíes dinero, quieren sacarte el máximo dinero posible con mentiras, las operaciones no son reales, el dinero no lo meten en el mercado, solo lo hacen ver y al final te dicen que has perdido y se lo quedan.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. ram svar

  Hej, har någon kunnat hämta? Jag har problem och jag är rädd när jag läser alla dina kommentarer. De spelar galet, först är de vänliga och när du vill dra dig tillbaka säger de nej.

  Åtminstone så här långt vill jag säga att min erfarenhet av sedeltokens har varit en fullständig bluff. De ger ingen lösning, dåligt bemötande mot klienten och de låter dig inte dra dig ur. Detta har ett namn och det är bluff och bedrägeri. Gå inte i fällan.

  God middag.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Marco, de använder falska namn och de pengarna som de ska ha tjänat är inte riktiga, de skapar dem för att be dig om en lösensumma som skatt. Tack för din kommentar om Tokens Note. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. Clara G. svar

  God morgon, jag läste detta i god tid eftersom jag var på väg att överlämna lite kapital. Tack till alla som tog sig tid att kommentera sin upplevelse, vänner.

  trevlig eftermiddag

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Clara, du gör mycket klokt i att kolla internet innan du lägger ditt kapital i andras händer, det borde alla göra.

   Hälsningar.

 4. M. svar

  Om min investering i tokens-note:

  God morgon, jag har läst vad som publicerades i din hosting om tokens-note och jag ville berätta att jag har investerat "fallit" i era nätverk och jag vet inte hur jag ska agera just nu... kan du hjälp mig?

  tack

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej M., de använder falska namn och de pengarna som de ska ha tjänat är inte riktiga, de skapar dem för att be dig om en lösen som skatt. Tack för din kommentar om Tokens Note. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 5. DIANA CARRASCO DOMENECH svar

  tokens-anteckningen är en PYRAMID-SLUTTNING, du debiterar aldrig dina pengar, de ber dig bara om mer och du får aldrig ta ut dem, de tar ut en provision för att ta ut dem, det antas att för utförda tjänster och när du väl betalar provisionen, de blockerar ditt konto utan att betala dina pengar.

  Jag hoppas att det kan hjälpa någon så att de inte fortsätter leka med folks drömmar.
  hälsningar
  Diana Carrasco Domenech

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej DIANA, de använder falska namn och de pengarna som de ska ha tjänat är inte riktiga, de skapar dem för att begära en lösensumma som skatt. Tack för din kommentar om Tokens Note. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

   • A svar

    Buenas. Cómo es posible que sigan operando falsamente con todas estos comentarios de estafa que supongo habrán puesto su denuncia en la Policía Nacional.?

    • Rekommenderade mäklare. Com svar

     Hola A, hay que sumar muchas denuncias para que actúen, pero eso es algo que lleva tiempo, hay que tener paciencia.

     Hälsningar.

 6. RÄDSLA svar

  LURA! DE LÅTER DIG ALDRIG TA UT, DE LOVAR DIG INKOMSTER OCH TOKENSEDLAR ÄR STULNA UPP TILL SISTA cent du har

  SKICKA INTE PENGAR DE ÄR 100% VERIFIERADE TJUVAR

  JAG TALAR FRÅN MIN EGEN ERFARENHET, JAG HAR BLITT LUCKAD, FAKTISKT TÄNKER JAG ATT STÄMA DEM, JAG HAR NUMMER, NAMN PÅ KONTAKTPERSONER, FÖRUTSÄTTADE FINANSIELLA RÅDGÖRER MEN OM DU VILL DRA UT INGEN SAMMANFATTNING

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej ANGST, tack för din kommentar om Tokens Note. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 7. miguel svar

  De är skurkar, bedragare, de har stulit 1700 220 euro från mig, ja, stulna, du vet att de får dig att gå in med Anydesk-fjärrkontrollen, ja, förutom de 3762 euro som du gör som bidrag, så hade du förmodligen 30 XNUMX euro till ladda, jag laddar dem inte och de säger till mig att jag måste betala XNUMX% för att ha pengar i krytot, den här hette mercuryo, och när de gick in med fjärrkontrollen rånade de mig, jag förstår att jag är så dum att jag av nödvändighet inte var försiktig med att ge dem tillstånd med fjärrkontrollen.
  Om jag kan försäkra er så har jag sammanställt en hel del bevis, konversationer med en viss Mauro Milan, en viss bianca och allt detta genom Telegram och många andra e-postmeddelanden och bilder på handlaren där jag såg min verksamhet där vinsten förändrades som de ville. och de förlorade, förutom länken, med den första som ringer dig som säger att han heter Angel Ramirez...
  Jo, jag har fördömt och lagt fram bevis, de säger till mig att dessa fall går direkt till interpol och polisen garanterar mig, att även om jag inte tror det så faller och faller många, det vill säga om straffet jag inte vet vad det kommer att vara men vad av våra pengar, låt oss glömma, det är därför åtminstone mod att rapportera

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Miguel, de använder falska namn och de pengarna som de ska ha tjänat är inte riktiga, de skapar dem för att begära en lösensumma som skatt. Tack för din kommentar om Tokens Note. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 8. Jaime svar

  Hej, det här företaget är en bluff, de insisterar på att du investerar cirka 15 250 euro, om du motsätter dig att investera kommer de att minska ditt belopp, dessa är enorma bedragare, de stal redan XNUMX euro från mig.
  Jag rekommenderar inte att du inte investerar med detta företag, de är ett gäng tjuvar

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Jaime, tack för din kommentar om Tokens Note. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

   • adina svar

    Estafa, no invirtan el tiempo en esta plataforma,

    • Rekommenderade mäklare. Com svar

     Hola Adina, usan nombres falsos y ese dinero que supuestamente se ganó, no es real, lo crean ellos para pedirte un rescate a modo de impuesto. Gracias por comentar sobre Tokens Note. Este broker es una ESTAFA. No les envíes dinero, quieren sacarte el máximo dinero posible con mentiras, las operaciones no son reales, el dinero no lo meten en el mercado, solo lo hacen ver y al final te dicen que has perdido y se lo quedan.

     Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

     Hälsningar.

 9. Mauro svar

  De är en riktig bluff, lita inte på dessa tjuvar, jag rekommenderar dem inte.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Mauro, tack för att du kommenterar Tokens Note. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Roque Lin, tack för din kommentar om Tokens Note. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.